2020 Yılı Haliç Arıcılık Fuarı

0

Ana Arı Gen firması olarak ülkemizde yapılmakta olan bütün fuarlarda bulunmaktayız. 2020 yılında da yapılmış olan arıcılık fuarına katıldık ve bizlere ziyaret gelen müşterilerimiz ile hasbihal ederek almış oldukları ve alacağı arılar üzerine konuştuk. Öncelik olarak bizleri ziyaret gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Fuar şubat sonu ve Mart başı gibi haliç kongre merkezinde yapıldı.

2020 yılı için fuar alanıda yapmış olduğumuz çalışmalar arı satışı ve ana arı satışı oldu. Arı satışı olarak Türkiye geneli çerçeve usulü olarak kendimiz dağıtmaktayız. Örnek olarak; 6-7-8-9 çerçeveli arıları yapmış olduğumuz özel plastik kutular vasıtası ile her yere Nisan ayında teslimatlarını yapıyoruz. Alacağınız arı 6 çerçeveli arı üzerinden gidersek, 3-4 çıtasından kapalı ve açık yavru olup, yine 6 çerçeveninde  üzeri baskın bir şekilde arı olmaktadır. Son kalan 1-2 çerçeve ise ballı ve polenli olmaktadır. Sipariş vermek için paket arı sipariş sayfasına giderek sipariş verebilir aynı zamanda aynı sayfada daha önce sipariş veren müşterilerimiz yorumlarını ve değerlendirmelerini okuyabilirsiniz.

Ana arı satışı olarakta, damızlık kolonilerden elde edilen ana arıların üretimidir. Üretim şekli olarak, damızlıklardan larva transferi ile alınan larvaların diğer kolonilerden gelişip büyütülmesi ile yapılmaktadır. Daha sonra gözlerden çıkan anaların doğal yolla çiftleşip akabinde ise ana arı kutularında yumurta attıktan sonra paketleme için ana arı kafeslerine konularak kargo ile tüm ülkeye dağıtımı yapılmaktadır. Ana arı siparişi vermek için ana arı sayfasına gidiniz. Ana arı ile ilgili olarak yolda ölüm veya herhangi bir sorun olması durumunda telafi çalışmaları yapmaktayız.

2020 haliç arıcılık fuarı hakkında soru sormak veya ürünlerimiz hakkında sorularınız varsa aşağıdaki yorumlar kısmında bizlere iletebilirsiniz. Tekrardan bizleri ziyaret gelen müşterimiz olan veya olmayan herkese teşekkürler.

Önceki İçerik2020 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarındayız
Sonraki İçerik2020 Yılı Arı Satışı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments