2019 Yılı Arıcılık Fuarı (Haliç)

1
ana arı gen arıcılık fuarı

Armasad derneğinin organizatörlüğünde yapılan 2019 yılı arıcılık fuarı bu yıl yine her yıl olduğu gibi Kağıthane/Sütlüce adresinden bulunan Haliç Kongre Merkezinde yapılacaktır. ANA ARI GEN olarak arıcılık fuarında yerimizi almış olacağız. Bizi görmek isteyenler standımıza gelerek arı ve ana arı siparişi vererek alış veriş yapabilirler. Bizi daha yakında tanıyarak güvenli bir şekilde ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Stand Yerimiz; aşağıda stand yerimizi oklar ile göstermeye çalıştık ve normal fuar alanına girdikten sonra hep sağdan sağdan devam ettikten sonra ikinci bölüme giriyorsunuz ve sağda bizi görebilirsiniz. Konum almak istiyorsanız burayı tıklarsanız size konum göndeririz.
ana arı gen armasad arıcılık fuarıYukarıdaki resim tarif ettiğimiz şekilde direk bize bulabilirsiniz. Yine konum isteyenler için yukarıdaki yere tıklarsanız size WhatsApp üzerinden konum atabiliriz.

Standımızda şu ürünlerimiz bulunmaktadır; 

  • Canlı arı satışı (paket arı)
  • Ana arı üretimi ve satışı
  • Arı otu tohumu
  • Karabuğday tohumu
  • Arıcılık kitapları
  • Diğer arıcılığa dair ürünler bulunmaktadır.
  • Birbirinden değerli arıcılık hocalarımız sunum yapacaktır. (kapak resminde)

Standımızı ziyaret ederek ana arı ve arı satışı siparişi verebilirsiniz. Aynı zamanda standımızda fuar özel hediyeler verilmektedir.

Ana arı alacaksanız; ana arı siparişi vermek için belirli sıraya göre gönderdiğimiz için listeye adınızı yazdırıp, gerekli ödemeyi yaptıktan sonra istenilen tarihte ana arılarınız kargoya verilmektedir. Aynı zamanda ana arı siparişinizi sitemiz üzerindeki ana arı sipariş formu aracılığı ile de verebilirsiniz.

Paket arı yani satılık arı alacaksanız; çerçeveli hesabı olarak satmış olduğumuz arıları kendi araçlarımız ile dolaşarak il ve ilçe olarak Türkiye’nin her noktasına teslimat yapmaktayız. Sitemizde de paket arı sipariş kısmından detaylı resim ve videolarımızı incelemeniz durumunda konuya daha iyi anlayabilirsiniz. ANA ARI GEN olarak ulusal bütün arı ve arıcılık fuarlarında bulunmaktayız.

Daha önceki katıldığımız fuarları görmek için tıklayın…

Önceki İçerikAna Arı Fiyatları
Sonraki İçerik2019 Yılı Arı Satışı
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments