2021 Ana Arı Kampanya Sonuçları

3

2021 Ana Arı Kampanya Sonuçları Açıklıyoruz…

Her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz ana arı kampanyaları için bu yılda çekilişini yapmış bulunmaktayız. Talihli üyelerimizi görmek için aşağıda bulunan videodan izleyebilirsiniz. Kampanya duyurumuz; 2021 Yılı Ana Arı Kampanyası

İki aşamalı çekiliş olmuştur. Youtube‘de yorum yapanlardan 5 kişiye, Ana Arı Gen sitesi üzerinden yorum yapanlara ise 5 adet ana arı çekilişi yapılmıştır. Nerede isminiz varsa ona göre ana arınızı talep edebilirsiniz. Toplamda 10 kişiye gönderim yapılacaktır.

Daha Önceki Yıllarda Yapılan Kampanyalar
2015 Yılı Ana Arı Hediye Sonuçu

2016 Ana Arı Kampanyası

2017 Ana Arı Kampanya Sonuçları

2018 Ana Arı Kampanya Sonuçları

2019 Ana Arı Kampanya Sonuçları

2020 Ana Arı Kampanya Sonuçu

Çelişin Yapılacağına Dair Video

Kazanan kişiler, ana arı sipariş formunu doldurarak ve açıklama kısmına şu sıradan veya şu kullanıcı isimli kişi olarak bana ana arı çıktı diyip bilgilerini göndermeleri yeterlidir. Ana arı ücretsiz olarak gönderilecek olup, kargo ücreti müşterimize ait olup, ortalama 15 TL gibi bir kargo maliyeti çıkmaktadır. Ana arıyı aldığınızda herhangi bir ölme durumu vs. olursa lütfen WhatsApp aracılığı bize resmini çekip atmanız yeterlidir. Tekrar geri göndermeye ve iade etmeye gerek yoktur.

Kazanlar için Kampanya Sonuçları

Aslında biz bu çekilişi 1 ay önce yapacaktık ama sezonun yoğunluğu ve bulunduğumuz yerdeki internetin sağlı açısından ancak şimdi çekebildik. Yine konu hakkında ileteceklerinizi bizlere aşağıdaki yorumlar kısmından yazabilirsiniz.

Ana Arı Gen firması olarak erken baharda paket arı satışı yapmaktayız. Aynı zamanda Nisan ayı itibari ile başlayan ana arı satışımız Kasım ayına kadar devam eder. Paket arı yani çerçeveli arı satışını kendi araçlarımız ile Türkiye geneli teslimat yapmaktayız. Ana arı gönderimlerini ise ilgili anlaşmamız olan kargo firması ile il ve ilçe bazlı olarak her noktaya gönderim yapmaktayız.

Ana arıların üretimi için damızlıklardan elde edilen analar ile ve bunlardan alınan larva transfer yöntemi ile yaptığımız aşılamalar ile üretmekteyiz. Ana arıyı çiftleşme uçuşunu yaptıktan sonra kafesine konularak siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir. 2022 yılı ana arı kampanyasında görüşmek dileğiyle.

Önceki İçerik2021 Satılık Arı Siparişi
Sonraki İçerikBasit Ana Arı Üretimi
Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments