Paket Arı Siparişi
2026 Yılı Paket Arı Siparişlerinizi verebilirsiniz.
✅ 500 TL kapora ile siparişinizi garantiye alın.
✅ Fiyatlar dağıtım öncesinde netleşecektir.
✅ Teslimatlar, Nisan 2026’dan itibaren araçlarımızla il bazlı yapılacaktır.
📌 Fiyatlar Neden Dağıtımdan Önce Belirleniyor?
Bu uygulama tamamen siz değerli müşterilerimizin daha uygun fiyata, güçlü ve kaliteli arılar alabilmesi için yapılmaktadır.
Fiyatları bugünden açıklasak, piyasanın mevcut maliyetleri nedeniyle fiyatlar yüksek açıklamak zorunda kalıyoruz. Ancak, dağıtımdan hemen önce fiyat belirlendiğinde, güncel piyasa koşulları daha net görülür ve sizlere en makul fiyat sunacağız.
Böylece her yıl olduğu gibi daha hesaplı, sağlıklı ve güçlü arılar ulaştırma imkânımız oluyor.
🐝 Avantajları Nelerdir?
-
Kapora ödeyerek siparişinizi kesinleştirmiş olursunuz.
-
Yeni yıldaki olası fiyat artışlarından etkilenmezsiniz.
-
Dağıtımdan önce açıklanacak fiyat, o tarihe kadar ödeme yapanlar için geçerli olacaktır.
-
Dağıtım başladıktan sonra yeni fiyat belirlenirse, yeni sipariş verecek olanlarda güncel fiyat uygulanacaktır.
-
Fiyat açıklandığında size uygun gelmezse, kaporanız şartsız ve eksiksiz iade edilir.
👉 Yani hiçbir risk almadan, daha uygun fiyata kaliteli arı sahibi olabilirsiniz.
💳 Ödeme Detayları
-
2026 yılı kapora bedeli: 500 TL
-
Kalan ödeme, teslimat sırasında yapılacaktır.
-
Kaporanız yatırıldıktan sonra 1–3 gün içinde onay mesajı gönderilecektir.
📢 Amacımız, sizleri piyasanın dalgalanmalarına karşı korumak ve her yıl olduğu gibi en güçlü, en kaliteli arıları en uygun fiyatla sizlere ulaştırmaktır.
🚚Paket arı ile ilgili bütün bilgiler aşağıdadır.
💬Sorularınızı yorumlar kısmından iletebilirsiniz.
2026 yılı dağıtımlar ile ilgili teslimat tarihleri planlama sürecine göre belirlenmekte olup, il ve tarih bilgileri bu sayfada güncel olarak paylaşılacaktır.
Ayrıca, dağıtım planı belli olan müşterilerimize SMS veya WhatsApp üzerinden de detaylı bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Süreci yakından takip etmek için sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.
🚚 Araç ile Dağıtım Planı
❗Arıları araçtan teslim alınca, taşıma esnasında serin/klimalı ve güneş görmeyen yerde taşıyınız. Arıyı alır almaz ağzını açın ve uçsun. Arıyı bizden teslim aldıktan sonra taşıma esnasındaki arı ölümlerinde sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu şekilde arı ölümleri durumunda plastik kutu ve peteklerin iadesi düşüldükten sonra para iadesini yapılacaktır. O yüzden dolayı almış olduğunuz arılara gereken itinayı gösterelim.
❗Şoförler gün içinde arıları dinlendirmek ve yanmalara karşı önlem almak için, arıları araçtan indirip uçma delikleri açılarak hava alması sağlanmaktadır. Akşam olunca, tekrar ağzını kapatıp dağıtıma devam ediyor. Bu arada şoför numaralarına ulaşamama gibi durumlar olabilir. O yüzden dolayı problem yapmayın, tekrar dağıtıma devam edince şoför sizi arayacaktır.
🟢 Dağıtılacak
Henüz teslim edilmemiş, dağıtımı tarihi planlanacak.
🔵 Planladı
Dağıtım tarihi veya planlaması yapılmış, dağıtıma hazır veya dağıtılıyor.
🟡 Dağıtıldı
Teslimatı tamamlanmış olanlar.
⚪ Otobüs
Taşıma otobüsle yapılacak veya yapılıyor.
📢 Yukarıdaki planlamalara göre dağıtımlar Nisan ayı itibari ile yapılacaktır.
Teslimat Öncesi Bilmeniz Gerekenler
8 çerçeveli plastik kutulu paket arı, sizi sezona güçlü şekilde hazırlayacak kapasitededir. Ortalama 5–6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu, kalan çerçeveler ise arı baskısı yüksek olacak şekilde teslim edilir. Aşağıdaki bilgiler dışında ek ücret talep edilmez ve nakliye ücreti yoktur.
1) Teslimat Şekli
Arılar, firmamıza ait araçlarla il ve ilçe merkezlerinde belirlenen noktalara ulaştırılır. Güzergâh üzerindeyseniz size en yakın noktaya bırakılabilir. Dağıtım sürecinin hızlanması için sizden belirlenen noktaya gelmeniz istenebilir.
2) Arının Çerçeve Durumu
Teslim edilen 8 çerçeveli paket arıda;
-
5–6 çerçeve açık ve kapalı yavru,
-
1–2 çerçeve günlü,
-
Üzerlerinde yoğun ve baskın arı bulunur.
3) Ana Arı Bilgisi
Teslim edilen kolonilerdeki ana arılar bir önceki yılın ana arılarıdır. Ana arı boyalı veya boyasız olabilir. Boyaların zamanla silinebilmesi nedeniyle boyalı olma garantisi verilmez.
4) Arı Irkları
Paket arılarda Kafkas, Karniyol, Anadolu ve yerli arı melezleri bulunmaktadır. Sipariş oluştururken dilediğiniz ırkı seçebilirsiniz. Irklar melez olduğu için internette gördüğünüz örneklerle birebir aynı olmayabilir. Bu sebeple ırk konusunda kesin garanti verilemez.
5) Sipariş ve Kapora
Siparişiniz, kaporayı yatırdığınız anda kesinleşir. Ödeme yapılmayan siparişler bekleme havuzunda tutulur.
Fiyat değişikliklerinden etkilenmezsiniz; kaporayı yatırdığınız tarihteki fiyat geçerli olur.
Adet artırımı yapılırsa artırılan miktar güncel fiyat üzerinden hesaplanır.
6) Paketleme
Arılar plastik kutular içinde, gerekli havalandırma sağlanarak teslim edilir. Kovan ihtiyacınız varsa Avrasya Arıcılık üzerinden boş kovan temin edebilirsiniz.
7) Çerçeve Ölçüleri
Çerçeveler 47,5 × 24 cm ölçülerindedir. Tarım Bakanlığı standartlarına uygun olup tüm klasik kovanlarla uyumludur.
8) Teslimat Takvimi
Teslimatlar Nisan ayı başında başlamaktadır. Sıcak illerden soğuk bölgelere doğru dağıtım yapılır.
İl il yapılan dağıtım programı Nisan ayında hava durumuna göre açıklanır.
9) Ek Siparişler
Ek sipariş veya adet artırımı yapacak müşterilerin yeniden kapora yatırması gerekir. Artırım işlemi güncel fiyat üzerinden yapılır.
Teslimat Sonrası Bilmeniz Gerekenler
1) Taşıma ve Aktarım
Arıları teslim aldıktan sonra uzun mesafe taşıyacaksanız:
-
Araç içini havalandırın veya klimayı serin ayara getirin.
-
Arılığa varınca uçuş deliğini hemen açın, uçmayan arı varsa önündeki ölü arıları temizleyin.
-
Arılar 5–10 dakika uçtuktan sonra zaman kaybetmeden kovanlarınıza aktarın.
2) İletişim
Teslimat sonrası tüm sorun ve talepler için iletişim bölümündeki numaralarla irtibata geçin.
Dağıtım şoförlerini aramayın; şoförler teslimat sürecinde meşgul olduklarından destek sağlayamazlar.
3) Sorun Bildirimi
Arı ölümü, çerçeve eksikliği, ana arı kaybı gibi teslimat anında fark edilen durumlarda;
şoförle değil, WhatsApp destek hattı üzerinden bildirim yapın. Gün içinde mutlaka dönüş yapılır.
4) Şoför Bilgilendirmesi
Dağıtım başlamadan önce şoför numarası tarafınıza SMS ile gönderilir. Şoför bölgenize yaklaştığında sizi arayacaktır. Belirli bir noktada buluşmanız istenebilir.
5) İl Bazlı Dağıtım Programı
İlinize dağıtım yapılacağı tarih, bu yazının en üst kısmında 2–3 gün önceden duyurulur.
Araç yola çıkacağı gün ayrıca bilgilendirme yapılır.
6) Teslimat Noktaları
Arılar kapı teslim değil, belirli noktalardan alınmaktadır.
Kapı kapı dağıtım yapılamaz çünkü:
-
Araçta çok fazla arı bulunur,
-
Gereksiz dolaşma arı kaybına neden olur,
-
Arıların sağlıklı teslim edilmesi için hızlı dağıtım gerekir.
Lütfen arıları hızlı şekilde teslim alın, havadar araçlarla arılığınıza götürün ve hemen aktarın.
7) Geç Bildirimler
Arıyı teslim aldıktan 20 gün sonra bildirilen sorunlar (ana arı yok, bal alamadım vb.) firmamızın sorumluluğunda değildir.
Arıcılık; mevsim, bakım, yönlendirme ve bilgi gerektiren bir süreçtir.
8) Firma Sorumluluğu Süresi
Arıyı aktardıktan sonra 10–15 gün boyunca ana arı kaybı ve temel sorunlardan sorumluyuz.
Bu süreden sonraki kayıplar mevsim ve bakım koşullarından kaynaklandığı için sorumluluk kabul edilmez.
9) Sorun Bildirimi İçin Süre
Teslimatı takip eden 1 hafta içinde gerekli kontrolleri yapıp;
eksik, gedik, sorun varsa fotoğraf veya video ile birlikte WhatsApp hattımızdan bildirin.
Kapora ve Sipariş Onay Süreci – Arı Satışı İçin Ödeme Bilgilendirmesi
Arı siparişlerinde, her bir adet için belirlenmiş kapora tutarı alınmakta olup, kalan ödeme arı teslimatı sırasında yapılmaktadır. Siparişiniz oluşturuldukten sonra, sistem tarafından kayıtlı telefon numaranıza otomatik bilgilendirme SMS’i gönderilir. SMS almayan kullanıcılarımızın, operatör kaynaklı filtrelemeler nedeniyle mesajların spam, reklam veya engellenen kutusuna düşebileceğini kontrol etmeleri önemlidir.
Kapora ödemenizin ardından, siparişiniz 1–3 iş günü içinde onaylanır ve onay bilgisi size SMS veya WhatsApp yoluyla ulaştırılır. Kullanıcıların iki farklı kanaldan mesaj beklemesine gerek yoktur; herhangi birinden gelen onay mesajı siparişinizin aktif olduğunu gösterir.
Bu bilgilendirme sistemi, siparişlerin hem takibini kolaylaştırmakta hem de arı teslimat sürecinin daha düzenli ilerlemesini sağlamaktadır.
Ödeme ve Sipariş Onay Süreci – Önemli Bilgilendirme
Ödeme işlemini gerçekleştirirken, açıklama kısmına yalnızca sipariş formunda belirtmiş olduğunuz telefon numarasını yazmanız yeterlidir. Tüm sipariş kayıtları telefon numaraları üzerinden eşleştirildiği için, açıklama kısmında numaranızın yer alması siparişinizin size ait olduğunu doğrulamamızı sağlar.
Aksi durumda, isim benzerliği olduğunda ödeme kime ait anlamamız güçleşmektedir ve siparişiniz siz bizimle iletişime geçene kadar beklemede kalmaktadır.
Ödemenizi yaptıktan sonra, 1–3 gün içinde SMS veya WhatsApp üzerinden “ödeme alındı ve siparişiniz onaylandı” mesajı gönderilir. Eğer bu süre içinde herhangi bir onay mesajı almazsanız, lütfen iletişim bölümündeki WhatsApp hattımıza “Paket arı siparişim için onay mesajı gelmedi” şeklinde yazın. Mesajlarınıza gün içerisinde mutlaka dönüş yapılacaktır.
Önemli Not:
Ödeme sonrası 3 gün boyunca hiçbir onay mesajı almayan müşterilerimizin tarafımıza WhatsApp üzerinden ulaşması gerekmektedir.
Bunun en sık sebebi, siparişi veren kişi ile ödemeyi yapan kişinin isimlerinin farklı olmasıdır. Bu durumda sistem siparişi otomatik olarak onaylayamaz.
Eğer onay SMS’i veya WhatsApp bilgilendirme mesajı size ulaştıysa, ek bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
Yorum ve İletişim Hakkında
Sormak istediğiniz her konu için, ürün sayfasının altındaki yorum bölümünden bize yazabilirsiniz. Ancak yorum yaparken telefon numarası girilmediği takdirde, yorumlar otomatik olarak spam filtresine takıldığı için görünmez. Bu nedenle numaranızı eklemeyi unutmayınız.
Merhaba ;
Şimdi sipariş versem K.maraş ta ne zaman olur ?
Teşekkürler
Ahmet Yücel, teslimat tarihleri yukarıda yazmaktadır.
s.a giresun çamoluk rakım 1150 hangi ırk sizce verimli olur anadolu ırkımı kafkasmı ? birde 8 çerçeveli plastik kutulu olarak 40 adet vermek isterim zaman olarak nisan sonumu yoksa tarih verebilirmisiniz tşk. birde zam gelmiş biz sipariş veremeden bişeyler olurmu 🙂
ahmet src, kafkas arı ırkı olur. Fiyatlarımız sabittir. Nisan ortası gibi ve 20’sini bulmaz.
Şu an ordu unye ye siparis verilse ne zamana gelir.
Erol sezer, teslimat tarihleri yukarıda yazmaktadır ortalama Nisan ortasında alırsınız.
04.04.2019 tarihinde Yapmış olduğum siparişte şehir kısmını yazmayı unuttum.
Murat Özgüler
Manisa merkez
yunus emre mah.
Murat özgüler, teşekkürler. Gerekli güncelleme yapılmış olup, aynı zamanda bununla ilgili olarak WhatsApp ile mesaj atılmıştı.
10 adet paket 10 adette silkme arı siparişi verdim silkmelerin 5inin anası belfast olurmu erzincana ne zaman gelir
ERTUĞRUL BAL, Nisan ayının sonuna doğru o tarafa gelmiş oluruz. Muhtemelen 25’ini geçmez. Farklı farklı ırklarda almak bizim için sıkıntı tek ırkı üzerinden alabiliyoruz.
Sayın ana arı gen tr yöneticisi size nasıl ulaşabiliriz telefon no verirseniz konuşmak istiyorum..
Ali BAYIRBAŞI, bize buradan her zaman ulaşabilirsiniz buyurun… https://www.anaari.gen.tr/iletisim/
Kolay gelsin Çorum Alaca ilçesinden geçiyormusunuz
Mesut, paket arı sipariş durumuna göre geçiyoruz.
Merhaba. İlave olarak boş kovan ne kadardır yada satıyormusunuz??
Murat, arısız olarak kovan satışımız yoktur. Arılı olarak müşterilerimize kovanlı getirebilmekteyiz.
6 ÇERÇEVELİ 6 ARİ SİPARİŞ VERMİŞTİM 7ÇERÇEVEYE ÇİKARİN 140 TL FARK YATİRDİM
Şakir reyhan, gerekli güncellemeniz yapılmıştır.
ALDIĞIM PAKET ARIYI İPTAL EDEBİLİYOR MUYUZ?
ahmet, her zaman iptal işleminizi yapabilirsiniz ve bilgilerinizden kontrol edilerek tarafınıza iade işlemi yapılacaktır.
Kayseri 1200 Rakım Irk olarak hangisini önerir tercih edersinin (gönderebileceklerinizi belirtebilirmisiniz.)
Dahaönce sipariş verdim sipariş formunu yenilden dolduracağım.. ırklar arası fiyat farkı varmı..
Ömer KARAKAYA, kafkas arısı uygundur. Yok fark etmez yeniden form doldurmanıza gerek yok. Ödeme yaptıktan sonra WhatsAapp üzerinden ayrıntıyı belirten mesaj atmanız yeterlidir.
Hocam trabzona kaç günde gelir siparis versem tahmini bir tarih verirmisiniz
Vedat Yıldırım, teslimat tarihleri yukarıda yazmaktadır. Tarihler havalara göre değişir tahminen Nisan ortası gibi alırsınız.
Ekrem şimşek merhaba daha önce sipariş vermiştim 5 adet 4 adet daha verdim kaparayatırmama gerekvarmı
Ekrem şimşek, hayır tekrardan kaporaya gerek yoktur. Önceki siparişinize eklenerek güncellenmiştir.
Ekrem şimşek merhaba ben daha önce 5 adet 6 çerçevekarniyol sipariş vermiştim 4 adet 6 çerçeve pilastik paket belfaks siparişime eklensin
Ekrem şimşek, gerekli ekleme yapılmıştır.
Selam ben 2 adet 9 çerçeveli plastik tabanlı kovan siparişi verdim. Bir kaç sorum var.
1. Bildiğim kadarıyla kovanlarda 10 çerçeve var. Bu durumda kovanlar teslim edildikten sonra bir çerçevelik yere şurupluğu koyacağım. Tüm petekler yumurtalı ve kapalı yavrulu olacağı için. Ana arının yumurta atacağı yer kalmamış olacak. Arı geldikten sonra bir hafta beklemeyi; Yol stresi geçtikten sonra araya anaarı ızgarası koyarak ve alt kattan kapalı ve açık yavrulu 3 çerçeveyi üste almayı; Aşağıya 3 adet boş kabartılmış çerçeve koymayı düşünüyorum. Uygun olur mu?
2. Elimde hazır kabartılmış petek yok. Fabrikasyon hazır kabartılmış petek satın alacağım. Yerine temel petekli çerçeve koysam onları kabartacak yeterince genç arı var mıdır? Yoksa pahalı olmasına rağmen kabartılmış petek mı kullanmalı?
3. Bir yerlerden kabartılmış petek bulursam o petekleri steril etmek için bir yöntem var mı?
4. Varoa için Timolin isimli şerit kullandım geçen sene. Çerçeveler üzerine bir şerit yerleştiriyordum. Sizden gelecek kovanlar için de bu yöntem uygun olur mu?
Benim gibi amatör öncesi kişilere yararlı olsun diye uzun yazdım. Umarım hoş karşılarsınız. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Alp Boydak, selamlar;
1- 9 çerçevenin ortalama 7 sinde yavru olur. Ve arı geldikten 1-2 gün sonra şerbet verebilirsiniz. Arı aşağıya sığmayınca dediğiniz gibi yapabilirsiniz.
2- Genç arı mevcudu vardır. Kabartılmış olana hemen yumurta atar diğerini belli zaman kabartır ve yumurta atar bunlar geneldir.
3- Malesef direk steril etmek zor.
4- İlaçlama konusunda önerilerde bulunmaktan kaçınıyoruz. Ruhsatlı ilaçları kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim bu durumda ana arının yumurta atacağı yeteri kadar yer var. Hemen çerçeve eklememe gerek yok. Sizin satılık arıların durumu videosunda çerçeve eklediğiniz için benim de eklemem gerektiğini düşündüm.
ankaraya telım ne zaman
ercan, teslimat tarihleri yukarıda yazmaktadır. Genel olarak Nisan ayı içinde olacaktır.
Merhaba ben siparisimi verirken adres kısmını doldurmamışım.teslimatta iletisime geciyormusunuz.
Vural, eksik adres vb. durumlar için irtibata geçiyoruz.
Batman için arı sipariş etmek istiyorum uygun ırk hangisi olur acaba
Demirhan, kafkas arı ırkı ile çalışabilirsiniz.
Merhaba sahil kesimi şile/istanbul için en uygun arı ırkı nedir
Kerem, kafkas ve karniyol ırkları uygun olur.
Merhaba ben belfast sipari vermistim biraz önce.bunu degistirebilirmiyim.karniyol istiyorum.
Vural, gerekli güncelleme yapılarak karniyol ırkı yapılmıştır.
Antalya icin belfast arı düşünüyorum sizce uygunmudur.
Vural, sahil ve sıcak yerler için belfast arı ırkı uygun olur.
Ek olarak Ana arı satışınız varmı? 1kovan 9çerçeve alıp 2ye bölsem sizce nasıl olur?
Doğan erol, evet ana arı satışımız vardır. Buyurun https://www.anaari.gen.tr/ana-ari-siparisi/ tabi bölebilirsiniz. 9 çerçeveye sahip bir kovanı 4’e de bölüp seneye güzel bir arı olabilir ama bu yıl bal alamazsınız. 2’ye bölerseniz bu yıl da yine belirli bir hasat yapma durumunuz var.
Önümüzdeki günlerde ALLAHın izniyle siparişimi vereceğim 1kovanla başlayacağım ileride daha çok alışverişimiz olur inşallah, ilginizden ve cevabınız beni mutlu etti teşekkür ederim
mrb giresun / çamoluk ilçesine en yakın veya teslim olurmu 15 veya 20 kovan silkme orarak sipariş vermek isterim ve son sipariş tarihi nedir tşk.
ahmet src, şuanda siparişlerimiz devam ediyor. Siparişler durunca yukarıdaki paket arı sipariş formunu göremezsiniz. Yakın yerinizden geçeriz.
Paket arı içinde ana arı var dimi
Demir, evet paket arı içinde ana arı bulunmak zorunda. Eğer ana arı olmama gibi durumlarda ana arı telafisi yapmaktayız.
Ankara-Sincan ilçesi için 6 şar çıtalı, kovanlı ve katlı, 4 adet kafkas ve 1 adet karniyol arı almak istiyorum. bir hafta içinde benimle birlikte bir arkadaşım daha hemen hemen aynı şekilde arı almak istiyor. sizinle telefon veya mail yoluyla haberleşme imkanı var mı.. aklımıza takılan hemen herşeyi buraya yazıp cevap beklemek gerçekten zor… en azından para transferi yaptığımızda para size ulaştımı ? arılar tam olarak hangi gün gelcek gibi aklımıza takılan ve doğrudan sizin tarafınızdan cevaplanmasını istediğimiz sorular için telefon yoluyla muhatap bulabilir miyiz…
Mustafa, tabi ki alabilirsiniz. Yukarıdaki sipariş formunu doldurmanız durumunda sizi ile gerekli irtibata geçilmektedir. Aynı zamanda https://www.anaari.gen.tr/iletisim/ burada gerekli iletişim numaralarımız bulunmaktadır isterseniz whatsAap üzerinden de sorabilirsiniz sorularınızı. Buradan sorduğunuz zaman sizin gibi aynı sorular ile karşılaşanlar için bir rehber görevi görmektedir. Sormuş olduğunuz soruların hepsini yapıyoruz. Aynı zamanda yukarı da gerekli açıklamalar da bulunmaktadır.
Rize için belfast kırma istiyorum 9 çerçeve uygun olurmu fakat seçenek kısmında bulamadım. Fakat bütün ücreti geldiğinde akit ödesem olurmu.
YILMAZ AKSU, adres kısmına yazabilirsiniz belfast arı ırkı istiyorum diye.
ISPARTA İÇİN KAFKAS DÜŞÜNÜYORUM UYGUNMUDUR BİRDE SAFMI YOKSA F1 Mİ
ABDÜLKADİR TULA, evet uygun olur kafkas ırkı. F1 olarak şuanda satışını yapılmaktadır.
teşekkür ederim tekrar bir sorum olacak peki baba hangi ırk
ABDÜLKADİR TULA, karışık olarak kafkas, karniyol ve anadolu ırkları olabilir.
Ben 3 kovan siparış vermiştim iki kovn daha sipariş verebilirmiyim
Ercan, tabi verebilirsiniz. Sipariş formunu doldururken açıklama kısmına önceki siparişime eklensin diye yazın. Ayrınca önceden ödeme yaptığınız için bu ikinci sipariş için kapora yatırmanıza gerek yoktur.
Afyona dağıtım yapıyor musunuz ve bu bölgede hangi ırk Arı uygun olur
Mahmut, evet yapıyoruz. Kafkas arı ırkı uygun olur.
BOLU / GEREDE ‘ ye teslimatınız varmı?
ZEKİ, evet bulunduğu yere ve bölge illere teslimatlarımız bulunmaktadır.
Tek kovan alınıyormu
Denemek amacıyla
Uğur ercan, paket arı siparişlerinde alt ve üst sınırı yoktur alabilirsiniz.
6 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı içinde ana arıda bulunuyormu yoksa ayrı fiyatmı
serkan, evet bulunmak zorunda yukarıdaki açıklamaları okuyun lütfen.
dün yazdım cvp vermediniz . resimlerde farklı türde kovan var gönderilecek kovan resmi atarsanız ona göre paket siparişi verecem. 5065049540
necim, paket arıları aktardığımız kovanların resimleri güncellenmiştir bakınız lütfen yukarıya.
bayburt iline teslimatiniz varmi
uğur nişancı, Bayburt ilimize ve Türkiye geneli teslimatımız vardır.
Karpat ari almak istiyorum 5 kovan bitlise acaba eliniz de var mi
Akif, şuanda karpat paket arı satışımız yoktur ve olduğu zaman yine yukarıda ırklar arasına eklenecektir.
resimlerdeki kovanlar farklı siparişte hangi resimdeki kovan gelir . cvp verirseniz sevinirim. acelem var
necim, bugün gün içinde hepsi aynı olacak şekilde resimler güncellenecektir. Yine bu resimlerdeki gibiler ama tek tip olarak yüklemesi yapılacaktır.
Şimdi sipariş versem ne zaman elimde olur ? Yer Amasya İpekköy mevki
Arı işine yeni başlıyorum amacım kiraz bahçemde tozlanma sağlamak . – En az – kaç kovan sipariş edebiliyorum ?
Esin GÜNGÜR YENER, yukarıda yazımızın içeriğinde teslimat tarihleri yazmaktadır. Paket arı olarak alt ve üst sınırlaması yoktur.
Merhaba nevsehir için uygun ırk nedir ve teslimat yapıyor musunuz
Adem, kafkas arı ırkı uygun olur ve getiriyoruz o tarafa.
Daha öncede yazmıştım amatör olarak ilk defa almak istiyorum 2nci kat gerekli mi Nevşehir’de dağıtımınız var olduğunu okudum teşekürler
üleyman Deynekli, evet bal akımı zamanında arılar için ikinci kat lazım olacaktır.
konya bozkır ilçesine sevkiyatınız varmı acaba
Dursun Ürkmez, Konya ili ve çevresine arı sevkiyatımız bulunmaktadır.
Aydin bölgesinde hangi irk arilar daha Iyidir verimlidir .Bos Kovalainen Yeni fiyatlari Vera YENI Kovalainen hazirlayip Gönnermiene varmi Kovalainen birlikte fiyat nedir.
Levent, fiyatlarımız ve paket arı özellikleri yukarıda belirtilmektedir. Anadolu ve karniyol ırkları ile çalışılabilir.