Paket Arı Siparişi
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.
Siparişler Alımları Devam Ediyor…
Bulunduğunuz ile dağıtım yapılmadıysa, sipariş verebilirsiniz. Dağıtım yapıldıysa, lütfen sipariş vermeyin.
8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL
Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.
Paket arı siparişi verirken, notlar kısmına “arı ırkını” oraya yazabilirsiniz.
Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
PLANLANAN İLLER:
06.05.2025: ANKARA-1 Dağıtıldı
07.05.2025: ANKARA-2 Dağılıyor
07.05.2025: KONYA-KARAMAN Dağılıyor
08.05.2025:KIRIKKALE-ÇANKIRI Hazırlanıyor
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Planlandı
09.05.2025: BOLU-KARABÜK Planlandı
09-10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Planlandı
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
09.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14.05.2025: SİVAS Planlandı
15-16.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)
DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ
🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı
✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİ–MUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti
Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:
8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.
1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.
2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.
3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.
4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.
5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.
6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.
7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.
8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.
9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.
Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:
1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.
2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.
3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.
4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.
5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.
6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.
7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.
8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.
9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.
Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.
Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.
Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç 1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.
Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.
Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.
Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.
Selam aleyküm sipariş verdim mesaj gelecek miydi
Abim ben ar sifariš etmek istiyorum baska ülkelere sifaris gönderiyorsunuzmu ben azeriyim
Kayseri de bakmayı düşünüyorum bir kaç sorum var, bu bölge için hangi arı türünü önerirsiniz? , hemen sipariş versem ne zaman ulaşır?, ahşap kovanla istiyorum onun için açıklamaya mı yazmam gerekiyor? ,Birde iletişim bumaranızı göremedim
Hocam plastik tabandaki polen tuzagi istenildiginde cekip cikarilabiliyormu. Kovan ucus tahtasini acmak ve ana kontrolu icin 2 gun beklemek yeterlimi
Mugla köyceğiz, rakim 0 _1000 arasi, cam ve yayla calisacak ari irki konusunda onerinizi bekliyorum. Teslimat ne zaman yapilir….? Iyi calismalar
1-Ben Sinop Ayancık lıyım.Buraya da gelirmi.
2-Bize Kafkas ırkı uygundur diye düşünüyorum. Doğrumu.
3-Bizde yaz ayları kısa sürdüğünden en geç Nisan 15 e kadar gelmesi gerekir. Bu zamana kadar gelirmi.
Ayancigin neresi
slm konyanın hüyük veya beyşehir bölgesine yani ben hüyük imrenlermahallesindeyim buraya en yakın arı tesliminiz nerden yapılacaktır ona göre sipariş vermek istiyorum
Balıkesir Ayvalık bölgesi için teslimat ne zaman acaba
merhaba ,
Bursa yıldırım merkez ilçedeyim hangi tarih bende olur dağıtım yeri neresi olur tahminen
1 adet almak istesen oluyor mu
Sakaryaya teslimat nezaman acaba
Merheba ben 10 kovan arı almak istiyorum ama 3 çıta anası içinde pilastik kutuda benim kovan var kaç para kafkas
MMMMla ben10 kovan arı almak istiyorum
Sinop Boyabat için teslimatınız varmı, hangi ırkı tavsiye edersiniz, saygılar.
Çankırı sevkiyat ne zaman?
Giresun merkezde oturuyorum. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Ne zaman gelir. Birde Giresun merkezde 200- 800 mt aralığında hangi arı türünü seçmeliyim. Kafkas ve karniyol tercihi arasında kaldım
Kolay gelsin istanbula sevkiyat ne zaman
Balıkesir’in Savaştepe ilçesine yakın bir köydeyim, rakım 600 civarinda. Korniyol ırkı uygun mudur? Kışlar soğuk geciyor bahar geç geliyor fakat bölge olarak çok verimli nektar akımı oluyor. Yerli atışını pek verimli görmüyorum . Siz ne önerirsiniz? Bulunduğum köye teslimat yapabilir misiniz veya ilçeye? Hangi aylarda alabilme imkanım olur?
Selam ben bitlis hizan da arıcılık yapıyorum benim arılarım anadol arılar ben siz den arı almayı düşünüyorum siz hangi ırkı önerirsiniz, birde bizim burda kış çetin geçer o yüzden ilk bahar biraz geç geliyor bizim buralara sipariş teslimatı ne zaman olur buraya.
100 kovan kovanlı ve katlı belfast istiyorum izmir de ikamet etmekteyim fiyatta degişiklik olurmu
Merhaba ben Yozgat Sarıkaya ilçesinde yaşıyorum hangi arıyı önerirsiniz, birde kapora hakkında bilgi alabilir miyim neden önceden kaporayı önden talep ediyorsunuz?
Merhaba NİĞDE den yazıyorum rakım 1400, arılar 12 ay sabit yerde kalacak.
Genelde elma olmak üzere diğer meyve ağaçları bulunmakta ayrıca üzüm, keven ve kekik var.
Sizce Anadolu mu Kafkas mı daha iyi olur ona göre sipariş vereceğim.
Düzce için hangi ırk uygundur? Düzce Kaynaşlı için teslimatınız var mı varsa ne zaman olur
Düzce için hangi ırk uygundur
Selam Gaziantep Nizip e siparişiniz var mı hangi ırk daha iyi olur
Baket arıların ūzerine ırklarını yazın yoksa hepsi karışıyor sıradan veriliyor istediqimiz ırkları alamıyoruz arı almanın hiç bir anlamı kalmıyor bu msj lūtfe dikkade alınız sayqılar
İYİ AKŞAMLAR. NEVŞEHİR İÇİN HANGİ IRK DAHA UYGUN? NEVŞEHİR TESLİMAT TARİHİ ORTALAMA NE ZAMAN ACABA
Abi Bursa’ya gönderim hangi ayda nasıl haberimiz olacak
Sipariş yazdim gonderdim ama dogrumu bilmiyorum
Merhabalar gaziantep te ikametgah ediyorum burda hangi arı ırkını önerirsiniz ve 3 adet pilastik kovan 6 citali fiyati ne kadar
S.A. Denizli-Tavas ilçesi için hangi türü önerirsiniz. Tavasa sevkiyatınız varmı hayırlı işler dilerim.
Meraba, Corum’a hangi ırk arıyı önerirsiniz? Siparişimi ona gore verecegim
Selamün aleyküm, bölünen arının birbirlerini kabul etmeme gibi bir durumu var mı? Böylece hepsi yada bir kısmı kovanı terkediyormuş.
Çankırı Merkez ve Kızılırmak ilçesi için teslimat varmı.
Kolay gelsin adıyaman gerger ilçesinden yazıyorum 5 adet 6 çıtalı alacam bizim burası için hangi arıyı önerirsiniz
Merhabalar ben bugun siparis verdim ödemeyi de yaptım fakat 3de 1 yerine yanlışlıkla 4de 1 ini ödeme yaptım sorun olur mu ?
Azerbaycanın Nahçivan şehrine gönderim yapa biliyormusunuz karqoyla? Ve fiyat ne kadardır?
trabzonun of ilcesine 2 adet sıparışim var teslimat ne zamam gercekleşir ?
Slm 5 kovan siparis etmistim gelen kovanlar nosema ve varrosi yapildiktan sonrami teslim ediliyor yoksa biz burda uygulamalimiyiz daha dogrusu gerek varmi .Nisan ayinin basinda burda tum cicekler acmis ve sicakliklar 30 dereceyi gecebilir …..ne onerirsiniz
Erzincan için hangi ana arıyı öneriyorsunuz
İy günler ben karsta yaşıyorum 1 adet kafkas ari kovani almak istiyorum buraya teslimat varmı varsa ne zaman teslim edilir teşekkürler.