Paket Arı Siparişi

Türkiye geneli arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli aylarında paket arı olarak hazırladığımız 8 çerçeveli satılık arıları teslim etmekteyiz.

Paket arı siparişi ve dağıtımı
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.

Siparişler Alımları Devam Ediyor…
Bulunduğunuz ile dağıtım yapılmadıysa, sipariş verebilirsiniz. Dağıtım yapıldıysa, lütfen sipariş vermeyin.

8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL

Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.

Paket arı siparişi verirken, notlar kısmına “arı ırkını” oraya yazabilirsiniz.

Paket arılarda adet başı 500 TL bir kapora yatırılır. Geri kalanı teslimatta.

8 Çerçeveli Paket Arı

(24)
4.000,00

Arı ırkını notlar kısmında yazınız.

Sepete Ekle

İlave paket arılar için kapora alınmamaktadır; önceki ödemeniz yeterlidir. Ancak ilave siparişinizi verdikten sonra mutlaka WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçerek teyit ettiriniz. Mesajınızda ‘Önceki siparişim 5 adet, 2 adet daha ekledim ve toplamda 7 adet olacak’ şeklinde belirtmeniz yeterlidir.

PLANLAMA VE TESLİMAT

Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

🚚 Araç ile Dağıtım Planı

Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim. 

Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.

🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.

🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.

🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.

⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.

📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

PLANLANAN İLLER:
08.05.2025:KIRIKKALE-ÇANKIRI Dağıtılıyor
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Hazırlanıyor
09.05.2025: BOLU-KARABÜK Hazırlanıyor
09.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Hazırlanıyor
10-11.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Planlandı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Planlandı
12-13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-RİZE Planlandı
09.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Planlandı
14.05.2025:
SİVAS Planlandı
15-16.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS  Planlandı
18-20.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Planlandı
(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)

DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN

🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı

✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİMUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti

Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:

8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.

2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.

3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.

4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.

5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.

6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.

7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.

8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.

9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.

Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:

1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.

2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.

3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.

4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.

5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.

6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.

7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.

8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.

9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.

Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.

Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.

Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç  1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.

Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize  WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.

Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.

Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.

Bütün yorumlara cevap veriyoruz. Yoğunluktan dolayı her yoruma zamanında cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, genel bilgilendirmeleri her gün üst kısımdan paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu bilgileri takip etmenizi rica ederiz. En kısa sürede tüm teslimatları tamamlamayı planlıyoruz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

guest
11.8K Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İSMAİL ÖZCAN
İSMAİL ÖZCAN
13/04/2025 17:35

Merhaba İSMAİL ÖZCAN adına kaç adet sipariş gözüküyor

Şehir
Antalya
İsmail damar
İsmail damar
13/04/2025 14:54

Çanakkale gün belli oldumu
İyi günler

Harun
Harun
13/04/2025 13:46

Merhabalar benim toplam siparişim kaç adet gözüküyor bı teyit edermisiniz

Şehir
Rize
Seyfettin KARADAVUT
Seyfettin KARADAVUT
13/04/2025 11:47

İlk defa alacağım.Bakalım reklamdaki gibi olacak mı?35 yıllık arıcılık yapmaktayım, daha çok alacaktım ama şimdilik deneme amaçlı alıyorum.Köyümüzde arkadaşlar da bizede spariş ver dediler ama cesaret edemedim.Seneye duruma göre değerlendireceğim.

Şehir
Yozgat Çayıralan
Volkan AKBIYIK
Volkan AKBIYIK
13/04/2025 00:12

En geç ne zaman ulaşır bize siparislerimiz

Şehir
Çankırı
Emrecan
Emrecan
12/04/2025 22:38

Alım kenger adına kaç adet sipariş gözüküyor

Arif aslan
Arif aslan
12/04/2025 21:35

Maraşa utupüsle mi heleçek kendi araçınızlamı

Şehir
Maraş
Emrecan
Emrecan
12/04/2025 18:33

Alim kenger adına kaç sipariş gözüküyor

İsmail avcı
İsmail avcı
12/04/2025 17:24

Slm benim kaç adet sipariş görünüyor acaba

Şehir
Kütahya merkez
Halis BABALIK
Halis BABALIK
12/04/2025 13:39

1 adet Kafkas arı sipariş verdim ama henüz onay alamadım

Şehir
Rize
oktay
oktay
12/04/2025 08:17

benim kaç adet hangi arı üzerinden siparişim görünüyor

Şehir
Isparta
birol
birol
11/04/2025 21:12

3500 tl değilmiydi fiyat?

Şehir
Giresun
Tuncay Ulusoy
Tuncay Ulusoy
11/04/2025 17:24

Avrasya arıcılık sitesinden ana arılar ve paket arılar sipariş verdim.
Ana arı ve paket arılar birlikte mi teslim edilecek yoksa ana arılar ayrı paket arılar ayrı zamanlarda mi gelecek

Şehir
Kütahya
Yasar Kose
Yasar Kose
11/04/2025 16:08

Selam,5 adet anadolu irki ari siparisi vermistim ve kaparoyu yatirmistim.Benim sorum su yanlis hatirlamiyorsam o gunku ari adeti 3.500 tl idi,ancak ,goruyorum ki guncel fiyat 4.000 tlmben odemeyi hanki fiyattan yapacagim.lutfen bilgi vermenizi rica ederim…Teslimatta sikinti yasamamak adina sordum..

Şehir
Trabzon
esrasumeyyedag
esrasumeyyedag
11/04/2025 14:56

Haftaya belli olacak demişsiniz ama ne zaman yani ? Sayfayı sürekli takip ediyorum kaçırıcam endişesindeyim ilk siparişimde , birde Ona göre arıları almak için araba ayarlıcam köy burası şehir merkezlerden baya uzak

Şehir
Balıkesir
Last edited 28 gün önce by esrasumeyyedag
Mustafa Gedikoğlu
Mustafa Gedikoğlu
11/04/2025 10:49

Merhaba Yalova için teslim tarihi belli oldu mu

Şehir
Yalova
Murat ay
Murat ay
11/04/2025 02:30

S.ALEYKÜM hayırlı işler
Saf kafkas arı ırkı elinizde bulunuyormu eğerki varsa 50 adet sipariş vermek istiyorum yer sakarya kocaali murat ay yalı mah şehit yılmaz cad 118 sok no 67 kocaali sakarya tel 05385290144 sizden haber iletişim bekliyorum

Şehir
Sakarya .kocaali
Ali dayıoğlu
Ali dayıoğlu
10/04/2025 18:22

Kayseriye otobüsle paket arı gönderebiliyormusunuz.

Şehir
kayseri
İslam
İslam
10/04/2025 18:08

Selamünaleyküm
Kapora dahil ücret nekadar

Şehir
Samsun
Last edited 29 gün önce by İslam
Arif aslan
Arif aslan
10/04/2025 17:04

Kaç adet siparişim gürünüyor

Şehir
Maraş
g_orhan64
g_orhan64
10/04/2025 14:49

Uşak için dağıtım tarihi netleşti mi acaba, öğrenebilirmiyim

Şehir
uşak
byrm79
byrm79
09/04/2025 18:45

Slm.A. 1 paket belfast paket arı siparişi verdim ve kaporayı yatırdım ancak borcum halen 4.000 TL olarak gözüküyor. watsapp tan ve emailden dekontu attığım halde sisteme düşmemiş, ayrıca Kilis iline ne zaman teslimat yapmayı düşünüyorsunuz

Şehir
Kilis
yusuf-aydin50
yusuf-aydin50
09/04/2025 15:35

Mrb 05064948790 numaralı hatta kac sipariş gözüküyor sayfada yazmıyor

HASAN
HASAN
09/04/2025 12:00

BALIKESİR DAĞITIM TARİHİ BELLİ OLDUMU ACABA

Şehir
balıkesir
Kadir Sayım
Kadir Sayım
08/04/2025 21:27

8 Çerçeveden az sipariş verebilirmiyiz. Örneğin & veya 5 çerçeveli

Şehir
mersin
Murat güçbilmez
Murat güçbilmez
08/04/2025 19:33

Selam arkadaşım ödeme yaptım benim siparişim onaylamışmı bana bilgi verebilir misiniz 0536 8926715 konya öykü hanımın telefon ulaşamadım Osman Bey’in telefonuna ulaşamadım bilgi alamıyorum koskoca arı gen den dekontları herkeze amamaragmen cevap yazanyok😀

Şehir
Konya
Fatih
Fatih
08/04/2025 19:07

Merhaba, Vermiş olduğum siparişe ait detayı nereden görebilirim. Bilgi rica edebilir miyim.

yclydn51
yclydn51
08/04/2025 11:25

Merhabalar,
Yüksel AYDIN-NİĞDE
01 Şubat 2025 de 1 nci paket arı (Karniyol)
04.04.2025 de de Kafkas siparişi verdim.
Böylece Karniyol+Kafkas olarak 2 adet paket arı siparişi verdim. Kaporayı yatırdım.
Sisteminizde gözüküyor mu
Teşekkürler

Şehir
Niğde
Ağa Erdem
Ağa Erdem
07/04/2025 22:45

Selamün aleyküm üç paket arı sipariş vermiştim eğer Diyarbakır merkez için otobüs le ödemesini bu hafta içi yapsam bu hafta sonuna kadar yolluyabilirmisiniz tşkler

Şehir
Diyarbakır merkez
Serdar güven
Serdar güven
07/04/2025 17:37

Merhaba kaç adet sipariş verdiğimi göremiyorum bilgi verir misiniz

Şehir
Çankırı
Nuretdin Çelen
Nuretdin Çelen
07/04/2025 07:24

Önce 6 paket Kafkas arı sonra 2 paket Kafkas arı sipariş edip peşinatlarını yatırdım Hesaplarınızda görünüyor mu Teslimatta kaç lira borcum var

Şehir
Çankırı ılgaz
seyhan_ig
seyhan_ig
07/04/2025 00:40

Merhaba iyi akşamlar kaç adet siparişim gözüküyor öğrenebilirmiyim

Seydi
Seydi
06/04/2025 23:19

Sifarişler ne zaman yola çıkacak

Yunus Emre Kütük
Yunus Emre Kütük
06/04/2025 20:46

Aksaray a ne zaman teslimat olacak acaba

Şehir
Aksaray
Bülent Özdemir
Bülent Özdemir
06/04/2025 15:00

Yalova bölgesi için sipariş vermek.istiyoruz tahmini teslimat nezaman olur

Sakine Demircan
Sakine Demircan
06/04/2025 13:53

Kırklareli vizeye arı teslmatınız varmı

Şehir
Kırklareli. Vize
Murat güçbilmez
Murat güçbilmez
06/04/2025 00:13

Selam arkadaşım 2 paket siparişim vardı ödemesini yaptım mesaj gelmedi bilgilendirme bekliyorum

Şehir
Konya
Serdar güven
Serdar güven
05/04/2025 20:59

Merhaba hesabımda siparişimi göremiyorum
Siparişim adet hakkında bilgi alabilir miyim

Şehir
18
Eyüp köse
Eyüp köse
05/04/2025 17:36

Hayırlı işler bize gelen plastik kovanları vermek istersek alıyormusunuz çünkü ben onları kullanamıyorum

Şehir
Bilecik
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
04/04/2025 18:29

Selamun aleyküm hayırlı geceler Kastamonu bozkurt sevkiyatiniz varmi

Şehir
Kastamonu bozkurt