Paket Arı Siparişi

Türkiye geneli arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli aylarında paket arı olarak hazırladığımız 8 çerçeveli satılık arıları teslim etmekteyiz.

Paket arı siparişi ve dağıtımı
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.

Siparişler Alımları Devam Ediyor…

8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL

Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.

Dağıtım yapılan iller için yeniden sipariş alamıyoruz. 

Paket arı siparişleriniz için adet başına 250 TL kapora alınmaktadır. Kalan tutarı teslimat sırasında ödüyorsunuz.

8 Çerçeveli Paket Arı

(25)
4.000,00

Arı ırkını notlar kısmında yazınız.

Sepete Ekle

İlave paket arılar için kapora alınmamaktadır; önceki ödemeniz yeterlidir. Ancak ilave siparişinizi verdikten sonra mutlaka WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçerek teyit ettiriniz. Mesajınızda ‘Önceki siparişim 5 adet, 2 adet daha ekledim ve toplamda 7 adet olacak’ şeklinde belirtmeniz yeterlidir.

PLANLAMA VE TESLİMAT

Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

🚚 Araç ile Dağıtım Planı

Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim. 

Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.

🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.

🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.

🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.

⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.

📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

PLANLANAN İLLER:
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Dağılıyor
09.05.2025: KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Dağılıyor
11.05.2025: BOLU Hazırlanıyor-yağış ve soğuktan dolayı ertelendi.
10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Yola çıktı
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
12-14.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14-15.05.2025:
SİVAS Planlandı
15-17.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS  Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)

DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI

🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı

✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİMUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti

Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:

8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.

2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.

3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.

4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.

5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.

6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.

7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.

8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.

9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.

Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:

1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.

2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.

3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.

4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.

5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.

6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.

7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.

8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.

9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.

Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.

Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.

Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç  1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.

Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize  WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.

Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.

Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.

Bütün yorumlara cevap veriyoruz. Yoğunluktan dolayı her yoruma zamanında cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, genel bilgilendirmeleri her gün üst kısımdan paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu bilgileri takip etmenizi rica ederiz. En kısa sürede tüm teslimatları tamamlamayı planlıyoruz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

guest
11.8K Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatih köse
Fatih köse
06/03/2024 14:01

Selamun aleyküm. Erzincan’a dağıtım tahmini olarak ne zaman yapılır. Umarım mayıs ayına sarkmaz.

İSMAİL ÖZCAN
İSMAİL ÖZCAN
04/03/2024 17:44

Merhaba 2 tane paket arı siparış verdim ANADOLU OLAN IRKI YERLİ ARI IRKI İLE GÜNCELLEMEK İSTİYORUM

Yaşar Kose
Yaşar Kose
04/03/2024 16:04

Slm, daha önce 15 paket siparişi vermiştim. Bu gün tekrar 5 tane daha sipariş vererek kaparoyu yatırdım, buna dair alıntı mesajı verecekmisiniz. Tesekkurler

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
04/03/2024 15:40

Merhabalar Adana’ya tahmini teslim atlar ne zaman başlayacak

Sedat
Sedat
04/03/2024 12:30

Slm giresun için ana ırkı hangısı olması gerekir dağitım ne zaman başliyor

İSMAİL ÖZCAN
İSMAİL ÖZCAN
04/03/2024 09:17

Merhaba 2 adet arı sipariş vermiştim 1 tane karniyol 1 tane Anadolu Anadolu olan ırkı yerli arı ile değiştirmek istiyorum

Seydi
Seydi
03/03/2024 03:53

SMS gelmedi 25 gin oldu

Sedat
Sedat
02/03/2024 23:01

Bitlis için hangi ırkı önerirsiniz

İsmail alcan
İsmail alcan
02/03/2024 20:03

Ben ığdıra 45 adet paket arı sıpariş vermiştim inşallah Allah nasip ederse Nisan 15 demiştiniz inşallah bir aksilik olmaz

Ayhan Özkan
Ayhan Özkan
01/03/2024 21:32

Dört paket karniyol arı siparişi vermiştim. İki paket daha ilave etmek istiyorum
Toplam altı adet olacak.

Hasan Acar
Hasan Acar
01/03/2024 20:34

Ülke geneli dağıtım yapıyoruz diyorsunuz da Mardin Midyat ilçesine de geliyor musunuz acaba ona göre sipariş verecem

Hasan Acar
Hasan Acar
Yanıt  Ana Arı Gen
03/03/2024 14:46

3 adet alıp her adet te arı ırkı farklı olacak deneme amacıyla bu bölgeye hangi ırk daha iyi çalışır onu anlamaya çalışacak elimdeki Belfast var hiç bir işe yaramıyor
Karniyol, Anadolu ve Kafkas alacak her adet

Osman
Osman
01/03/2024 15:37

Merhaba 28 şubatta 5 adet paket arı için 2500 tl yatırdım onay gelmedi karniyol olucaktı

Kemal Zihni ÇAĞDAŞ
Kemal Zihni ÇAĞDAŞ
01/03/2024 10:47

Elazığa teslimatınız var mı,var ise ne zaman

Recep kurudağ
Recep kurudağ
29/02/2024 23:58

Selamün Aleyküm daha önce sipariş vermiştim ek 2 tane daha ilave edebilirsiniz.

MUSA KIZMAZ
MUSA KIZMAZ
29/02/2024 10:14

3 paket için 1500 havale ettim ama onay msj gelmedi… bide ırk olarak anadolu yazılmış Kafkas olarak guncelleyebirmiyiz

Hazım
Hazım
28/02/2024 14:21

Nevşehir için hangi ana arı ırkı tavsiye edersiniz

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
28/02/2024 14:11

Merhaba 23 şubat 2024 tarihinde 1000 tl ziraat bankasına havale çıkardım 16 çıta karniyol arı için onay kodum gelmedi sizlerden çevap bekliyorum teşekürler

Adem aksoy
Adem aksoy
27/02/2024 21:36

Merhaba ben ağrıya 5 paket sipariş verdim ve onay kodu geldi umarım teslimata ağrı olduğu için sorun yaşamam

Emre
Emre
26/02/2024 04:51

Sivas’a tahmini ne zaman gelir ona göre sipariş vericem

Ertuğrul
Ertuğrul
25/02/2024 20:50

Dün iki adet paket arı siparişi ve kaporayı verdim ama onay mesajı gelmedi bu normalmi acaba

Aykut
Aykut
25/02/2024 19:26

Merhaba İstanbul Silivri ye hangi ay gelir istanbun neresinden dağıtım yapıyorsunuz

İSMAİL ÖZCAN
İSMAİL ÖZCAN
25/02/2024 16:40

Merhaba paket arıda çita 22 lik mi 24 lük mü geliyor?

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
25/02/2024 12:27

Merhaba onay kodum gelmedi. Ben arı siparişi olarak belfas vermiştim onu korniyal olarak değiş
tire bilirmiyiz

Murat
Murat
25/02/2024 11:51

Mrb hayırlı satışlar bu yıl samsun/Terme yada Ordu/ünye dağıtımınız hangi tarih öngörülmekte geçen yıl aldık yine almak istiyorum

Veysel baki akçay
Veysel baki akçay
25/02/2024 10:44

Üç paket arı siparişi verdim Kafkas cinsi elinize ulaştımı bilgi verirmisiniz

Yaşar
Yaşar
24/02/2024 21:38

Kahramanmaraş Elbistan ilçe sipariş vereceğim teslimat hangis tarih olur acaba

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
24/02/2024 20:16

İyi akşamlar sorum varova ve lösama için en uygun doğal ilaç hangisi ve uygulama şekli ve bunları sizden temin edebiliyor muyuz teşekürler

Seydi
Seydi
24/02/2024 08:15

2 arı yazıldım kapora ödedim mesaj gelmedi beni aradılar sıkıntı yok dediler ama mesaj gelmedi

Seydi
Seydi
Yanıt  Ana Arı Gen
26/02/2024 01:57

Usta kapora yı vereli 3 hafta geçti SMS gelmedi SMS gelmezse sıkıntı olurmu

Fatih
Fatih
23/02/2024 20:51

Merhaba. Konya da 1700 rakima 2 kovan almak istiyorum. Hangi cins arı almalıyım acaba ? Birde araçlarınız buradan geçiyor mu ?

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
23/02/2024 15:41

Teslim zamanı boş kovan getirecekmiyiz

YUNUS ÇETİN
YUNUS ÇETİN
23/02/2024 10:48

Selamünaleyküm kolay gelsin Bu sene havalar bildiğiniz üzere güzel gidiyor sıcaklık iyi Zonguldak bölgesine ağrı teslimatlarınız erken olur mu acaba

YUNUS ÇETİN
YUNUS ÇETİN
Yanıt  Ana Arı Gen
23/02/2024 23:22

Tabii ki Mart ayında Allah’ın izniyle görüp değerlendirmek lazım hayırlı işleriniz olsun inşallah Mevsimi güzel gider Arılar yavruyu geçti

Ali
Ali
23/02/2024 00:11

4 paket arı demek istemiştim kusura bakmayın. İyi akşamlar

Ercan
Ercan
23/02/2024 00:11

Elazığ a uyumlu arı hangisidir rakım 1700

Ali
Ali
23/02/2024 00:10

Öncelikle emeğinize sağlık. Aldığım ana arı çok kaliteli ve verimli bir ana çıktı. 4 paket ana siparişi vermek istiyorum. Manisa’ya acaba nezaman teslimatı yapılabilir.

Tunahahan sezer
Tunahahan sezer
22/02/2024 22:17

merhabalar ZONGULDAK Ereğli ye teslimat yapıyor musunuz

Gürsoy Dervişoğlu
Gürsoy Dervişoğlu
22/02/2024 18:57

Orduya ne zaman teslim ediyorsunuz…

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
22/02/2024 16:34

İki kovan almak istiyorum

Alpaslan buzkan
Alpaslan buzkan
22/02/2024 16:31

Çukurova bölgesine uyumlu arı hangisi

EROL
EROL
22/02/2024 13:14

MERHABA SİVAS ŞARKIŞLA TESLİMAT NE ZAMAN YAPILACAK.MAYIS AYINA KALIR MI

Oğuz
Oğuz
22/02/2024 09:17

Ben İstanbul’dayım Beykoz şimdi sipariş versem ne zaman teslim olur