2023 Yılı Ana Arı Kampanyası

277

2023 yılı ana arı kampanya sonuçları belli oldu.

Toplam 275 kişi yorum yapmış ve benzersiz 180 kişi çekilişe katılmıştır. Bunlardan 10 kişi asıl ve 5 kişi de yedek seçilmiştir.

Kazanan talihlilerin bilmesi gerekenler: Aşağıda bulanan isimlerinizin başındaki ‘Avatar’ ifadesi sistemin çıkardığı bir şey olup, dikkate almanıza gerek yoktur. Aşağıda isimleri olanlarda kendi mail adresler yada telefon numarası ile sisteme kayıtlı olduğu mail adresi veya telefon numarasından gerekli bilgilerini göndermesi durumunda ana arıları kargo ücreti kendilerine ait olmak üzere gönderilecektir. Yorum yaparken yanlış mail adresi ve telefon numarası yazan kişileri bize doğru numaradan dönüş yapsalar da sistemdeki numara ile karşılaştırılarak ana arı gönderilmektedir. Hayırlı olsun.

02.08.2023 tarihi itibari ile sonuçlar belli oldu. Detaylar yukarıdadır.

Bu tarih itibari ile kampanyaya başlamış bulunmaktayız. Her yıl düzenlenen geleneksel ana arı kampanyası için başlamış bulunmaktayız. Çekilişe katılmak isteyen müşteri ve ziyaretçilerimiz yapması gereken aşağıda bulunan yorumlar kısmından anlamlı birer cümle yazması yeterlidir.

01.08.2023 tarihine kadar yorumlarınızı yapabilirsiniz. Toplam 10 kişiye ücretsiz ana arı gönderimi yapılacaktır. Yapılan yorumlar arasından çekiliş yapılacaktır.

Ana Arı Gen firması olarak uzun yıllardır ana arı ve arı satışı yapmaktayız. Bu işleri yürütürken aynı zamanda ziyaretçi ve müşterilerimiz için ücretsiz ana arı gönderimi yaparak hediyelerden faydalandırmaktayız. Bunun için belirli tarihler arasından sitemiz üzerinden yorum yapmanız kafidir. Firma olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek gerekirse;

Paket arı ve arı satışı olarak, erken ilkbahar aylarından bu genelde Nisan ve Mayıs ayları olmak üzere Türkiye geneli kendi araçlarımız ile arı dağıtımı yapmaktayız. Dağıtmış olduğumuz arılar o sezon size ürün verebilecek özellikte ve kalite olmaktadır. Arı dağıtımları il bazlı olmakta olup, arıların teslimatı sipariş durumuna bağlı olarak belirli güzergahlar üzerinden olup, yine müşterilerimiz adreslerine yakın noktalardan geçmesi üzerine adreslerine kadar bırakma işlemleri yapılmaktadır. Arılar 8 çerçeveli arılar olup, 8 çerçeveli arının ortalama 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavrulu olup, geriye kalan 2 çerçevesi ise yine açık yavrulu ve üzeri baskın arı ile dolu olmaktadır. Bununla ilgili daha fazla bilgi için paket arı siparişi sayfasından daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Ana arı üretimi ve ana arı satışı olarak, ana arı ırklarına göre üretimi yaptığımız ana arıların kafeslenerek kargo ile her yere gönderimini yapmaktayız. Damızlık kolonilerden larva transfer ile üretimi yapılan ana arıların çiftleşme uçuşundan döndükten sonra ve yumurta attığı görülünce ana arı kafesine 8-9 adet işçi arı ile birlikte paketlenerek sağlıklı bir şekilde kargo ile gönderimi sağlanır. Kargodan kaynaklı ölüm ve kayıplar yine firmamız tarafından karşılanmaktadır. 2023 yılı için alacağınız ana arıları rengi ise kırmızı olmaktadır. Başka bir yerden de ana arı satın alırken bu konulara dikkat ediniz.
2023 yılı ana arı kampanyası herkese hayırlı uğurlu olsun. Bol şanslar.

Önceki İçerik2023 Yılı Paket Arı Satışı
Sonraki İçerik2023 Ana Arı Rengi
Subscribe
Bildir
guest

277 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments