Paket Arı Siparişi
2026 Yılı Paket Arı Satışı
✅ Paket Arı Fiyatı : 5500 TL
✅ Ödenecek Kapora: 1000 TL
✅ Teslimatlar, Nisan 2026’dan itibaren araçlarımızla il bazlı yapılacaktır.
8 Çerçeveli Paket Arı Fiyatı
5.500 TL (Toplam satış bedelidir)
💳 Kapora ve Ödeme Bilgileri
Siparişinizin kesinleşmesi ve adınıza rezervasyon yapılabilmesi için
adet başına 1.000 TL kapora ödenmesi yeterlidir.
Kalan tutar, teslimat öncesinde veya teslimat sırasında tahsil edilmektedir.
📌 Sipariş aşamasında görünen tutar kapora bedelidir, toplam fiyat değildir.
🚚 Teslimat Bilgileri
Teslimatlar, Nisan 2026 itibariyle başlayacak olup
kendi araçlarımızla il bazlı planlama yapılarak gerçekleştirilecektir. Teslimat tarih ve saatleri, dağıtımdan önce müşterilerimize ayrıca bildirilecektir.
🚚Paket arı ile ilgili bütün bilgiler aşağıdadır.
💬Sorularınızı yorumlar kısmından iletebilirsiniz.
2026 yılı dağıtımlar ile ilgili teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢 Yukarıdaki planlamalara göre dağıtımlar Nisan ayı itibari ile yapılacaktır.
Teslimat Öncesi Bilmeniz Gerekenler
8 çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona güçlü şekilde hazırlayacak kapasitededir. Ortalama 5–6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu, kalan çerçeveler ise arı baskısı yüksek olacak şekilde teslim edilir. Aşağıdaki bilgiler dışında ek ücret talep edilmez ve nakliye ücreti yoktur.
1) Teslimat Şekli
Arılar, firmamıza ait araçlarla il ve ilçe merkezlerinde belirlenen noktalara ulaştırılır. Güzergâh üzerindeyseniz size en yakın noktaya bırakılabilir. Dağıtım sürecinin hızlanması için sizden belirlenen noktaya gelmeniz istenebilir.
2) Arının Çerçeve Durumu
Teslim edilen 8 çerçeveli paket arıda;
-
5–6 çerçeve açık ve kapalı yavru,
-
1–2 çerçeve günlü,
-
Üzerlerinde yoğun ve baskın arı bulunur.
3) Ana Arı Bilgisi
Teslim edilen kolonilerdeki ana arılar bir önceki yılın ana arılarıdır. Ana arı boyalı veya boyasız olabilir. Boyaların zamanla silinebilmesi nedeniyle boyalı olma garantisi verilmez.
4) Arı Irkları
Paket arılarda Kafkas, Karniyol, Anadolu ve yerli arı melezleri bulunmaktadır. Sipariş oluştururken dilediğiniz ırkı seçebilirsiniz. Irklar melez olduğu için internette gördüğünüz örneklerle birebir aynı olmayabilir. Bu sebeple ırk konusunda kesin garanti verilemez.
5) Sipariş ve Kapora
Siparişiniz, kaporayı yatırdığınız anda kesinleşir. Ödeme yapılmayan siparişler bekleme havuzunda tutulur.
Fiyat değişikliklerinden etkilenmezsiniz; kaporayı yatırdığınız tarihteki fiyat geçerli olur.
Adet artırımı yapılırsa artırılan miktar güncel fiyat üzerinden hesaplanır.
6) Paketleme
Arılar plastik kutular içinde, gerekli havalandırma sağlanarak teslim edilir. Kovan ihtiyacınız varsa Avrasya Arıcılık üzerinden boş kovan temin edebilirsiniz.
7) Çerçeve Ölçüleri
Çerçeveler 47,5 × 24 cm ölçülerindedir. Tarım Bakanlığı standartlarına uygun olup tüm klasik kovanlarla uyumludur.
8) Teslimat Takvimi
Teslimatlar Nisan ayı başında başlamaktadır. Sıcak illerden soğuk bölgelere doğru dağıtım yapılır.
İl il yapılan dağıtım programı Nisan ayında hava durumuna göre açıklanır.
9) Ek Siparişler
Ek sipariş veya adet artırımı yapacak müşterilerin yeniden kapora yatırması gerekir. Artırım işlemi güncel fiyat üzerinden yapılır.
Teslimat Sonrası Bilmeniz Gerekenler
1) Taşıma ve Aktarım
Arıları teslim aldıktan sonra uzun mesafe taşıyacaksanız:
-
Araç içini havalandırın veya klimayı serin ayara getirin.
-
Arılığa varınca uçuş deliğini hemen açın, uçmayan arı varsa önündeki ölü arıları temizleyin.
-
Arılar 5–10 dakika uçtuktan sonra zaman kaybetmeden kovanlarınıza aktarın.
2) İletişim
Teslimat sonrası tüm sorun ve talepler için iletişim bölümündeki numaralarla irtibata geçin.
Dağıtım şoförlerini aramayın; şoförler teslimat sürecinde meşgul olduklarından destek sağlayamazlar.
3) Sorun Bildirimi
Arı ölümü, çerçeve eksikliği, ana arı kaybı gibi teslimat anında fark edilen durumlarda;
şoförle değil, WhatsApp destek hattı üzerinden bildirim yapın. Gün içinde mutlaka dönüş yapılır.
4) Şoför Bilgilendirmesi
Dağıtım başlamadan önce şoför numarası tarafınıza SMS ile gönderilir. Şoför bölgenize yaklaştığında sizi arayacaktır. Belirli bir noktada buluşmanız istenebilir.
5) İl Bazlı Dağıtım Programı
İlinize dağıtım yapılacağı tarih, bu yazının en üst kısmında 2–3 gün önceden duyurulur.
Araç yola çıkacağı gün ayrıca bilgilendirme yapılır.
6) Teslimat Noktaları
Arılar kapı teslim değil, belirli noktalardan alınmaktadır.
Kapı kapı dağıtım yapılamaz çünkü:
-
Araçta çok fazla arı bulunur,
-
Gereksiz dolaşma arı kaybına neden olur,
-
Arıların sağlıklı teslim edilmesi için hızlı dağıtım gerekir.
Lütfen arıları hızlı şekilde teslim alın, havadar araçlarla arılığınıza götürün ve hemen aktarın.
7) Geç Bildirimler
Arıyı teslim aldıktan 20 gün sonra bildirilen sorunlar (ana arı yok, bal alamadım vb.) firmamızın sorumluluğunda değildir.
Arıcılık; mevsim, bakım, yönlendirme ve bilgi gerektiren bir süreçtir.
8) Firma Sorumluluğu Süresi
Arıyı aktardıktan sonra 10–15 gün boyunca ana arı kaybı ve temel sorunlardan sorumluyuz.
Bu süreden sonraki kayıplar mevsim ve bakım koşullarından kaynaklandığı için sorumluluk kabul edilmez.
9) Sorun Bildirimi İçin Süre
Teslimatı takip eden 1 hafta içinde gerekli kontrolleri yapıp;
eksik, gedik, sorun varsa fotoğraf veya video ile birlikte WhatsApp hattımızdan bildirin.
Kapora ve Sipariş Onay Süreci – Arı Satışı İçin Ödeme Bilgilendirmesi
Arı siparişlerinde, her bir adet için belirlenmiş kapora tutarı alınmakta olup, kalan ödeme arı teslimatı sırasında yapılmaktadır. Siparişiniz oluşturuldukten sonra, sistem tarafından kayıtlı telefon numaranıza otomatik bilgilendirme SMS’i gönderilir. SMS almayan kullanıcılarımızın, operatör kaynaklı filtrelemeler nedeniyle mesajların spam, reklam veya engellenen kutusuna düşebileceğini kontrol etmeleri önemlidir.
Kapora ödemenizin ardından, siparişiniz 1–3 iş günü içinde onaylanır ve onay bilgisi size SMS veya WhatsApp yoluyla ulaştırılır. Kullanıcıların iki farklı kanaldan mesaj beklemesine gerek yoktur; herhangi birinden gelen onay mesajı siparişinizin aktif olduğunu gösterir.
Bu bilgilendirme sistemi, siparişlerin hem takibini kolaylaştırmakta hem de arı teslimat sürecinin daha düzenli ilerlemesini sağlamaktadır.
Ödeme ve Sipariş Onay Süreci – Önemli Bilgilendirme
Ödeme işlemini gerçekleştirirken, açıklama kısmına yalnızca sipariş formunda belirtmiş olduğunuz telefon numarasını yazmanız yeterlidir. Tüm sipariş kayıtları telefon numaraları üzerinden eşleştirildiği için, açıklama kısmında numaranızın yer alması siparişinizin size ait olduğunu doğrulamamızı sağlar.
Aksi durumda, isim benzerliği olduğunda ödeme kime ait anlamamız güçleşmektedir ve siparişiniz siz bizimle iletişime geçene kadar beklemede kalmaktadır.
Ödemenizi yaptıktan sonra, 1–3 gün içinde SMS veya WhatsApp üzerinden “ödeme alındı ve siparişiniz onaylandı” mesajı gönderilir. Eğer bu süre içinde herhangi bir onay mesajı almazsanız, lütfen iletişim bölümündeki WhatsApp hattımıza “Paket arı siparişim için onay mesajı gelmedi” şeklinde yazın. Mesajlarınıza gün içerisinde mutlaka dönüş yapılacaktır.
Önemli Not:
Ödeme sonrası 3 gün boyunca hiçbir onay mesajı almayan müşterilerimizin tarafımıza WhatsApp üzerinden ulaşması gerekmektedir.
Bunun en sık sebebi, siparişi veren kişi ile ödemeyi yapan kişinin isimlerinin farklı olmasıdır. Bu durumda sistem siparişi otomatik olarak onaylayamaz.
Eğer onay SMS’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı size ulaştıysa, ek bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
Yorum ve İletişim Hakkında
Sormak istediğiniz her konu için, ürün sayfasının altındaki yorum bölümünden bize yazabilirsiniz. Ancak yorum yaparken telefon numarası girilmediği takdirde, yorumlar otomatik olarak spam filtresine takıldığı için görünmez. Bu nedenle numaranızı eklemeyi unutmayınız.
Öğretmen olduğumdan zamanım yok almam mümkün değil haftanın 7 günü de okuldayız
Anladım hocam, hayırlısı o zaman.
Adiyamanin listeden çıkarılması kötü oldu Diğer illerden almamız zor gözüküyor yardımcı olursanız seviniriz
Çevre illerden alabilir misiniz acaba?
Adiyamana ari gönderiminiz devam ediyor mu 3-4 ari sipariş versem ne zaman elimde olur
Adıyaman iline teslimatımız yoktur. Çevre illerden alabilirsiniz. Teslimat yapılan çevre illeri yukarıdan harita üzerinden görebilirsiniz.
Hocam kapurayı yatırdık ama Bitlise yok diyor nasıl olacak
Bazı illere sevkiyat yapamıyoruz. Nakliyelerden dolayı. Otobüs ile gönderim yapılacaktır. Otobüs gönderimde arı kaçırma gibi sıkıntılar olduğu için problem oluştu malesef.
Hocam Elazığ dan Bitlis 3 üç saat ordan ötobüsle gönderemezmisiniz
Otobüs ile paket arı gönderim yapılamıyor malesef. Sadece ana arı gönderimi yapılmaktadır.
sayın yetkili kardeşim Yozgat ne zaman?
Önümüzdeki hafta başı gibi size verilmiş olacaktır.
Trabzon’a dağıtım iki farklı tarih 28-29 Nisan birde 29-30 Nisan Beşikdüzü Şalpazarı dağıtımı hangi tarih
Trabzon ikiye ayırdık Of ve Çaykara ilçelerine 1 gün sonra verilecektir.
Tokat ili Erzurum kadar soğuk bir ilmini sona kaliyo,Amasya ile aynıyız
Bu ara çok yağış ve soğuklar olduğu için o şekilde ayarlamak zorunda kaldı. Çarşamba gününe kadar arılarınızı teslim almış olursunuz.
Çevre illerden alma durumumuz yok
Dağıtılacak iller kategorisinde olan illerden tabi ki alabilirsiniz. O illere kendi araçlarımız ile kamyonla dağıtım yapmaktayız. O illerden alma imkanınız varsa bildirin o ile dahil edelim.
Dun ankara dan arilari teslim aldım.5 kovan karniyol sipariş vermiştim.
Arıların ben bu kadar güçlü geleceğini tahmin etmemiştim.3 tanesine kat koydum.13 citalik ari vardi içlerinde.
2 tanesini 10 citaya çıkardım.onlar da kat ister ama .diger 3 kadar güçlü değildi.
İlk defa aldim.parasi sonuna kadar helal hoş olsun.
Ne boş cita cikti nede zayıf.
Masallah.kutuyu dağıtırken ağırlığından belli idi güçleri ama halen şoktayım. Cok teşekkürler.
Hayırlı olsun, geri dönüş değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Mugla milas sa dağıtımının varmi
O tarafa dağıtımlarımız bitti, seneye inşallah.
Sivas Ne Zaman .
Hafta başı gibi vereceğiz.
Yozgat merkez dağıtım ne zaman olacak
Önümüzdeki hafta sonu veya hafta başı gibi almış olursunuz.
Bitlis e nezaman gönderim olacak
Bitlis iline araç ile gönderimi bu yıl yok bundan dolayı otobüs ile gönderim durumu değerlendirilecektir. Hafta sonuna kadar belli olacaktır.
Teşekkür ederim ana arılarım geldi sağ Salim teslim aldım çok teşekkür ederim ancak ben iki adet Anadolu bir adet de kafkas ana istemiştim üçü de Anadolu geldi
Hayır olsun, muhtemelen yoğunluktan kaynaklı olarak altına yazmayı unuttuk.
Merhaba Giresun sevkiyatı bayramdan sonra demiştiniz tam gün belli oldumu acaba.
Bugün çıkış olabilir.
Ankara dağıtım yol güzergahı nedir paylaşacaktınız ama mesajda sadece şoför tel vermişsiniz.
Şoför size yaklaştıkça arayacaktır ona göre kendinizi ayarlayabilrsiniz.
Eski plastik tapanli kovanları kaç TL iade karşiliği aliyorsunuz siparisfan fazla arı alabilirmiyiz fiyata dehisiklik var Rize dağıtımından ogdan atımı ala bilirmiyim
40 TL karşılığında teslim edebilirsiniz. Bu hafta sonu oraya teslimatlar olacak bundan dolayı da var olan siparişlerinize kaporasız olarak artırma yapabilirsiniz.
Merhabalar Erzurum dağıtımı ne zaman başlayacak.ona göre izin alacağız malumunuz çalışıyoruz….
Bu hafta sonu gibi belli olacaktır.
S A ben Nevşehir den yazıyorum çıkış 25 26 04 yazıyor tam olarak nezaman çıkıyor birde banada mesaj gelmedi kolay gelsin
Evet bu akşam çıkıyor gece 22:00 civarında şoför numarası gelecektir.
Efendim iyi günler kusura bakmayın sürekli soruyorum saat kaç gibi çıkacak Ankara teslimatı Bolu dayım ona göre hazır bekliyeyim. Bu arada hızlı cevap verdiğiniz için ve sürekli yardım ettiğiniz için çok müteşekkirim.
Araçlarımız yavaş yavaş çıkıyor. Size şoför no ise saat 22:00 civarı gelecektir.
Tokat ili Nisan ayında dağıtımı olmayacak galiba Çorum amasya ordu listeye girip Tokat girmediğine göre
Hafta sonu gibi o bölgeye de planlaması yapılacaktır.
Birinci sevkiyatlar bitmeden ikinci sefkiyat niye yapılıyor neden yanlış uygulama.
Birinci sevkiyatların planlamasını etkilemiyor. İkinci sevkiyatların planlaması ayrı şekilde yapılmaktadır.
15-25 arası demiştiniz Kahramanmaraş dağıtımını normal dağıtımlar bitmeden ikinci kez dağıtım yapıyorsunuz diyer illere onlardan önce dağıtımı yapılmamış illeri bitirseniz daha iyi olurdu
İkinci defa teslim olan yerlerin normal dağıtımı etkilemeden arada çıkmaktadır. Normal planlamaya göre ilerlemekteyiz. Hafta sonu gibi sizin o tarafa teslim olacaktır.
Ben amasya için 6kovan sipariş vermiştim ön ödemesini yaptım yarın için teslimat gösteriyor amasyaya ama henüz hiç bir bilgilendirme gelmedi bana
Kaydınız var sorun yok, akşam gibi gerekli bilgilendirmeler gelecektir. Daha önce de bilgilendirmeler yaptık. Normal SMS’lerinize bakın gelmiştir.
Ben nevşehirden nevşehir çıkış 25.04.2023 akşamı diye arkadaşlara mesaj gelmiş bana gelmedi numaram da kayıtlı sizde sordum gelmesi lazım dediler ama gelmedi bilgilerinize 05436186787 numaram
Sorun yok, sizin de bilgileriniz bulunmaktadır. Normal SMS’lerinize bakın o şekilde gelmektedir. Akşam 22’ye kadar bilgilendirmeler gelir.
Bazı illere ikinci kez arı dağıtımına çıkılıyor, ama Yozgat ili hala ortada yok.
Hafta sonu gibi sizin bulunduğunuz bölgenin planlaması yapılacaktır.
selam .benim rize ardeşen 6 adet siparişimi birinci sevkiyatta göndermenizi rica ediyorum.birde 25 26 27 nisan da güzel havalar var daha sonra yağışlı günler geliyor.26 sında gönderebilirseniz çok iyi olur.
Belirli bir plan dahilinde ilerliyoruz. Birinci sevkiyatta olacaktır muhtemelen.
Selamaleyküm efendim ben Nevşehir den yazıyorum 5 adet arı sipariş ettim mesaj bölümüne ödemeyi teslim de yapmak istiyorum diye belirttim ama sonra 2000 tl eft yaptım bilginiz olsun birde ana arılar boyalı olsun kolay gelsin
O şekilde notunu alırız. Malum ana arılar bir önceki sezonun ana arıları olduğu için deforme olup boyaları çıkabiliyor bilginiz olsun.
Slm Ardahan iline veya Göle ilçesine sipariş verebiliyor muyuz. Ayrıca plastik kutuları bizde mı kalıyor 2024 için sipais vermek istiyorum da
Evet verebilirsiniz, tabi ki plastik kutular sizde kalıyor. Yazılı fiyatlar tek fiyat olup, burada yazılı olan fiyatların dışında başka bir ödeme talep etmiyoruz.
Peki Bolu için olan tek arı siparişini Ankara aracı ile yollayabilirmisiniz. Yol üstünden alayım ben Bolu elmalıktayım
Arınızı yarın akşam için Ankara aracına ekliyoruz.
Selamün aleyküm ne oldu ki Rize 26,27 de olan tahmini dağıtım 28,29 cikti.
Önümüzde 1-2 gün yağış durumu var o göz önünde değerlendirilerek yapıldı. Daha erkende verilebilir.
Gaziantep nurdag yolda arı yı alabilirmiyim geçen sene aldım
Doğu illerini teslimatı sırasında verebiliriz. Yardımcı oluruz.
Hatay’a ne zaman göndereceksiniz?
Bu hafta gönderimlerinizi yapacağız.
Ankara için sipariş verdim açıklamaya numara yazmamışım bunu arefe günü bildirdim size dekont attım ama halen onay msjı gelmedi bugun yola çıkacak gözüküyor sitede sorun olmasın
Bugün yada yarın çıkacak olup, gün içinde onay mesajı gelir. Bayramdan dolayı onay mesajları bayram sonrasına kaldı.
Bolu için ikinci dağıtım tarihi bellimi acaba
Hayır daha belli değildir, bu hafta içinde belli olur.
Merhaba
Yarın kayseriye teslimatiniz varmış bu gü sipariş verebilir miyiz
Yarın çıkış olacak evet siparişi verebilirsiniz, acele edin yetiştirelim.
Merhaba, Ankara dağıtımı nerede olacak, önceki yıllarda bir AVM otoparkında dağıtılmıştı,geçen sene ilçe ilçe dağıtıldı pek iyi olmamıştı bu sene dağıtım şekli nasıl olacak
Sipariş durumuna bağlı olarak ve bazı noktaları yine aynı şekilde belli noktadan yapılacaktır.
Gaziantep nurdag yolda alabilirmiyim geçen sene yolda almıştım selamlar
Alabilirsiniz, yardımcı oluruz. Hangi il dağıtımına eklenecekse ona göre belirtiniz.
Gaziantep Nurdağı nda aricilar hangi cins arı kullanmakta
Kafkas ve anadolu arı ırkları olabilir.
Merhabalar elinizden geleni yaptığınızı biliyorum ama sanırım otobüsle teslim olacak olan illere başlanılmadı henüz çok fazla ile dağıtım oldu ama bizlere olmadı lütfen ilgilenir misiniz 15 25 arasına ayarladık kendimizi
Bu hafta içinde otobüs ile gönderimleri yapacağız. Çarşamba günü sizi bilgilendireceğiz.
Ankara Yağmurlu Bu hafta birde tam çalışma saati akşam 5 gibi dağıtım ayarlansa yağmurdan dolayı aktarım yapmakta zor olucak
Gün boyu dağıtım yapılmakta olup, almanızda sorun olmaz aynı zamanda farklı birisi de sizin yerinize alabilir.
İlk paket arın kaprisini yapmıştım ama şimdi ben iki paket almak istiyorum iki paketin ücretini siparişim birlik verebilirmiyim
Sipariş artırımlarını ve son kaç adet olacağını iletişim kısmındaki whatsap numarasından yazınız.