Paket Arı Siparişi

Türkiye geneli arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli aylarında paket arı olarak hazırladığımız 8 çerçeveli satılık arıları teslim etmekteyiz.

Paket arı siparişi ve dağıtımı
Arı Satışı ve Paket Arı Siparişlerinizi Verebilirsiniz.

Siparişler Alımları Devam Ediyor…

8 Çerçeveli Paket Arı: 4000 TL

Dağıtımlarla ilgili duyurular aşağıdadır.

Araçlar yola çıkmadan bir gün öncesine kadar siparişlerinizi geçebilirsiniz. Dağıtım yapılan iller için yeniden sipariş alamıyoruz. 50 adet ve üzeri siparişleri her ilden alıyoruz.

Paket arı siparişleriniz için adet başına 250 TL kapora alınmaktadır. Kalan tutarı teslimat sırasında ödüyorsunuz.

8 Çerçeveli Paket Arı

(25)
4.000,00

Arı ırkını notlar kısmında yazınız.

Sepete Ekle

İlave paket arılar için kapora alınmamaktadır; önceki ödemeniz yeterlidir. Ancak ilave siparişinizi verdikten sonra mutlaka WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçerek teyit ettiriniz. Mesajınızda ‘Önceki siparişim 5 adet, 2 adet daha ekledim ve toplamda 7 adet olacak’ şeklinde belirtmeniz yeterlidir.

PLANLAMA VE TESLİMAT

Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

🚚 Araç ile Dağıtım Planı

Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim. 

Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.

🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.

🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.

🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.

⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.

📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

PLANLANAN İLLER:
09.05.2025: ZONGULDAK-BARTIN Dağıtıldı
09.05.2025: KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Dağıtıldı
10.05.2025: KASTAMONU-SİNOP Dağıtıldı
11.05.2025: BOLU Dağıtıldı
11-12.05.2025: AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Dağıtıldı
12.05.2025: AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Dağıtılıyor
13.05.2025: NEVŞEHİR-KAYSERİ Yola çıktı
13.05.2025: GİRESUN-TRABZON-1 Yola çıktı
14.05.2025: TRABZON-2-RİZE Hazırlanıyor
15.05.2025: KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Hazırlanıyor
18.05.2025: SİVAS Planlandı
19-20.05.205: GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS  Planlandı

(Elazığ ile K.Maraş illeri otobüs ile gönderiliyordu ama sağlıklı arı gönderilemediği için araç ile dağıtıma çevrilmiştir)

DAĞITILAN İLLER: İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI

🚌 Otobüs ile Dağıtım Planı

✅Otobüs dağıtımı yapılan illere her zaman gönderim bulunmaktadır. Otobüs dağıtımları ile ilgili olarak Whtasaptan ve SMS olarak gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN –BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİMUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Bitti

Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:

8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.

2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.

3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.

4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.

5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.

6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.

7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.

8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.

9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.

Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:

1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.

2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.

3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.

4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.

5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.

6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.

7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.

8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.

9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.

Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.

Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.

Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç  1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.

Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize  WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.

Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.

Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.

Bütün yorumlara cevap veriyoruz. Yoğunluktan dolayı her yoruma zamanında cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, genel bilgilendirmeleri her gün üst kısımdan paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu bilgileri takip etmenizi rica ederiz. En kısa sürede tüm teslimatları tamamlamayı planlıyoruz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

guest
11.8K Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cevdet Akbulak
Cevdet Akbulak
13/03/2021 16:25

Ben İstanbul dayım 5. Ayda köye gelmeyi düşünüyorum. O zamanki fiyatlar tahmini ne kadar olur? Yaklaşık 40 civarı arı almayı düşünüyorum. Üstlük dahil.

Salim yıldiz
Salim yıldiz
13/03/2021 16:17

Benim üç kovan arım var.ama birinin Anayı değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.beni bilgilendirirseniz sizden ana arıda isteyebilirim.teşekkürler.

Hızır kasap
Hızır kasap
13/03/2021 15:37

2Adet 9 Çerçeve pilastik kutu ve üst kat çerçeveleri + 20 adet kabarmış petek ğönderebilirmisiniz net ücreti kaç TL olur izah ederseniz memnun olurum.

burak
burak
13/03/2021 14:25

merhabalar sivas merkez için gönderim yapıyormusunu

Erdem
Erdem
12/03/2021 22:35

Abi benim Arım karniyoldu bir iki gün önce Kafkas olarak güncelletmıstim ama camili Kafkas f1 ve çıta ölçüsünde 47.5 olursa iyi olur Erdem Baki bulut adına Tokat Almus ilçesine vermiştim

Mehmet Erkoç
Mehmet Erkoç
12/03/2021 20:10

Merhaba, Ben Kırıkkale den Mehmet Erkoç, arıcılığa başlamak istiyorum, Kırıkkale 740 rakımlı sert kara iklimi hüküm sürmektedir, Hangi arı ırkını almamı önerirsiniz, iyi çalışmalar…

Mehmet Erkoç
Mehmet Erkoç
Yanıt  Ana Arı Gen
12/03/2021 21:50

Karniol arı ıkının uysal olduğu söylenmişti, kafkas ve Anadolu, arı ırklarından hangisi daha sakin ve uysal

Gürkan
Gürkan
12/03/2021 19:50

Kaporayı yatırdım onay msj gelmedi

Ahmet BAKOĞLU
Ahmet BAKOĞLU
12/03/2021 17:23

Merhaba,
Rize merkez veya ilçelerine gönderim yapıyormusunuz ?

Ali ihsan
Ali ihsan
12/03/2021 14:40

Bendeki kovanlar imamoğlu tipi kovanlardir. Citalar 47×24 ölçülerinden dir.istedigim paket arıların çıta boyları 47×24 ölçülerinde olmasını istiyorum.Ana arı gen ailesine teşekkür ederim.

Ali ihsan
Ali ihsan
Yanıt  Ali ihsan
14/03/2021 12:17

Merhaba ben 2 şubatta cihan beyle telefon da görüştüm 47×24 ölçülerinde çerçeveli paket arımiz vardır ve tamam demişti. Siparişim bu şekilde dikkat edilmesi yazmıştım yanıt alamadım. Teşekkürler.

tarkan
tarkan
12/03/2021 14:35

Konya/ILGIN için teslimat olup olmadığı konusunda bilgi verecektiniz. ILGIN’a teslimat var mı?

tarkan
tarkan
Yanıt  Ana Arı Gen
13/03/2021 19:12

Kredi kartı ile ödeme yapsak, ne gibi bir bilgilendirme yapmamız gerekiyor? yine sipariş formunu mu dolduracağız yoksa herek yok mu?

özgür g
özgür g
12/03/2021 13:26

merhaba, Edirne/Merkez’ e teslimatınız varmı?

Özgür g
Özgür g
Yanıt  Ana Arı Gen
12/03/2021 22:00

teslimat tarihiniz nedir?

Ernur Kara
Ernur Kara
12/03/2021 11:02

Hayırlı günler. GİRESUN / Tirebolu sevkiyatınız var mıdır.

var ise tahmini teslim tarihi nedir.

Erdem
Erdem
12/03/2021 10:14

Camili Kafkasla Posof kafasın farkı ne🐝

Enessahin
Enessahin
12/03/2021 09:40

Ben nigde den sipariş vermek istiyorum nigdeye servisiniz varmı acaba

Mehmet Özcan
Mehmet Özcan
11/03/2021 23:00

Slm ben Zonguldak alaplıdan 7cerceveli kafkas arısı almak istiyorum buraya teslimatının varmı

Erol Ergün
Erol Ergün
11/03/2021 22:17

Kaporamamızı yatırdık. 5 karniyol 8 çıta SAMSUN/SALIPAZARI hayırlı olsun. Beklemedeyiz teşekkürler. ANA ARI GEN ailesine

Erol Ergün
Erol Ergün
Yanıt  Ana Arı Gen
12/03/2021 08:14

Tahmini olarak teslimat zaman olur

Erol Ergün
Erol Ergün
Yanıt  Ana Arı Gen
13/03/2021 00:32

Teşekkürler

İLHAN ÜNAL
İLHAN ÜNAL
11/03/2021 21:53

ELİMDE KABARMİŞ PETEK YOK.SİLKME ARİYİ HAM PETEK ÜZERİNE VEREBİLİRMİYİZ.

İLHAN ÜNAL
İLHAN ÜNAL
11/03/2021 21:50

EN SAKİN IRK İSTİYORUM.HANGİSİ ACABA.

Ali Bal
Ali Bal
11/03/2021 17:50

Merhaba Eskişehir de arıcılık yapmaktayım. Arılarımız çok saldırgan. Eskişehir rakım olarak 800 civarıdır. Bölgeye uyum sağlayacak uysal bir arı ırkı olarak ne tavsiye edersiniz.

Mustafa Özbudak
Mustafa Özbudak
11/03/2021 17:47

Çorumun Dodurga ilçesine hangi arı ırkı uygundur yeni başlayacağım yardımcı olursanız sevinirim bide ben siparişlerimi plastik kutuda değil ilaveli kovanda istiyorum.

Nizamettin içöz
Nizamettin içöz
11/03/2021 15:48

Selam.aleyküm.ben.arısiparişi.verecem.erzurum.oltu.ilcesine.getiriyormusunuz

Sakir gungor siirt
Sakir gungor siirt
11/03/2021 14:26

Ana arı fiyatini öğrenebilirmiyiz

Mustafa atabay
Mustafa atabay
11/03/2021 12:52

Ben rizeye 2adet 9çerçeveli arı istiyorum rizeye geliyormusunuz Mustafa atabay

İbrahim Maden
İbrahim Maden
11/03/2021 09:50

Antalya için hangi arı ırkını önerirsiniz siparişleri bu ay sonuna kadar verebilirmiyiz Birde antalyaya ne zaman geliyorsunuz

Ahmet
Ahmet
11/03/2021 08:04

Merhabalar hayırlı işler Muğla arısımı bunlar

Yavuz
Yavuz
11/03/2021 00:29

S.a hayırlı akşamlar erzurum a teslim tarihi ne zaman acaba ?

İbrahim Şen
İbrahim Şen
10/03/2021 21:35

Merhaba, kalan bakiyeyi kredi kartı ile ödeme kabul ediyor musunuz. Teslimat Bilecik Pazaryerine 8 çerçeveli plastik kutu gelir dimi

ibrahim
ibrahim
10/03/2021 21:01

8 verceveli ari siparisi verdim yemlikleri varmi

servet h
servet h
10/03/2021 20:58
  1. servet iban numaraniz bu sayfada ayrı ödeme sayfasında ayrı ikiside geçerlımi
servet h
servet h
Yanıt  servet h
11/03/2021 00:20

vatsaptan ayrıntili yazdım cevaplarsaniz sevinirim anaarı sıparişi verdim ödeme yaptım onay bekliyorum

Erdem
Erdem
10/03/2021 17:59

Slm aleyküm abi ben sizden 2 ay once karniyol f1 arı siparısı verdim kaporasini da yatırdim o tarihlerde 100 tl yatırdım ama ben arımı Kafkas yapmak istiyorum ozaman arı 7 çerçeveli plastik kutulu arı 480 tl idi şimdi 500 tl ben arımin cinsine degıstirsem fiyat artışı olurmü abi arım karniyol siparis verdim ama 950 rakıma sımdı Kafkas istiyorum bana yardımcı olup Arıların ırkı nı Kafkas yaparsanız sevinirim ((Erdem Baki Bulut ))adına bir tek cinsi değişsin tskler

Erdem
Erdem
Yanıt  Erdem
10/03/2021 22:59

Tşkler abi arılar Kafkas Posof f1 mi yoksa Artvin f1 mi tşkler

Erdem
Erdem
Yanıt  Ana Arı Gen
11/03/2021 16:25

Abi benimki mümkünse camili olsun Erdem baki bulut adınaydı siparısım Tokat tayım karadeniz bölgesi olduğu için birde kafkas camili kaç rakıma kadar çalışır en az rakımdan en çok rakıma

Mehmet Erdem
Mehmet Erdem
10/03/2021 16:18

Ben Kafkas Posof ekotipi arı siparişi verdim Kafkas Posof ekotipi arı çeşidimiz varmı

İbrahim Maden
İbrahim Maden
10/03/2021 15:13

Kolay gelsin kovanlarında kapağın altında cıtaların üstünde tahta yokmu çuvalla mı örtülüyor kafama takıldı Antalyaya hangi arı ırkını önerirsiniz Birde 8 çıtalı kovanlı siparişte diğer iki çıtayıda koyuyormusunuz Anladığım kadarıyla katını istersek çıtaları tam geliyor Bizi bilgilendirirseniz memnun olurum

Talip
Talip
10/03/2021 11:55

Kargo ücreti Ne kadar
Gaziantep’e

Salim Yıldız
Salim Yıldız
10/03/2021 11:08

Merhaba bize göndereceğiniz paket arıların varruva ilaçları yapılırmı önü öğrenmek istiyorum.Bu vesileyle berat kandiliniz mübarek olsun. Kastamonu

ömer uysal
ömer uysal
10/03/2021 11:07

merhaba . 3 adet arı siparişi verdim .siparişin açıklamasında da belirtiğim gibi 2 adeti anadolu ve bir adeti kafkas olacak şekilde istiyorum. bir de eğer dağıtım beypazarında yapılamazsa ve ankaradan alamazsam ne yapabiliriz .
İyi çalışmalar.

Fethi Batar
Fethi Batar
10/03/2021 00:59

Tekirdağ merkezde yaşıyorum hangi cinsi almalıyım

DURSUN BAYRAM
DURSUN BAYRAM
09/03/2021 23:38

Balıkesir merkez rakim 145 tavsiye edeceginiz ari cinsi nedir? Balikesir merkeze siparişimiz ne zaman intikal eder. Tesekkür ederim.

Mehmet kaya
Mehmet kaya
09/03/2021 22:11

Kastamonudan mehmet kaya siparişi dün verdim yarın parasını yatırsam olur mu siparişim almiş mı yoksa yeniden vermek gerekir mi

Mevlüt Demir
Mevlüt Demir
09/03/2021 21:59

Çankırı ili kurşunlu ilçesi (1000 rakim) için hangi ırk arı daha iyidir. Kurşunlu ilçesine veya çankırı bölgesine teslimatlar ne zaman.

Davut
Davut
09/03/2021 21:55

Merhaba karsa sipariş versek getirirmisiniz getiriyorsaniz nezaman ulaşir elimize