2017 Ana Arı Kampanya Sonuçları

0

Sezon boyunca yoğunluktan dolayı ana arı kampanya çekilişlerini bir tür yapamadık ama geçte olsa bu tarih itibari ile yapmış oluyoruz. Aşağıda bulunan videoyu izledikten sonra ana arı çekilişlerinin kime çıktığını görebilirsiniz. Direk kazananları yazı olarak yazmak istemedik çünkü videoyu izlediğiniz zaman çekilişi nasıl yaptığımızı ve aklınızda herhangi bir kuşku kalmayacaktır. Direk yazsaydınız niye videoyu izliyoruz diyenler için baştan yazmak istedik.

Ayrıca ana arı kazanan yorum sahipleri kişiler, ana arı sipariş formu kısmından gerekli bilgilerini göndererek 2-3 içinde ana arılarını kargoya veririz. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra da gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Ana arı için kargo ücreti karşı tarafa ait olmakta olup, ortalama 10-13 TL arasında bir ücretlendirmesi vardır.

Genel olarak ana arı üretimi ve arı satışı hakkında kısa bir bilgi vermek istiyoruz. Ana arı üretim ve satışımız Mart ayının sonu gibi başlayıp, Ekim ayına kadar devam etmektedir. Ekim ayından sonra da Nisan ayında teslim edilmek üzere çerçeveli arı satışımız vardır. Ayrıntılar için satılık arı veya paket arı kısmına bakabilirsiniz.

Yine 2017 ana arı kampanya sonuçları hakkında bizlere tavsiye niteliğinde yorumlarınız olursa aşağıda bulunan yorumlar kısmına yazarsanız memnun oluruz. Kazanan yorum sahiplerine hayırlı ve uğurlu olsun.

Önceki İçerikAna Arı Kaç Günde Yumurta Atar
Sonraki İçerikAna Arı Çiftleşmesi Nasıl Olur
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments