Paket Arı Siparişi
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.
Siparişler Alımları Devam Ediyor…
Bulunduğunuz ile dağıtım yapılmadıysa, sipariş verebilirsiniz. Dağıtım yapıldıysa, lütfen sipariş vermeyin.
8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL
Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.
Paket arı siparişi verirken, notlar kısmına “arı ırkını” oraya yazabilirsiniz.
Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
PLANLANAN İLLER:
08.05.2025:KIRIKKALE-ÇANKIRI Dağıtılıyor
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Hazırlanıyor
09.05.2025: BOLU-KARABÜK Hazırlanıyor
09.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Hazırlanıyor
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
09.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14.05.2025: SİVAS Planlandı
15-16.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)
DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN
🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı
✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİ–MUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti
Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:
8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.
1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.
2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.
3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.
4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.
5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.
6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.
7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.
8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.
9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.
Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:
1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.
2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.
3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.
4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.
5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.
6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.
7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.
8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.
9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.
Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.
Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.
Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç 1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.
Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.
Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.
Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.
Nisanın 4 ü 5 i gibi alabilirmiyim.
Birde iletişim telefonunuzu alabilirmiyiz
Ben iki tane 9 çıtalı plastik kutu alıcam fiyatta herhangi birşey yapabiliyormuyuz
Ben Balıkesir Sındırgı da ikamet ediyorum hangi ırk daha iyi olur rakım 725
Hayırlı akşamlar ben siperişimin 1/3 ünü cihan bey in ibanına havale ettim ama onay mesajı gelmedi henüz.
Onay geldi teşekkür ederim.
Rize bölgesine hangi ırkı tavsiye edersiniz. Malumunuz buralar bol yağışlı bölge olduğu için arı ırkı önemli
S.a arı siparişi verecem İzmire nakliyat ne zaman olacak
Geçen yıllarki İzmirdeki dağıtım noktanız neresi idi
Merhaba 2 sorum olacak
Kredi kartına kaç taksit yapıyorsunuz?
Farklı arı cinslerini aynı kovanda birleştirsek sorun olur mu?
İnebolu yada doğanyurta bu yıl gelme ihtimaliniz varmı yada gelip gelmeyeceğiniz ne zaman netleşir Kastamonu ve Cide bana çok uzak birde kargo ile paket arı gönderebiliyormusunuz
Özürdilerim diğer cevaplarınızı görmemiştim
Kayseriye dağım nezaman olacak slm lar
Çoruma teslimat ne zaman
Antalya/Kemer ( sahilde) hangi arı ırkı uygundur.Ona göre sipariş vereceğim.
Ben murat hayırlı 5 adet kafkas ırkında plastik kutuda 6 şar citali arı istemiştim 500tl ziraat bankası hesabına yatirdim hayırlı işler
İyi günler bu gün 2 kovan kafkas , 2 kovan anadolu arısı olmak üzere iki ayrı sipariş verdim ancak kaporayı tek seferde yatırdım bir sıkıntı olmaz herhalde birde teslimat tahmini ne zaman yapılır Çorum merkez
Kolay gelsin
Merhaba ben SEDAT BİRGİL BALIKESİR de ikamet ediyorum buraya en uygun arı ırkı hangisidir en az 2 kovan 8 veya 9 çıtalık sipariş vermek istiyorum bu işe hobi olarak başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Merhaba verdiğimiz siparişte kovan katınıda ekleyebilirmisiniz fikrimiz değişti Mustafa İMAMOĞLU adına sipariş teslim alırken farkını versek olurmu
Kastamonu cideye giderken inebolu doğanyurt sahil yolu umu kullanıyorsunuz
Bu yıl İnebolu yada doğanyurta gelme ihtimaliniz varsa 3 veya 4 arı alacaktım Cide ve Kastamonu çok uzak bana
İnebolu veya doğanyurta bu yıl gelme ihtimaliniz varmı yada gelip gelmeyeceğiniz ne zaman belli olur birde kargo ile paket arı gönderebiliyormusunuz
Merhaba ankaraya alıcam hangi ırk önerirsiniz teslimat ne zaman olur sipariş ne zaman verelim
Kırklareli iline dağıtımınız var mı? varsa hangi tarihlerde
Kovanlar polen tuzaklımı yoksa düzmü
Hayırlı işler, Ben Rize /Çayelinde yaşıyorum.. Sizden arı almak istiyorum, Sipariş formunuzu okudum, ben karışık arı alacağım için siparişte sorun yaşadım, Tlf açıp siparişimi öyle vermek istiyorum bu sekilde olurmu, Birde 6çerçeveli 4adet , 8 çerçeveli 10 adet almak istiyorum, Bilgi verirseniz sevinirim, ödemeyi banka havalesiyle göndereceğim,, email adresim muhtarkoksal1963@ hotmail.com
Sivas altınyaylaya nezaman teslim edebilirsiniz.
Ben İstanbul Eyüp Alibeyköy de arıları biraz geliştirip, kestane zamanı düzce Gümüşova ya götürmeyi düşünüyorum. Acaba hangi ırkı almalıyım ve ne zaman teslim alabilirim
Merhaba iyi çalışmalar, Balıkesir Merkezde ikamet ediyorum.Plastik tabanlı 8 çıtalı bir kovan Belfast cinsi arı almak istiyorum.Güzergahınızda Balıkesir/Merkez var mıdır ? Dağıtım tarihiniz ne zaman ?
Hocam bende Karaman dan sipariş verdim
Bize ne zaman teslim olur 2 adet de ikinci kat almak istiyorum .
Bursa Mudanya ya hangi ırk en iyi uyum sağlar. Teşekkürler
Bolu Mudurnu ilçesi hangi ırk tavsiye edersiniz
Merhaba siparis formu oluşturdum 3 adet 6 çıtalı paket arı . Ödeme yapacağım kredi kartı secenegi varmıdır acaba.
Parayı atmden bankaya yatırdım şimdi 3 adet 6 çıtalı palet arı için 360 tl yi sizin ibana havale edersem siparişim tamam olur mu sivas altınyaylaya ne zaman teslim olur.
Merhaba Erzincan Refahiye için yüksek rakım kışın kar oluyor sert iklim hangi arı bu iklime uyum sağlar?
Slmaleyküm bn ilk defa arıcilik yapmak istiyorum diyaliz hastasiyim acaba bn yapa bilirmiyim kütahya tavsanli dan yaziyorum bn 2 kovanla baslasam nasil olur kutahya tavsanlida ne irk arı yapmaliyim hic bi malzemem yok herseyi yeni alicam bna nekadara mal olur bilgi verirseniz sevinirim
Kutahya tavsanliyada gonderir misiniz ne ırk arı almaliyim
Ankara’dan sipariş verdim sevkiyat ne zaman,siparişimi görebilirmiyim.
Kastamonu Tosya en az kaç adet sipariş verebiliriz plastik kutulu 9 çıtalı
Selam usta bartına hangi arı ırkı uyum sağlar ona
Manisa Salihli dağıtım ne zaman hangi ırk sipariş vereyim
Kolay gelsin Samsun dağıtımınız ne zaman
Merhaba Kayseri bünyan ilçesindeyim bu bölge için hangi cins uygun olur? arılarınız nerde bizlere nereden gönderim yapıyorsunuz?
Trabzon/of’tayım.buraya gönderiyormusunuz, teslimat yeriniz neresi ve bu bölgeye nezaman gönderiyorsunuz
Bir önceki yıllardan arı alan arkadaşlar memnun veya memnuniyetsizliginizi yazarmısınız.
Merhaba
1:Kocaeli Derince de hangi ırk uygundur
2:Yeriniz nerede Sizden teslim almak için
3:Gebze veya Çayırova ya teslimatınız ne zaman
4:Plastik tabanlı Kovanlı sipariş versek plastik termo kapaklıda oluyormu fiyat farkı verilip ve hangi model
Olursa Fiyat ne kadar olur
İyi çalışmalar
Çorum ilinde oturuyorum hangi ırk arı almalıyım bide 1 kovan alcan gelirmi
5 Adet 8 Çerçeveli Plastik Kutulu Karniyol Paket Arı ALACAĞIM. ERZİNCANA TESLİM TARİHİ NE OLABİLİR.