2023 Yılı Arı Fiyatları

18

2023 Yılı Paket Arı Fiyatları Açıklandı…

Bu yıl için 8 çerçeve arı fiyatı: 1500 TL 

olarak belirlenmiştir. Bu tarih itibari ile öngörülen fiyat bu olup, ilerleyen günlerde farklı fiyat politikası olabilir. 8 çerçeveli bir arının ortalama 5-6 çerçevesi kapalı ve açık yavrulu olup, geri kalan çerçeveleri ise yine baskın bir şekilde arı mevcudu olmak zorundadır. Burada yazılı olan fiyat güncel olmayabilir. Güncel arı fiyatları için burayı tıklayınız.

Her yıl ana arı gen firması olarak havaların ısınmasıyla birlikte ülke geneli arı teslimatları yapmaktayız. Teslimatları plastik kutular içerisinde kendi araçlarımız ile belirli noktaları takip edilerek, genelde il ve merkezi güzergahlardan verilmektedir. Adrese teslimat olmayıp, eğer yol üzeri ve dağıtım yol üzerinde ise adrese bırakmaktayız. Günümüz şartlarında her noktaya ulaşmak zor olduğu için ve her müşterini eşit hizmet alabilmesi için bazı noktalara müşterilerimiz gelmektedir. Bu noktalar üzerinden dağıtım yapılarak hızlı bir şekilde teslim edilmektedir. Teslimat sonrası da her türlü hizmet ve güvence devam etmektedir. Ana arı kaybı veya çerçeve eksiğinde gerekli telafi yapılmaktadır.

Teslimatı yapılacak olan arılar belirli ırklar üzerinden verilmekte olup ama bu ırklar melez olduğu için kesin şu ırk demek yanlış olur. Çünkü melez olduğu için arılıklar aktarma esnasında hepsi bir arada olduğundan net bir şekilde ırk belirlemek zor. Bu yüzden dolayı müşterilerimiz alacağın arı ırkının melez olduğunu ve damızlık arı almadığını bilmesini isteriz. Biz bir önceki yılın ana arı ise değiştirmiş oluyoruz ama yine bu ana arılar kendi arı ırklarının damızlıklarından elde edildiği için o ırkın özelliklerini göstermektedir. Irklar olarak, kafkas, anadolu, karniyol ve belfast arı ırkları bulunmaktadır. Ayrı olarak ana arı satışı ile ilgili ana arı konusunda netlik bulunmaktadır ama arı satışında net şu arı ırkı diyemiyoruz.

Teslimatlar plastik kutular içinde olup, biz sizlere plastik kutular ile veriyoruz gidip kendi kovanınıza aktarma yapıyorsunuz. Eğer normal arı kovanınız yoksa kovan temini konusunda da yardımcı olmaktayız. Kovan satın almak için Avrasya Arıcılık firması üzerinden temin edebilirsiniz. Kovanları mağazamızdan veya nakliye ile arıları size plastik kutular ile teslim edilmeden önce kovanları alıp arılığınıza koymanız gerekir ki, aktarmayı hemen arılıkta yapınız. Arıları bizden teslim aldıktan hemen sonra aktarma yapabilirsiniz.

Arıların teslimatı havaların ısınması ile birlikte olacak olup, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacaktır. Genelde Nisan ayı içinde bitmektedir. Sipariş sonrası arınızda herhangi bir kusur ve eksiklik olması durumunda resimlerini çekerek firmamızın telefon numaralarından bizlere iletiniz. Gerekli telafi ve kolaylık sağlanmaktadır. Yine arı fiyatları ve sipariş için Paket Arı Siparişi sayfasını ziyaret ediniz.

Önceki İçerikSertifikalı Ana Arı
Sonraki İçerik2023 Yılı Paket Arı Satışı
guest

18 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments