2019 Yılı Arıcılık Festivali (Yenikapı)

6
2019 yılı arıcılık festivalindeyiz

Her yıl olduğu gibi ANA ARI GEN TR olarak yine bu yılda 2019 yılı arıcılık festivalindeyiz. Ülkemizde yapılmakta olan, arıcılık festivallerine ve fuarlarına katılmaktayız. Yine 2019 yılı itibari ile yapılacak olan Avrasya gösteri merkezinde bulunan arıcılık festivalinde olacağız ve sizleri de standımıza bir çay içmeye ve muhabbet etmeye bekleriz. Yine Şubat ayında da yapılacak olan Haliç arıcılık fuarında da olacağız.

Stant Yerimiz; festival alanına girdiğiniz zaman en sağdan devam ettiğimiz zaman bizim standı görebilirsiniz. Stand ile ilgili olarak aşağıya krokiye de koyuyoruz.
2019 arıcılık festivaliSatışını yaptığımız ürünler;
1) Arı satışı ve paket arı
2) Ana arı satışı
3) Arı otu tohumu
4) Arıcılık kitapları
5) Standımıza gelenler içinden 5 kişiye ana arı hediyesi verilecektir.

Standımızı gelerek arı ve ana arı ürünlerimizi incelebilir. Satın almak isterseniz sözleşme karşılığında anlaşma yapılarak ürünlerinizi güvenli bir şekilde teslimatı alabilir ve zamanı geldiği zaman ise arılarınızı teslim almış olursunuz.

Ana arı alacak olan müşterilerimiz, standımıza gelerek hangi ana arıyı almak istiyorsanız ona göre bilgilerinizi alınıp istediğiniz tarihte gönderilmektedir. Ana arıları kargo ile göndermekteyiz ve kargo kayıpları tarafımıza ait olmaktadır.

Paket arı alacak olan müşterilerimiz için; ön siparişler alınmakta olup, yine standımızda siparişinizi verebilir. Ön sipariş için belirli kaporalar alınmakta olup, geri kalan ödemeler ise arıları teslim edilirken alınmaktadır. Arıların teslimatı Mart sonu ve Nisan ayı içinde bütün arıcılarımıza teslim edilecektir. Teslimatlar sıcak bölgelerden soğuk bölgelere doğru yapılır.

Daha önceki katıldığımız fuarları görmek için tıklayın…

Önceki İçerikSilkme Paket Arı
Sonraki İçerikAna Arı Fiyatları
Subscribe
Bildir
guest

6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments