2020 Yılı Arı Satışı

42

2020 yılı için canlı arı satışı bulunmaktadır. Arı satışı olarak normal çerçeveli arı satışı ve ana arı satışı yapmaktayız. Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz sitemizde bulunan sipariş formları vasıtası ile siparişlerini verebilir aynı zamanda iletişim kısmında bulunan telefon numaralarımızdan da sipariş verebilirsiniz.

İki türlü teslimat yöntemimiz vardır. Çerçeveli arıları biz kendi araçlarımız ile teslim ederken, ana arıları ise kargo ile ülkemizin her köşesine gönderim yapmaktayız. Çerçeveli ve paket arı olarak almış olduğunuz arıların hepsinin ana arısı bulunmaktadır. Ayrı olarak ana arı almak isteyen müşterilerimiz için ilgili anlaştığımız kargo firması ile her yere gönderim yapmaktayız. Çerçeveli arıları kendi kamyonlarımız ile sene de bir defaya mahsus olmak üzere Mart sonu ve Nisan ayı içinde tüm müşterilerimizin paket arılarını teslim etmekteyiz.

2020 arı satışı 1

Paket arı siparişi veren müşterilerimiz için arıları 6 çerçeveli, 7 çerçeveli, 8 çerçeveli, 9 çerçeveli ve silkme arı olarak yapmış olduğumuz paketler ile müşteri listesine bağlı olarak oluşturup araçlarımıza yükleyip adreslere göre il ve ilçe bazlı olarak teslimatı yapıyoruz. Eğer müşterimizin adresi ana yol ve geçtiğimiz noktaya yakınsa adresine kadar da bırakabiliriz. Yine adet olarak yüksek alan müşterimize de adresine kadar yakın noktaya kadar yada bulunduğu arılığa bırakmaktayız. Siparişlerinizi dağıtımlara çıkmadan önce vermeyi unutmayın.

2020 arı satışı 2

Ana arı alacak olan müşterilerimiz içinde şu şekilde bilgi verebiliriz. Damızlık anaç kovanlardan larva transferi ile ürettiğimiz ana arıları çiftleşme sonrası ve yumurta attıktan sonra ana arı kafeslerine koyarak kargoya vermekteyiz. 1 adette alsanız 10 adette alsanız ortalama 10 TL civarı kargo maliyeti tutmaktadır. Kargo esnasında ana arının ölmesi veya kaybolması durumunda sorunluluk Ana Arı Gen firmasına ait olmaktadır. Siz sağlam almakla mesulsünüz. Yine sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere her zaman sorabilirsiniz.


Önceki İçerik2020 Yılı Haliç Arıcılık Fuarı
Sonraki İçerikAna Arı Olmazsa Ne Olur
Subscribe
Bildir
guest

42 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments