Paket Arı Siparişi
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.
Siparişler Alımları Devam Ediyor…
8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL
Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.
Dağıtım yapılan iller için yeniden sipariş alamıyoruz.
Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
PLANLANAN İLLER:
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Yola çıktı
09.05.2025: KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Yola çıktı
10.05.2025: BOLU Hazırlanıyor (Cumartesi akşam çıkış)
10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Hazırlanıyor (Cumartesi akşam çıkış)
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
09.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14.05.2025: SİVAS Planlandı
15-16.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)
DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI
🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı
✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.
HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİ–MUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti
Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:
8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.
1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.
2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.
3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.
4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.
5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.
6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.
7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.
8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.
9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.
Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:
1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.
2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.
3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.
4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.
5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.
6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.
7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.
8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.
9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.
Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.
Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.
Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç 1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.
Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.
Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.
Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.
Hayırĺi olsun. İnşaallah bizde o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
Perşembe akşam 8de arıları aldım arılığa bıraktım cumartesi bugün açtım ilk açtığım kovanda arı miktarı güzel kapalı yavru azdı ve hiç balı ve yiyeceģi yoktu ana arıyı göremedim yolculuk stresinden saklanıyor olabilir diye düşünündüm çok erkek arı gòzü vardı kapalı.son petek ballı denilmişti diğer iki kovanda az miktarda balı vardı arı oranı güzeldi kapalı yavruda güzeldi şerbetini verdim hepsine.Arılar çok saldırgan ayak bileğim kalmış açıkta 10 a yakın soktular kulube arılardan 30 mtre uzakta peşimden ayrılmadılar 1 saat bekledim maskeyle surekki saldırdılar duman felan fayda etmedi kulubrdeyken bu arılar sakinleşirmi. memnun kaldım arılardan ama 1 petek ballı olcak demiştiniz.
Bilecik kadir şık
Benim aldığım arılarda çok yoğun geldi.Güzel de çalışıyorlar. Ikı paket arı almıştım. Birini 2. Gün yerine aldım. Onlarcası soktu. Diğerini yerine almak için bır hafta bekledim. Az da olsa saldırdılar. Ancak bu sefer uzaktakı eşim ve oğlumu hedef alıp onların üzerine uçtular. Anadolu ırkı talep etmiştim. Açıkçası karışıklık mı oldu diye düşünmeye basladım.
Kırklareli ne zaman teslim edeceksiniz? Ona gore sipariş vereceğim. Kolaylıklar diliyorum…
Kayseri ye ne zaman geliyorsumuz
Bursa inegöl arılarımızı aldık herkezden Allah razı olsun çok memnun oldum
Trabzon surmeneye hangi tarihte teslimat yapilacak
Ji
31 il için sokaga cikma yasagi geldi 2 gün bir sikinti yaraticakmi yoksa devammi teslimatlara
Abe bende 6 çıta sipariş etim ama nezaman gelecekse bilmiyorum konya eregliden çalışıyorum şayet gelirse şu numaradan ulaşabilirler 05369560159
Nevşehire teslimat ne zaman
nevşehirin ACIGÖL ilçesinden yazıyorum.cihan bey arılarımız ne zaman teslim olur.cevap yazarsanız sevinirim.teşekkürler.
Ankara belli oldumu acaba özledik arıları 😉😊
Öncelikle merhaba, kolaylıklar diliyorum. Tüm dağıtım, teslimatlarda başarılar, benim gibi hevesli ve deneyimli arıcılara da şimdiden bol ballı sezon diliyorum. Benim Sormak istediğim ise şudur; sayfanızı devamlı takip ediyorum, yanılmıyorsam dün itibari ile 11-12 Nisan’da Ankara’ya teslimat yazılmıştı. Daha sonra sayfayı yenilediğimde bunun kaldırılmış olduğunu gördüm. Size bir durumdan bahsetmek istiyorum, bahçemizdeki ağaçlar (kaysı vb.) çiçek açtı ve bir iki gün içinde de diğerleri açacak. Teslimatı aldığımızda arıların bu çiçeklerden tam olarak faydalanamayacağı ve tozlaşma konusunda da ağaçlarda biraz eksik kalacağını düşünüyor ve endişeleniyorum. Bu bağlamda, Ankara teslimatı ile ilgili bilgi almak, ve eğer arılığınız Ankara’da ise arıları bizzat gelip almak istiyorum. İyi akşamlar.
Aldığ arılara herhangi bil laclama yapmam gerekiyormu varoa gibbi ?
Zonguldaldak ta ilçeler arası geçişler de yasak durumda şu an… Ben Devrek ilçesi çaydeğirmeni Beldesinde ikamet ediyorum Devrek e uğranacak mı…irtibat telefon no verebilirmisiniz
Mehabalar kolay gelsin bereketli olsun inşallah hatay dörtyol a Ne Zaman dağıtım yapacaksınız tekrardan kolay gelsin tesekurler
Kastamonu ya ne zaman gelceksiniz ?
Merhabalar. Teslimatlar sıcak illerden soğuklara doğru yapılacağı belirtilmişti ancak Muğla’ya dağıtım yapılmadan soğuk yerlere dağıtım başladı. Henüz Muğla’yla ilgili bir teslimat bilgisi de yok. Çiçeklenme ve nektar akışı geçmeden teslim ederseniz memnun olurum.
Dün arılarımızı aldık altı cıtadan beş plastik kovan budünde aktarımlarını yaptık bütün cıtalar yavruyla kaplılar herşey cok güzel burdan ana arı aylesine verdikleri sōzün arkasında durdukları icin teşekkürlerimizi iletiriz
K maraş elbistan ilçesi tahmini ne zaman dağıtılacak
Iyi gunler cihan bey trabzona 10 15 nisan arası dağıtım olacaktır dediniz tarihler mi değişti
Sıcak yerlere öncelik tanıyorsunuz ama kayseride açmayan ağaç kalmadı zaten buralarda sezon kısıtlı bence soğuk dediğiniz yerden sıcak yerlere doğru dağıtım yapsanız daha iyi olurdu slm lar
Bartın zonguldak yazmışsınız karabük yenice ilçesine dağıtılacakmı bunlarla beraber
Selamün aleyküm, Bursa’ya sipariş alıyormusunuz
Hayırlı işler
Bursa’ya tekrar sevkiyat olacakmı sipariş alıyormusunuz
Bursada 1 kovan anadolu ırkı aldım. Ulaşım çok kolay oldu benim için. Arıları 1 gün sonra karakovana aktardım petekleriyle, ana arıyı da gördüm. Arılar baya sakin anlaştık hemen. İlk arı deneyimim. Şuan herşey yolunda gidiyor. İnşaallah bol bereketli verim alırız. Teşekkürler arı gen ailesi.
İyi günler abi ben kütahya hisarcıktan ulaşıyorum paket arı almak istiyorum ama kütahya da tam olarak nereye gelecek bellimi ben ona göre sipariş vereceğim merkezden dağıtım yapılacaksa sipariş vermeyeceğim çünkü bana 110 km uzaklıkta elmaya gelmem sıkıntı
Çankırı nerde kardeş daha ne zaman gelcek en son biz mi kalacaz
Perşembe günü arılarımı teslim aldım bu günde açtım cihan bey kovanların içine arıları sanki kepçe ile doldurmuş maşallah emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Tokat a ne zaman gelirsiniz tahminen.
Merhaba,
11-12 Nisan Ankara dağıtımı olarak görünüyordu dün gece. Şimdi İstanbul olmuş. Neden değişti acaba? Ankara dağıtımı ne zaman olur?
Teşekkürler
Çankırı icin 10 15 Nisa’n arası denmişti teslimatta bir değişiklik oldumu
Sivasa hangi tarihte sipariş teslimi yapılacak. Muhtemel tarih belli mi?
Sıcak soğuk muhabbetine göre diyorsunuz ama Ankara kastamonu ya göre daha soğuktur. Ama Ankara’ya cumartesi gidiyor. Yani geç kalmasa iyi olacak
Hatay tarafına dağıtımını ne zaman mat sonu Nisan başı demiştiniz ortası oldu
Merhabalar ben Eskişehirden yazıyorum. Eskişehire 7 adet 7 çıtalı paket arı siparişimi Ankara ili Nallıhan İçesi olarak değiştirebilir miyim. kovanlarım orada bulunuyor oraya götürecektik. Virusten dolayı oraya gidemiyorum. Aynı şekilde Şaban beyin de (05532732128) 7 çıtalı 2 paket siparişini de Ankara ili Nallıhan ilçesi olarak değiştirebilirmiyiz. (Toplamda 7 çıtalı 9 paket arı)
Rize’de havalar çok soğuk ayrıca istanbula olupta gelemeyenler var nekadar geç okadar iyi selam servete
Bugün 4 adet siparış verdim. 1/5 parasını da yatırdım. 7 çerçeveli 48* 23 cm ebadında.
16/4/2020 de getirecekler. Yorumumu o zaman detaylı yapacağım.
Benim köyümde her sene 200 den fazla arı giriyor. Eğer beğenirsem 22 sindeki sevkiyata tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
Kastamonu ne Zaman bilgi verir misiniz
Merhabalar,
Samsun merkez olarak 7 çıtalı 4 adet sipariş vermiştim. Samsun teslimat iniz ne zaman olacak. Erken olursa 2 adet daha ilave etmek istiyorum. Birde yeni vereceğim sipariş hangi fiyattan olacak. Kolay gelsin.
Rize civarına sevkiyatınız varmi
08.04.2020 tarihinde 2 kovan arımi teslim aldım bugün acıp baktım gercekten hersey anlatıldıgı gibiydi çerceveler baskin arı dolu ve kapali yavruluydu çok memnun kaldim çevreme ana arı gen firmasını şiddetle tavsiye ediyorum herşey için çok teşekkürler😊😊