Paket Arı Siparişi
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.
Siparişler Alımları Devam Ediyor…
8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL
Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.
Dağıtım yapılan iller için yeniden sipariş alamıyoruz.
Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
PLANLANAN İLLER:
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Yola çıktı
09.05.2025: KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Yola çıktı
10.05.2025: BOLU Hazırlanıyor (Cumartesi akşam çıkış)
10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Hazırlanıyor (Cumartesi akşam çıkış)
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
09.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14.05.2025: SİVAS Planlandı
15-16.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)
DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI
🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı
✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİ–MUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti
Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:
8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.
1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.
2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.
3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.
4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.
5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.
6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.
7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.
8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.
9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.
Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:
1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.
2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.
3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.
4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.
5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.
6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.
7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.
8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.
9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.
Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.
Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.
Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç 1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.
Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.
Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.
Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.
Çorum’a ne zaman geleceksiniz sabırsızlıkla beklemekteyiz nisanın ilk haftası ila 15 arası demiştiniz salgın sebebi ile tarihlerde değişiklik olacak mı kolay gelsin
Erzurum Narman ilçesine koyacağım arıları Narman veya Erzurum da teslim alabilirmiyim. İlk denemeye başlıyacağım.4 kovan ile mayıs ayına Kafkas arsi uygundur bizim oraya. Bilgi verir seniz memnun olurum.
Paket arı , 2 ad.6lı plastik altlı kovan ; 2 ad.6 lı plastik kutulu siparişi vermiştim . Arıları teslim aldım . Arılar istenen şartlara uygun . Ben memnunum . Teşekkür eder başarılar dilerim .
slm iyi geceler bende sipariş vermek istiyorum ama çankırı ili için 2 adet ne kadar bir sürede teslim edilir
Corum kargi ilcesine ne zmn teslimatiniz var
Çorum Sungurlu ya ne zaman gelirsiniz.
KASTAMONU TOSYAYA NE ZAMAN GELIYOSUNUZ 3 ADET VARDI
H BOZKURT
Tekirdağ malkaraya ne zaman gonderilecek
Kastamonuya ne zaman gönderim olacak
Hadi bakalım sıra İstanbul da inşallah
Gercekmi bende sipariş vermek isterimde
Arkadaşlar
Sivas a sevkiyatının ne zaman olacak acaba ben 2 adet 9 cerceli Kafkas almak istiyorum. Siparişi en geç ne zaman vermem gerekir. Teşekkürler
Teşekkür ediyorum ilginize sağolun
Samsun’a dağıtım ne zaman olacak?
Bugün sorunsuz birşekilde arılarımızı aldık daha aktarım yapmadım hayırlısı olur inşallah serkan bey ve ekibine yeşekkürler
rize tarafı havalar çok kötü.soğuk sisli ayın 20 sinden önce gelmeseniz iyi olur.belkide ay sonunu bulur .selamlar
Merhaba. Bursa 08.04.2020 Çarşamba akşamı arılarımı teslim aldım. Teslimat sıkıntılı oldu. Dağıtım yapan arkadaşlar Görükleden girdik Bursa çevre yolundan geliyoruz deyince. Kestel çevreyolu Turanköy kavşağında buluşalım diye anlaştık. 2,5 saat beklettiler.
Telefon ile 2-3 defa görüşmemizin sonunda şehir içine girdiklerini ve Samanlı,Gürsu,Kestel den geçerek dağıtım yaptıklarını öğrendim. Bursayı bilenler beni anlayacaktır. Ben Yeşilyayla- Mesken den Turanköy kavşağına gittim çevre yolundan gelecekler diye. 15km gidiş 15km geliş. 2,5 saat beklemek cabası.
Bursa da net bir yerde dağıtım yapılsaydı daha iyi olurdu. Bursa Şehirler Arası Terminali , Demirtaş Organize Sanayi , Yalak çayır Organize Sanayi( Korupark AVM karşısı) gibi.
Arılara gelince Kafkas Arısı aldım iki kovan 9 çerçeve. Pazar günü kontrol edeceğim durumlarını. inşallah teslimat fiyaskosu gibi olmaz.
Bal sezonunuz bereketli olsun inşallah.
Arkadaşlar; Bende Bursa da Dun akşam saatinde bana 30 km. uzakta kalan dağıtım noktasına giderek 8 çıtalı paket arımı aldım. Bu gün sabah saat 10 sıralarında hazırladığım kovana aktarıminı yaptım. Paket arı nasıldı derseniz, ) genel olarak beklentimi karşıladı. Ancak, Ballı polenli çıta yoktu, yaklaşık 4 çıta kadar kapalı yavru vardı. Çıtaların üzerini kapatacak kadar da arı mevcudu vardı. Henüz ana arı kontrolü yapmadım. Gördüğüm eksiklik ise 2çıta daha kapalı yavru olmalıydı. En önemlisilse Ballı polenlı çıtanın eksik olmasiydı. Ballı polenli çıta olmadığından Arının aç kaldığı. ve oldukça sitresli olduğuydu. Aktarım yaparken fısfısla kovan içine serbet sıkarak ariyi biraz sakinleştirip sonra şerbet vererek besleme yaptım. 2 saat içerisinde ari normale döndü. Ve çalışmaya başladı. Maşaallah. Şu an iştahla polen çekiyorlar, )) durum bu. Herşeye rağmen Anaari Gen Tr. ye teşekkürler.
bugün kontrol ettim anayı gördüm yumurta atmış günlükleri gördüm. çok güzel kemer yapmış polen basmış maşaallah arı almayı düşünenlere Ana Arı Geni tavsiye ederim. herkese bol bereketli bir sezon dilerim.
Selmun aleyküm arkadaşlar dün arılarımı aldım bugün aktarma işlemini yaptım arılar beklediğimden daha iyi geldi arı çıta sayısına göre oldukça güçlü ana arı gen firmasından ilk defa arı aldım bundan sonra ihtiyacım olursa ilk tercihim ana arı gen firması olacaktır emeği geçen herkese teşekkür ederim emeğinize sağlık…. 👏
Sicak illerden baslayacaginizi soylediniz ama Koycegiz Mugla bolgesinde, halen arilarimizi alamadik. Acaba bolgemize dair yakin zamanda, herhangi bir planlamaniz var mi? Tesekkurler…
Bursa da dün arımı aldım.Virüsden dalayı biraz sefkiyat gecikti sanırım akşam doğru teslim aldım.Akşam olduğu için kovana aktarım yapamadım ama plastik kovanın ağzını açınca hemen dışarı çıkmaya başladılar yoldan dolayı bayağı sıkılmışlar. Bu gün kovana aktaracağım inşallah . Herkese hayırlı olsun. Anaari.net ailesine emeği geçenlere teşekkürler
Merhabalar
geçen yıl olduğu gibi bu yılda sorunsuz bir şekilde Paket arı kovanımı teslim aldım.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Tanıdıklarıma dilim vardıkça sizleri anlatıyorum ve paket arı aldığım yerden iki arkadaşa daha aldırdım.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız…
Günaydın ben bursa izmir yolu üzerinde ikamet ediyorum dağtım yeeiniz ve saatiniz beli oldumu
iyi geceler bursaya ikinci sevkiyat cıktımı birde irtibat no gelmedi
Çankırı ya ne zaman gelcek
ankara ne zaman
Bir taraftan hava koşulları, bir taraftan da virüs engeli. Allah işlerinizi kolaylaştırsın.
Adana teslim tarihi bellimi
Arkadaşlar bugün arımı aldım virüsten dolayı ulaşım biraz zor oldu ama hallettik arkadaşlar yardımcı oldu ana arı gen firmasınına teşekkür ederim şu an arımı yeni kovana aktarmadım tabi yoldan geldiği için baya hırçındırlar hemen iki tanesi soktu😂 yarın aktarımı yapcam yine yazarım inşallah….
Hayırlı olsun kardeşim evde kalmaya devam
Düzceye siparişıniz varmı teşekkurler
Bursa Karacabey kovanlarımızı bu sabah teslim aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Hayırlı olsun. Herkese kolay gelsin
Erzurum /İspir e 10 adet plastik kutulu arı satın aldım. Benim aracım yok sadece ispirden alabilirim. İnşallah ispire geliyosunuzdur
Bilecik teslimatını üç sefer yazıp kaldırdınız. Neden sürekli değişiyor.
04.05.2020 tarihinde Mersin de 9’ar çıtalı bir kovan Belfast bir kovan kafkas olmak üzere arılarımı teslim aldım.öncelikle koloni yoğunluğunun bana söylenen ve videolar da gördüğüm gibi olduğunu görmek beni mutlu etti .Ana arı gen firmasından ilk defa arı siparişi verdim ve gayet memnun kaldım.Ana arı gen firmasına teşekkür eder işlerinde kolaylıklar dilerim ..
04.05.2020 tarihinde Mersin’de 9’ar çıtalı bir kovan Belfast bir kovan kafkas olmak üzere iki kovan arı teslim aldım.arıları dün kendi kovanıma aktardım.site üzerinde yazdığı ve videolarda görüldüğü gibi güçlü koloniler teslim aldım.gayet memnun kaldım.Anaarı gen firmasına teşekkür eder işlerinde kolaylıklar dilerim …
Bursa teslimatı ne zaman olur ve bana mesaj geldi adrese teslim değilmiş bizim gelmemizi rica ettiler Nilüfer in hangi semtine gelecek acaba bilgi alabilirmiyim hayırlı akşamlar
Ispartaya gönderiminiz varmı varsa nezaman acaba göndereceginiz tarihe göre bende almak istiyoruö
Ispartaya gönderim varmı varsa nezaman acaba
sayin ana ari gen size ulasmak ve bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.
Tekirdağ teslimat ne zaman
Kolay gelsin.Kırşehir için teslimat günü öngörünüz nedir.Teşekkürler
Rizeye sevkiyatınız varmı