2016 Ana Arı Rengi

0
2016 ana arı renk

Her yıl ana arılara bir renk verilmektedir. Bu şekilde verilen renkler ana arının yaşını bize söylerek ve bu ana arıya ne zaman değiştirmemiz gerektiği konusunda yardımcı olmaktadır. Bu yıl yani 2016 yılı ana arı rengi beyaz renk olacaktır. Bütün ana arılara beyaz sürülecektir. Bizlerden ana arı satın alacak olanan müşterimize gidecek ana arılar beyaz renk boyası sürülmüş bir şekilde sevkiyatı yapılmaktadır.

Ana arı renkleri konusunda daha fazla bilgi almak için daha önce yazmış olduğumuz ana arı renkleri konusuna bakmanızı tavsiye ederiz. O yazımızda her yıl hangi ana arı renki olması konusunda daha ayrıntılı bilgiler vardır. Ana arı siparişi verecek olan müşterilemiz için eğer ana arılara boya sürülmemesi konusunda talepleri olursa onlara gönderceğimiz ana arılarda boya olmamaktadır. Genel olarak bütün ana arılara bizler boya sürmekteyiz. Boya yerine aşağıda resimini de paylaştığımız numaralarda verilebilmektedir.

Daha önce müşterilerimizden almış olduğumuz bilgiler ışığında sizler ile şu tecrübemizi paylaşmak isteriz. Bu tecrübeyi bizlerde zaman zaman gördüğümüz olmuştur. Boyalı ana arıların boya sürülmeyen ana arılara kıyasla daha az verimli olduğu gibi görüşler mevcuttur. Kimi arıcılarımız ana arı boyası ana arının verimini düşürdüğünü söylemektedir. Bu tamamen her arıcının kendi bilgi ve tecrübesi dahilinde olan bir gelişmedir. Aşağıda bulunan 2016 ana arı rengi ile ilgili resimler paylaşılmıştır.

Önceki İçerik2016 Ana Arı Satışı
Sonraki İçerikPosof Ana Arı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments