2020 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarındayız

6

Her yıl düzenli olarak katılmış olduğumuz arıcılık fuarına bu yıl yine katılacağız. Türkiye yapılmaya başlanan arıcılık fuarlarının en başından bu yana sürekli katılım göstermekteyiz. Ülkemizde ağırlık olarak fuarların yapıldığı yer İstanbul. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Avrasya Gösteri Merkezinde 24-25-26 Ocak 2020 tarihinde bizlerde Ana Arı Gen olarak sizleri standımızda bekliyor olacağız. Gelip ikramlarımızdan almayı unutmayın lütfen.

Ulaşım için, metro ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Metroya bindiğiniz Yenikapı durağında inebilirsiniz. Aynı zamanda özel aracı ile gelenler için aşağıda bizden alabileceğiniz konum koyduk oraya tıklayarak otomatik konum istemeniz durumunda size gelebileceğiniz konumun adresini göndereceğiz.

WhatsApp’tan Konum almak için tıklayın…

Fuar alanına girdiğiniz zaman giriş kısmından hemen ilk sağ stantlardan devam ettiğiniz zaman 4.stant olarak bizleri görebilirsiniz. Yani fuar alanına girince sağdan sağdan devam edince sırayla stantları dolaşmaya başlayınca dördüncü stant olarak sağda bizleri bulabilirsiniz.

2020 yılı arıcılık fuarı ana arı gen 1

Yukarıda tarif ettiğimiz şekilde gelerek paket arı (satılık arı) ve ana arı siparişlerinizi verebilirsiniz. Yine siparişler hakkında bilgi almak aynı zamanda arılarımız ile ilgili net bilgi sahibi olmanız için bilgi almayı unutmayın. Aynı zamanda arıcılık malzemeleri ile ilgili özel ürünlerimizde standımızda bulunacaktır. Avrasya Arıcılık Gösteri merkezinde 24-25-26 tarihlerinde görüşmek üzere. WhatsApp’tan Konum almak için tıklayın…

Önceki İçerik2020 Yılı Ana Arı Kampanyası
Sonraki İçerik2020 Yılı Haliç Arıcılık Fuarı
Subscribe
Bildir
guest

6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments