Paket Arı Siparişi

Türkiye geneli arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli aylarında paket arı olarak hazırladığımız 8 çerçeveli satılık arıları teslim etmekteyiz.

Paket arı siparişi ve dağıtımı
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.

Siparişler Alımları Devam Ediyor…

8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL

Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.

Araçlar yola çıkmadan bir gün öncesine kadar siparişlerinizi geçebilirsiniz. Dağıtım yapılan iller için yeniden sipariş alamıyoruz. 50 adet ve üzeri siparişleri her ilden alıyoruz.

Paket arı siparişleriniz için adet başına 250 TL kapora alınmaktadır. Kalan tutarı teslimat sırasında ödüyorsunuz.

8 Çerçeveli Paket Arı

(25)
4.000,00

Arı ırkını notlar kısmında yazınız.

Sepete Ekle

İlave paket arılar için kapora alınmamaktadır; önceki ödemeniz yeterlidir. Ancak ilave siparişinizi verdikten sonra mutlaka WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçerek teyit ettiriniz. Mesajınızda ‘Önceki siparişim 5 adet, 2 adet daha ekledim ve toplamda 7 adet olacak’ şeklinde belirtmeniz yeterlidir.

PLANLAMA VE TESLİMAT

Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

🚚 Araç ile Dağıtım Planı

Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim. 

Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.

🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.

🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.

🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.

⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.

📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

PLANLANAN İLLER:
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Dağıtıldı
09.05.2025: KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Dağıtıldı
10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Dağıtıldı
11.05.2025: BOLU Dağıtıldı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Dağıtıldı
12.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Dağıtılıyor
13.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Yola çıktı
13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-1 Yola çıktı
14.05.2025: TRABZON-2-RİZE Hazırlanıyor
15.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Hazırlanıyor
18.05.2025: SİVAS Planlandı
19-20.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS  Planlandı

(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)

DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI

🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı

✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİMUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti

Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:

8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.

2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.

3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.

4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.

5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.

6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.

7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.

8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.

9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.

Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:

1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.

2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.

3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.

4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.

5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.

6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.

7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.

8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.

9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.

Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.

Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.

Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç  1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.

Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize  WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.

Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.

Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.

Bütün yorumlara cevap veriyoruz. Yoğunluktan dolayı her yoruma zamanında cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, genel bilgilendirmeleri her gün üst kısımdan paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu bilgileri takip etmenizi rica ederiz. En kısa sürede tüm teslimatları tamamlamayı planlıyoruz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

guest
11.8K Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan Basri ERDOĞAN
Hasan Basri ERDOĞAN
18/02/2021 23:03

Ankara Nallıhan dan yazıyorum bu bölgede hangi arı ırklarıyla çalışmalıyım bu ilce ye tedarik mümkün olacakmı iyi akşamlar

Murat Gönüllügil
Murat Gönüllügil
18/02/2021 16:56

Rize Ardeşene teslimatınız ne zaman olur. Ramazana girmeden sevk edebilirmisiniz.mart sonu memlekette olacağım da

Metin eryurt
Metin eryurt
18/02/2021 00:10

7 çıtalı plastik kutulu Mart ayı içinde kendim gelip yerinizden alsam kaç TL olur 30 kutu istanbul

Muhammed
Muhammed
17/02/2021 22:26

Zonguldak devrek ilçesine hangi arı cinsi ve teslimler ne zaman olur? Mart ayı içerisinde teslim şansınız var mı?

Rahman
Rahman
17/02/2021 20:52

Selam abi bana 1 kovan kafkas 1kovan karniyol arı alabilirmiyim ama 1 ay kala giresun bölgesine gelirken şipariş vermeyi düşünüyorum

Melih Taş
Melih Taş
17/02/2021 18:18

Elazığ Keban ilçesi güzergahınızda varmı bide bu bölge için hangi ırkı önerirsiniz rakım 816

ismail kuru
ismail kuru
17/02/2021 17:13

BARTIN İLİNE TESLİMATINIZ VARMI sipariş vermeyi düsünüyorum

Necat
Necat
17/02/2021 11:19

Rize Çayeli ne sefer varmi

Mustafa
Mustafa
17/02/2021 10:45

Adıyamana siparişiniz var mı? Adıyaman için hangi arı ırkı uygun olur? Şimdiden teşekkür ederim.

N öztürk
N öztürk
17/02/2021 00:12

Selamün aleyküm sizden alacağımız kafkas ırkının saflık oranı ne kadar bu konuda bilgi istiyorum.

kemal
kemal
16/02/2021 17:30

7 çıtalı kafkas arısı için 480tl havale yaptım. alındığına dair mesaj gelmedi. ilgilenirseniz sevinirim.

Yasin KIZILIRMAK
Yasin KIZILIRMAK
15/02/2021 13:22

Merhaba, 9 Çerçeveli Plastik Tabanlı İki Katlı Kovanlı arı almak istiyorum. Telefon ile sizinle görüştüm. Netleştirmek için yazıyorum. Sanırım iki kat için bir kaç işlem yapmam gerekiyor. Yeni başlayacak bir olarak açıkçası bu işlemleri gerçekleştirebilmeyi düşünmüyorum. Siparişimde belirtsem size yaptırma şansım olur mu?

Fatih aydos
Fatih aydos
14/02/2021 23:46

Ankara çubuk ilçesinden ulaşıyorum. Buradaya hangi ırk arı uygun olduğunu belirtir misiniz iyi çalişmalar.

Ufuk
Ufuk
14/02/2021 20:13

Ardahana teslimat varmı

Yunus
Yunus
14/02/2021 17:47

Selaymun aleykum ben Ankaradayim 9 çıtalı pilastik kovanlı arı almak istiyorum Ankara için hangi arı ırkı iyi olur mümkünse saldırgan olmayan ırk tercihimdir paşam

Yunus
Yunus
Yanıt  Ana Arı Gen
21/02/2021 15:20

9 çıtalı arı aldığımız zaman 9 çitada işlenmiş çıtami yoksa yarisi sadece yeni mumlumu

Taner Zeybek
Taner Zeybek
14/02/2021 16:13
  • Uşak ili teslimatınız varmı varsa takriben hangi tarihlerde
Murat ekinci
Murat ekinci
14/02/2021 13:47

Bartın bölgesinde hangi irkla çalışabilirim ben Kafkas dusuniyom plastik paketlerde 8 çıtalı sipariş vermek istiyorum 5 kovan bize ne zaman teslim olur

Hacı mehmet
Hacı mehmet
14/02/2021 01:37

Kayseri ye tahmini teslimat ne zaman yaparsınız

Bilgin
Bilgin
13/02/2021 23:17

malatya hangi ırkı öneriyorsunuz

velitural
velitural
13/02/2021 22:24

Burdur bucak ilçesinin bir köyünde rakım 830 arı cinsi olarak ne önerirsiniz

Yener
Yener
13/02/2021 22:00

Iğdıra bu teslimat var mı bu sene, ne zaman.

Necmi Ertenü
Necmi Ertenü
13/02/2021 16:18

Kredi kartı ile ödeme yapabiliyormuyuz

Muzaffer çolak
Muzaffer çolak
13/02/2021 16:10

Trabzonda oturuyorum ve aricilik yapmayi dusunuyorum aricilik sertifikasini nerden nasil alabilirim

Gokhan
Gokhan
12/02/2021 18:57

Karaman da hangi ırk iyi olur usta

Erhan palta
Erhan palta
12/02/2021 18:26

Selamun aleyküm Hatay İskenderun da ikamet ediyorun 1kovan 7çita arı siparişi versem nezaman teslimat yapabilşrsiniz

Ahmet KOÇLU
Ahmet KOÇLU
12/02/2021 15:26

Merhaba kolay gelsin ben 8 çıtalı plastik kutulu bir arı siparişi verdim parayı yatırdım . SMS onayı gelmedi tarafıma . Birde Gümüşhane ye acaba ne zaman teslim edilir .

Yusuf
Yusuf
12/02/2021 14:57

Erzurumda carniyol arı baksam iyi verim alirmiyim.
Verimini 100 uzerinden kac olarak degerlendirirsiniz

Fazlı ÇELİK
Fazlı ÇELİK
12/02/2021 12:33

Merhaba. Antalya/Serik ilçesi/Zırlankaya köyündeyiz. Arıları koyacağımız köye kadar getiriyormusunuz, yoksa merkez biryere kadar mı geliyor? Bir de buraya hangi ayda sevkiyat olur? Teşekkürler.

Mustafa Bayer
Mustafa Bayer
12/02/2021 11:04

Kastamonu Taşköprü’ye sevkiyatınız ne zaman olur hangi ırkı önerirsiniz?Teşekkürler

Efe adıgüzel
Efe adıgüzel
12/02/2021 08:17

Bende yeni başlıyıcam başlangıçta kaç tane kovan önerirsiniz ve aydın için hangi ırk uygun olur

ŞEVKET KOCA
ŞEVKET KOCA
12/02/2021 02:09

Sinop a sevkiyatiniz varmi varsa hangi ari ırkını tavsiye edersiniz

Hakan
Hakan
11/02/2021 23:07

İy günler trabzona teslimatınız nisan ayındanı yapıyonuz 1 kovan da alsak teslimat yapıyonuzmu

İsmail Demirel
İsmail Demirel
11/02/2021 21:14

Merhaba
İzmir Urla’ya arı tranferi yapıyormusunuz ?
Hangi ırk uygun olur?
Tesekkürler

Kamil gokce
Kamil gokce
11/02/2021 16:56

Çankırı Çerkeşe götürecek Ankara’dan nezaman arıyı teslim alabilirim

Orhan
Orhan
11/02/2021 16:52

(Anadolu arısinın saldırganlik konusunda)kılıc arısıyla aynı mı !

Yusuf
Yusuf
11/02/2021 12:49

Erzurumda oturuyorum simdi siparis versem ne zaman gelir ve hangi irk ari bakmaliyim

Durmuş
Durmuş
11/02/2021 10:22

merhaba, ben 4 adet plastik kutulu 7 çerçeve arı siparişi vermiştim. ama bazı sıkıntılardan ötürü siparişimi iptal etmem gerekiyor. bana yardımcı olur musunuz?

Resul
Resul
11/02/2021 00:25

Çanakkale çan ilçesine paket arı sevkiyatınız var mı

Recep
Recep
10/02/2021 23:38

Selamü Aleyküm Kırklareli/Lüleburgaza teslimat varmı birde hangi ırk almamı önerirsiniz teşekkürler.

Erhan palta
Erhan palta
10/02/2021 21:01

3çita arı satışınız var mı