2023 Yılı Paket Arı Satışı

9

2023 Yılı Paket Arı Satışı Hakkında

Ana Arı Gen olarak her yıl düzenli olarak ülke geneli arı dağıtımı yapmaktayız. Çerçeve sayılarına göre ve arı ırklarına bağlı olarak il il teslimat yapmaktayız. Uzun yıllar yaptığımız paket arı işini her yıl biraz daha ileriye götürerek sizlere daha kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. 2023 yılı paket arı satışı hakkında ve fiyatı hakkında gerekli bilgiler vermeye devam edeceğiz.

2023 yılı için 8 çerçeveli paket arı fiyatı: 1500 TL

Güncel fiyat için paket arı sipariş sayfasını ziyaret ediniz.
Teslim edilecek arılar standart 8 çerçeve olmaktadır. Plastik bal taşıma kutularının içine konularak bunun ortalama 4-5 çerçevesi yavrulu ve geri kalan çerçeveleri ile birlikte baskın bir arı mevcudu olacak şekilde hazırlanmaktadır. Arı mevcudunda ve yavrusunda eksiklik olması durumunda resimleri firmamızın telefon numaralarından iletmeniz durumunda gerekli telafi yoluna gidilmektedir.

Dağıtım ağı olarak, hemen hemen bütün illere teslimat yapılmaktadır olup, bazı illere arı illere dağıtım olmayabiliyor. Yine hangi illere dağıtımı olup, olmadığını paket arı siparişi sayfasından detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda burada yazılanların güncel olmama durumuna karşı; buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Teslimat tarihleri olarak, havaların ısınmasına bağlı olarak dağıtılacaktır. Bu tarihlerde genelde Nisan ayının başı gibi başlayacak olup, Mayıs ayı gibi devam edecektir. Dağıtım yapılırken sıcak illerden başlanarak belirli bir plan çerçevesinden soğuk illere doğru hareket edilmektedir. Sipariş durumuna ve yol güzergahına bağlı olarakta değişiklik göstermektedir. Bilindiği üzere daha önceki yıllar net tarihler vererek hava yağışlarından dolayı aksamalar olduğundan müşterilerimiz sürekli arayarak yoğunluk oluşturduğu için bu yıl bu şekilde bir açıklama yapma gereği duyuyoruz. Yine havaların ısınmaya başlaması ile birlikte dağıtımlar başlayacak olup ve hızlı bir şekilde bitirilecektir.

Dağıtım yapılacak olan arı ırkları melez olup, ne kadar belirli bir ırk denilse o arı ırkının tam benzeri olmayabilir. Bundan dolayı ben bu ırktan istemiştim ve internetten gördüğü arı resimlerine benzememe durumuna karşı firmamız sorumlu kabul etmemekte olup, çünkü canlı bir hayvan olduğu için her arı rengini tutturmak zor oluyor. Çünkü bazı müşterilerimiz bu konuda hassas olabiliyor, bir yerden görmüş olduğu arı rengi ile birebir olmasını istiyor, aynı olmayınca yanlış ırk geldiğini düşünüyor ama bütün arılar ırklarına göre normalde ayrılıyor ama yine ırkını tutturmak çok zor. Normal ana arı satışında ırkı konusunda netlik oluyor ama arı satışı tarafından ayın şekilde ırk konusunda netlik olmayabiliyor.
Eğer kovanınız yoksa kovan siparişi de verebilirsiniz. Yalnız kovanları daha önce mağazamızdan veya nakliye vasıtası ile almanız gerekiyor. Arı teslim günü yine plastik kutu ile arıyı biz veriyoruz ve aynı şekilde aktarmayı yapıyorsunuz. Alacağınız kovanın resimleri aşağıda mevcuttur.

2023 yılı paket arı satışı hakkında sorularınızı aşağıdaki yorumlar kısmından iletebilirsiniz. Sipariş vermek ve güncel bilgiler için Paket Arı Siparişi sayfasına gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Önceki İçerik2023 Yılı Arı Fiyatları
Sonraki İçerik2023 Yılı Ana Arı Kampanyası
Subscribe
Bildir
guest

9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments