Paket Arı Siparişi

Türkiye geneli arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli aylarında paket arı olarak hazırladığımız 8 çerçeveli satılık arıları teslim etmekteyiz.

📢Paket Arı Siparişi BİTMİŞTİR.

🛒 2026 Yılı Paket Arı Sipariş alımları başladığında haberinizin olması istiyorsanız aşağıdaki Paket Arı Haberdar formunu doldurup gönderebilirsiniz.

🙋 Değerli müşterimiz, Paket arı siparişi verip, bu yoğun ve meşakkatli süreçte bizi sabırla bekleyen değerli arıcılarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Doğaya ve üretime katkıda bulunduğunuz için sizi tebrik ediyoruz. Arılarınızın bereketli ve sağlıklı bir sezon geçirmesi dileğiyle. Biz her zaman yanınızdayız.

🚚Paket arı ile ilgili bütün bilgiler aşağıdadır.

💬Sorularınızı yorumlar kısmından iletiniz.

2026 Yılı Paket Arı Siparişi için bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Siparişler açılınca bilgi veriyoruz.

PLANLAMA VE TESLİMAT

Teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

🚚 Araç ile Dağıtım Planı

Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim. 

Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.

🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.

🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.

🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.

⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.

📢Yazılı tarihler teslim tarihi değil, aracın o akşam yola çıktığı tarihtir. Dağıtımlar aracın çıktığı akşamında başlar diğer gün devam eder. Genelde teslimat bir gün sonraki tarihlerde olmaktadır. Aracımız Aydın ilinden çıkmaktadır. Yakın illere gece verilirken, uzak illere ise diğer günün sabahından devam eder. Aracımız yolda iken zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmaktayız.

PLANLANAN İLLER:
05.04.2025 – 25.04.2025
İZMİR-MANİSA – BALIKESİR-YALOVA-ANTALYA-ISPARTA-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ-EDİRNE-AFYON-KÜTAHYA-UŞAK-İSTANBUL-ESKİŞEHİR-BİLECİK-DÜZCE-SAKARYA-KOCAELİ-ANKARA-KONYA-KARAMAN-KIRIKKALE-ÇANKIRI Dağıtıldı

09.05.2025:
ZONGULDAK-BARTIN Dağıtıldı
09.05.2025:
KARABÜK – Nallıhan (Ankara) Dağıtıldı
10.05.2025:
KASTAMONU-SİNOP Dağıtıldı
11.05.2025:
BOLU Dağıtıldı
11-12.05.2025:
AMASYA -ÇORUM-SAMSUN-ORDU Dağıtıldı
12.05.2025:
AKSARAY-KIRŞEHİR-YOZGAT-TOKAT Dağıtıldı
13.05.2025:
NEVŞEHİR-KAYSERİ Dağıtıldı

13.05.2025:
GİRESUN-TRABZON-1 Dağıtıldı
14.05.2025:
TRABZON-2-RİZE Dağıtıldı
16.05.2025:
KAHRAMANMARAŞ-MALATYA-ELAZIĞ Dağıtıldı
18.05.2025:
SİVAS Dağıtıldı
19-20.05.205:
GÜMÜŞHANE-BAYBURT-ERZURUM-ERZİNCAN-KARS Dağıtıldı

15.04.2025 – 30.04.2025
HATAY-KİLİS- ŞANLIURFA-OSMANİYE-BATMAN-SİİRT-BİTLİS-AĞRI-IĞDIR-ADANA-GAZİANTEP-NİĞDE -MERSİN -BİNGÖL-DİYARBAKIR-AYDIN-DENİZLİ-MUĞLA- MARDİN – MUŞ – ŞIRNAK – HAKKARİ-TUNCELİ – VAN Dağıtıldı

Teslimat öncesi bilmeniz gerekenler:

8 Çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek düzeyde arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre olması gerek düzeyde güçlü olur. 8 çerçeve alacağınız arı 5-6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrulu olup, son çerçeveler ise yine baskın arılı bir şekilde bulunmaktadır. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Genel teslimat güzergahı üzerindeyseniz yakın bir yerde yada olduğunuz yere bırakabiliriz. Dağıtımın hızlı olması için size belli bir noktaya gelmenizi isteyebiliriz.

2) 8 çerçeveli paket arının üzeri yoğun arı ile kaplı ve baskın arı vardır, yaklaşık olarak 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, son 1-2 çerçevesi de günlü olabilmektedir.

3) Alacağınız arıların, ana arıları bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Boyalı ve boyasız olabilmektedir. Boyalı olması konusunda garanti veremiyoruz. Çünkü zamanla ana arıları boyaları deforme olup çıkmaktadır.

4) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve yerli arı ırklarının melezleri bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz yeterlidir. Belirtilen ırklar melez olup, internette resimlerini gördüğünüz arı ırkları ile birebir olmayabilir. Bundan dolayı arı ırkı konusunda garanti vermiyoruz.

5) Vermiş olduğunuz sipariş için gerekli kaporayı yatırdığınızda siparişiniz onaylanmış olur. Ödeme yapılmayan siparişler havuzda bekler. Fiyat değişikliklerinde ise siz kaporayı yatırdığınızdaki fiyat neyse o geçerli olur. Var olan siparişinizin adet artırımını yaparsanız onun için ise en son güncel fiyat dikkate alınır.

6) Paket arıları plastik kutular ile teslim etmekteyiz. Gerekli havalandırmasını ve sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlamaktayız. Normal arı kovanı ihtiyacınız olursa Avrasya Arıcılık firması üzerinden boş arı kovanı isteyebilirsiniz.

7) Çerçeve ölçüleri, 47,5*24 cm boyutlarındadır. Standart ölçülerde olmakta olup, kendi arı kovanlarınıza yerleştirirken herhangi bir sorun olmaz. Tarım bakanlığının belirlediği ölçülere uygundur.

8) Teslimat tarihleri, olarak Nisan ayı başın gibi başlıyoruz. Sıcak illerden soğuk yerlere doğru hareket ediyoruz. Sıcak ve sahil kenarı yerlerden başlayıp soğuk yerlere dağıtım yapıyoruz. Dağıtımlarla ilgili tarihleri buradan il il yazıyoruz. Dağıtım yerini, dağıtılacak yerleri ve teslim edilen yerleri Nisan ayı geldiğinde görebilirsiniz. Havaların ısınmasına bağlı olarak takvim açıklanır.

9) Ekleme ve artırma yapacak olan müşterilerimizin yeniden ödeme ve kaparo yatırması gerekmekte olup, güncel fiyat üzerinden listeden artırma yapılacaktır.

Teslimat sonrası bilmeniz gerekenler:

1) Arıları teslim aldıktan sonra uzak bir noktaya aracınız ile götürüyorsanız mutlaka aracınızı havalandırın veya klimanızın soğuk/serin ayarını açın ki arılar sıcaktan yanmasın ve ölmesin. Arılığa varınca hemen uçma deliğini açın ve arıların uçtuğuna emin olun eğer uçmuyorsa muhtemelen önünde ölü arılar vardır onları temizleyin. Arılar 5-10 dakika uçuştuktan sonra normal kovanınıza vakit kaybetmeden aktarın.

2) Arıyı teslim aldıktan sonra arılarda yaşanabilecek her tür problemlerde iletişim kısmındaki telefon numaramız ile irtibat halinde olunuz. Arı dağıtımında gönderdiğimiz şoför numaralarını aramayın. Çünkü dağıtımlarda şoför numaraları sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra müşteri kamyoncunun numarasını arıyor ve şoför konuyu geçiştiriyor konunun muhatabı olmadığı için bundan dolayı mağduriyetlerin yaşanmasına sebep olmaktadır. Şoförler o an arıların dağıtımı ile ilgilenmekte olup, daha sonra yaşanabilecek sıkıntılarda sizinle ilgilenemezler.

3) Teslimat esnasında, almış olduğunuz arılarla ilgili sıkıntılar için (arı ölümü, çerçeve eksikliği veya ana arı kaybı gibi) araç şoförü ile değil iletişim kısmındaki numaralar üzerinden yada buraya tıklayarak direk WhatsApp’tan da yazınız. Mağduriyet yaşamamak için yukarıda bulunan whatsap hattımıza yazınız gün içinde mağduriyetiniz ile ilgili olarak mutlaka dönüş sağlanır, durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra çözüm sağlanacaktır.

4) Dağıtımlar için yola çıkarken şoför numaralarınızı sizlerle paylaşmaktayız ve yaklaştıkları zaman arayacaklardır. Yaklaştıkça belli güzergahta beklemenizi veya belli bir yol üzerine gelmenizi isteyeceklerdir.

5) Bulunduğunuz ile dağıtım olacağı zaman bu yazımızın en başına 2-3 gün önceden iller olarak planlaması yapılacaktır. Sitemizden gün gün takibini yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ile araca çıkacağı zaman gün için bilgilendirme yapılır araç akşam yola çıkacak diye ve akşamda şoför numarası sizler ile SMS olarak paylaşılmaktadır.

6) Arıları belirli bir noktalardan almanız gerektiğini unutmayın. Bizi kargo şirketi gibi düşünmeyin kapı kapı arı teslimatı yapamıyoruz. Çünkü çok yüklü arı olduğu için ve arıların ölmeden sağlıklı bir şekilde müşteriler teslim edilmesi için bir an önce arılar dağıtılması lazım. Her yere gir çık yapılırsa zaiyat verileceğinden ve size gelen arı bu şekilde kötü olabilir o yüzden dolayı arıları araçlardan hızlı bir şekilde alamaya çalışalım. Aldıktan sonrada arılığınıza götürürken havadar araçlarla veya kasada götürün. Götürdüğünüz gibi arıları aktarın.

7) Arıları teslim aldıktan sonra üzerinden uzun zaman geçtikten sonra arıda kusurlar bulup ve farklı farklı bahaneler üreterek bir şey talep edenlerin, taleplerini yerine getiremiyoruz. Örnek olarak, üzerinden 20 gün geçmiş ana arı yok diyor. Sezon bitmiş bal alamadım gibi bahanelerden bahsediyor. Arıcılık bir bütündür. Her alanda ve her aşamada arıyı yönlendirerek ve çalıştırarak başarılı olabilirsiniz. Arının, sadece mevcuduyla yada ırkıyla ilerlemek başarı getirmeyebilir. Zamanında arıya bakılması, kat verilmesi, ana arı kestirmeden bala çalıştırmak gibi… bir çok neden sayılabilir.

8) Arıların aktarmasını yaptıktan sonra ortalama 10-15 güne kadar ana arı kaybı ve arıdaki sıkıntılar ile ilgili sorumlulukları kabul ediyoruz. 15 günden sonraki olabilecek ana arı kayıpları veya arıda farklı bir sıkıntının olması durumunda firmamıza ait değildir. Çünkü arılar canlı bir unsur olduğu için, 3 gün önceki durumu ile 3 gün sonraki durumu aynı olmayabilir. Arılarla ilgilenmemek veya mevsim şartları arıların var olandan çok iyi bir durumuna da götürebilir yada daha kötü bir duruma da götürebilir. Bunun olmasının sebebi siz arıcının bilgi ve tecrübesi ayrıca hava şatlarının durumuna göre o yıl ki hasadınızı etkileyebilir. Sezon sonu ben arıdan bal alamadım gibi veya ben arıyı kata çıkaramadım gibi mazeretler firmamıza ait değildir. Mevsimsel olarak arıların çerçeve kabartmaması gibi çünkü yağışların fazla olduğu dönemlerde arılar çerçeveleri kabartmaz var olan yavrularında kanatlarını yiyerek birbirini sakatlamaktadır. Bu tür konuları dikkat etmeniz gerekir. Bizim taahhüt ettiğimiz resimlerde ve videolarda göründüğü gibi arı vermek ve olabilecek aksilikleri 10-15 gün içinde halletmektir. Daha sonrası olanlar size aittir. Tecrübe sahibi değilseniz, çevrenizdeki arıcılardan destek alarak ilerleyiniz. Bütün illere teslimat vardır. Ardahan ve Artvin hariçtir.

9) 1 hafta gibi bir süre içinde gerekli kontrolleri yapıp, herhangi bir eksik gedik varsa iletişim kısmındaki numaralarımızdan veya direk WhatsApp’tan da yazınız. Mutlaka resim ve video halinde iletmenizi rica ediyoruz.

Kapora olarak; her sipariş adeti için belirli bir kapora alınmaktadır. Geri kalan ödemeyi arı teslimatında ödüyorsunuz.

Sipariş geçtikten sonra, telefon numaranıza bilgilendirme SMS’i gelecektir. SMS gelmedi diyen müşterilerimiz lütfen mesajların spam/engellenenler kısmına mutlaka bakınız. Mesajlar (SMS’ler) oraya düşmektedir. Ödeme sonrası ise 1 ila 3 gün içinde onaylandığına dair SMS veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı atıyoruz. Herhangi birisinden onay mesajı gelmesi yeterlidir. Her iki yerden de gelecek diye beklemeyin.

Ödeme yaparken, sadece açıklama kısmına sipariş formunda vermiş olduğunuz telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Telefon numarasına göre sipariş kayıtlarını oluşturduğumuz için açıklamada size ait numaranızın yazılması siparişin sizin adına yapıldığını bilip ona göre onaylıyoruz. Diğer türlü isim benzerliği varsa, siz bizi arayana kadar siparişinizin size ait olduğunu bilemiyoruz ve paranız havuzda bekliyor. Zaten ödemenizi yaptıktan sonra en geç  1 ila 3 günün içinde size ödemeniz geldi ve onaylandı diye SMS’i yada WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelecektir. Eğer gelmezse bize iletişim kısmındaki numaralarımızın WhatsApp hattına paket arı siparişim ile ilgili olarak onay mesajı gelmedi diye yazmanız durumunda gün içinde mutlaka cevap verilecektir.

Ödeme sonrası, bizden 1 ila 3 gün içinde onay SMS’i veya WhatsApp üzerinden bilgilendirme mesajı gelmeyen müşterilerimiz varsa lütfen bize  WhatsApp’tan yazmaları rica olunur. Ödeme sonrası 3 gün içinde hiç onay sms gelmeyenler için geçerlidir. Sipariş veren kişi ile ödeme yapan kişilerin isimleri farklı olmasından kaynaklı olarak siparişleriniz onaylanmamış olabilir. Onay sms’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı geldiyse dikkate almayın lütfen.

Sorularınız varsa, bizim aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa Yorumlar kısmında diğer müşterilerimiz gibi her zaman sorabilirsiniz.

Yorum yapılırken bilgiler kısmına telefon numarası yazılmayan ziyaretçilerin yorumları engele yani spama takılmaktadır. Telefon numaralarını girelim lütfen.

Bütün yorumlara cevap veriyoruz. Yoğunluktan dolayı her yoruma zamanında cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, genel bilgilendirmeleri her gün üst kısımdan paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu bilgileri takip etmenizi rica ederiz. En kısa sürede tüm teslimatları tamamlamayı planlıyoruz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

guest
11.8K Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mert
Mert
27/04/2022 23:06

Nevsehir ne zaman dagitilcak bayram gunu mu soyleseniz artik

habip bayar
habip bayar
27/04/2022 21:55

merhaba.2 adet parasını kredi kartıyla ödedim.sonradan toplam adat sayısını 8 olarak bildirmiştim .6 sının parasını teslimatta ödemeyi istiyorum .tekrar kontrol edip siparişimin 8 adet kafkas olarak güncellendiğini burdan da bildirebilirmisiniz.

habip bayar
habip bayar
Yanıt  Ana Arı Gen
28/04/2022 22:01

tamam teşekkür ederim

Mehmet Göçer
Mehmet Göçer
27/04/2022 19:11

Selamün aleyküm…
Isparta şarkikarağaç dağıtımı yakınlarda varmı. Vallahi dağıtım tarihleri rüyama giriyor. 😊 Birde benim toplamda 2 tane paket arı siparişim olmuştu kontrol edebilir misiniz.

Süleyman
Süleyman
27/04/2022 17:53

Nevsehir teslimar ne zaman

mustafa aksu
mustafa aksu
27/04/2022 17:23

Sinop erfelek ne zaman teslim edilecek.hayırlı işler

Abdullah çayır
Abdullah çayır
27/04/2022 14:44

Merhaba Aksaraydan hiç haber yok araba 26’sında çıktı görünüyor ama arayıp soran yok

seydi battal
seydi battal
27/04/2022 13:27

çorum isklipe 18 kovan arı siparişi vermiştik Burası çankırı ya yakın çankırı ile gelme ihtimali varmı

İdris kufacı
İdris kufacı
27/04/2022 10:37

Bu dağıtımlarda anlayamadığım birşey var Karadenizdeki sahilde kalan illerin dağıtımı İç anadoludaki illerden sonra neden yapılıyor.Karadeniz İç Anadoludan daha sıcak değilmi anlayamadım doğrusu

DURSUNALİ
DURSUNALİ
27/04/2022 09:23

Rizeyi niye geri bıraktınız

Derviş Ahmet Yalvaç
Derviş Ahmet Yalvaç
27/04/2022 08:18

Konya dan teslim alınmak üzere 3 adet paket arı sipariş vermiştim . Ama 29 Nisan da Isparta Şarkikaraağaç a gideceğim . Konya ya teslimat bu tarihten sonra yapılacaksa arıları Isparta Şarkikaraağaç tan teslim alabilirmiyim.

Ahmet Gülbahar
Ahmet Gülbahar
27/04/2022 07:46

Yalova çevresindeki bütün illere dağıtım başlıyor. Ama Yalova’nın tarihi belli değil. Yalova, Boludan ve Bursa’dan daha sıcaktır. Lütfen bayramdan önce Yalova’ya dağıtım yapılsın.

Kadir
Kadir
27/04/2022 07:33

Merhabalar kolay gelsin nevsehire teslimat bu hafta sonu gerceklesir mi yagmurlar gelmeden

Mesut
Mesut
27/04/2022 04:54

Samsun hala sıra gelmedi tahmini teslim zamanı nefir

Mehmet
Mehmet
27/04/2022 00:11

Arıları plastik kovanda mi getireceksiniz yoksa tahta kovanda mi ?

Ramazan Taskin
Ramazan Taskin
26/04/2022 23:31

Trabzon icin nezaman sevkiyat var

Recep BALCI
Recep BALCI
26/04/2022 23:25

Siparişimin 1 adet olarak güncellenmesini istiyorum son gönderdiğim 300 tl yi hesabımdan düşebiliriz teşekkürler

Mehmet
Mehmet
26/04/2022 23:24

Merhabalar değerli ana arı gen çalışanları ve değerli arıcı kardeşlerim öncelikle bu sene için hayırlı huzurlu bol bereketli seneler olsun insallah Nevşehire teslim tam tarih ne zaman yardımcı olur musunuz?

Süleyman İskender
Süleyman İskender
26/04/2022 23:18

Trabzon teslim nezaman birde geçen seneki plastik kutuları geri alıyor musunuz fiyattan dusuluyormu bilgi verirmisiniz

Numan Kandemir
Numan Kandemir
26/04/2022 22:58

İyi akşamlar ben iki adet arı sipariş vermiştim 2 daha ekleme yaptım sizde de 4 olarak gözüküyor mu? ekleme yaptıktan sonra Bilgilendirme mesajı gelmedi.

Orhan Erdem
Orhan Erdem
26/04/2022 22:16

Yalova ya ne zaman dağıtım olacak nisanın ikinci haftasında olacak dediniz Nisan bitti ne zaman dağıtım olacak

Yasir kıdıkoğlu
Yasir kıdıkoğlu
26/04/2022 20:45

Haftadan sonra hep yağmurlu havalar çok kötüye gidio umarım bu hafta gelir orduya hayırlı işler

Haluk Aksu
Haluk Aksu
26/04/2022 20:28

Teslim aldığımız arıyı kaç saat sonra kovanlara aktarmalıyız. Aynı gün aktarmak uygunmudur.

İhsan Mollamehmetoğlu
İhsan Mollamehmetoğlu
26/04/2022 16:25

Rize sioarişkeri gecikti acaba nezaman dağıtımı yaoılacak

Akademi
Akademi
26/04/2022 16:22

İyi günler paket arı aldım ana arının sağ arka ayağında problem var arka ayağının biri yok. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

hakan
hakan
26/04/2022 15:28

iyi çalışmalar Sivas sevkiyatınız ne zaman ona göre ana arı siparişi vereceğim

İbrahim coşkun
İbrahim coşkun
26/04/2022 15:20

Ben ist.Büyükçekmece ķumburgaz da oturuyorum. Kavacık bana 80- 90km. Çok uzak.Çatalca veya Silivri den arıları verir misiniz?Arabam yok….

İbrahim coşkun
İbrahim coşkun
Yanıt  Ana Arı Gen
27/04/2022 16:48

Tamam eve getirin

Kadir Değirmi
Kadir Değirmi
26/04/2022 14:31

Ben Martın 5 de internet üzerinden 2 adet paket arı sipariş etmiştim kapora ödedim ama Nisan ayında tekrar sipariş ettim ona kapora ödedim mesaj gelmedi

kemal
kemal
26/04/2022 14:22

arıyi teslim alirken geri kalan toplam ödemeleri kredi kartla ödeme yapabiliyozmu

Süleyman
Süleyman
26/04/2022 12:16

Ben Nevşehir den yazıyorum 16 paket arı siparişim oldu Aksaray dağıtım bizden önce ben de Arılarımı Aksaray dan alsam olur mu

Ertuğrul
Ertuğrul
26/04/2022 11:28

Kardeşim şu dağıtım tarihlerini açıklayın artık. Hava soğuk dediniz nerdeyse mevsim geçiyor.( Nisan ortası, Nisan sonu, bayram haftası sırada bayram sonu… Kayseri için tarih verin artık

Muammer
Muammer
26/04/2022 10:30

Ordu’da ne
zaman teslim planliyorsunuz

Süleyman
Süleyman
26/04/2022 10:29

Niğde den sonra Nevşehir mı dağıtılacak

Musa
Musa
26/04/2022 09:34

Zonguldagi biran önce teslim edin nektar çoktan başladı havalar da çok sıcak geç birakiyorsunuz bizi.

Kamuran
Kamuran
26/04/2022 09:11

Aksarayı sevkiyat yaparken Nevşehir’de yapsanız ölümü arası 70km

Saban özcan
Saban özcan
26/04/2022 08:32

Sinop a dagitim ne zaman yapilacak nisan 20gibi dediniz amahalä yok

ERDAL BÖLÜKBAŞI
ERDAL BÖLÜKBAŞI
26/04/2022 01:07

Teşekürler

Harun Karayiğit
Harun Karayiğit
26/04/2022 00:17

Selamın aleyküm.rizeye 5adet sipariş vermiştim 5adet daha ekliycektim ama belliki geç kalacak listede Trabzon var Rize yok belliki hava durumuna göre dağıtım yapılmıyor.saygilar

Onur salgın
Onur salgın
25/04/2022 23:18

Samsuna ay cikmadan demisdiniz ne zaman halla göremedik abi dağitim pilaninizi

Ali Yıldırım
Ali Yıldırım
25/04/2022 23:05

Sakarya Akyazı ilçesinde n arı teslimat süresi ne gün

Ahmet K.
Ahmet K.
25/04/2022 22:50

Kolay gelsin Kayseri’ye dağıtım ne zaman acaba