2020 Yılı Ana Arı Kampanyası

438
2020 ana arı kampanyası 1

Her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz ana arı kampanyasını bu yıl için yani 2020 yılı içinde başlatmış bulunmaktayız. Kampanyamıza katılmak çok basit olup aşağıdaki yorumlar kısmına anlamlı bir cümle yazmanız yeterlidir. Yorum yapanlar içinde toplam 5 kişiye sezonda ana arı gönderimi yapılacaktır. Kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri hakkında yine aşağıya yazıyoruz.

Ana Arı Gen firması paket arı üretimi ve arı satışı yapmaktayız. Türkiye’nin her yerine kendi araçlarımız ile arı sevkiyatımız bulunmaktadır. Aynı zamanda sezon boyu ana arı üretimi olup ve ürettiğimiz bu ana arıları Türkiye’nin her yerine güvenli bir şekilde kargo ile gönderim yapmaktayız. Kargodan kaynaklı veya ana arı da bir problem olması durumunda yeniden ana arı gönderimi yapılmaktadır.

ana arı siparişi için tıklayın

Başlangıç Tarihi: 10.01.2020 (tarihler güncellenmiştir)
Bitiş Tarihi: 30.07.2020
Şartlar: Aşağıdaki yorumlar kısmına anlamlı bir yorum yazmak.
Çekiliş: Belirtilen tarihte kameralar karşısında yapılacaktır.

Toplam ana arı kazanacak kişi sayısı 5 adet olup ve her kişiye 1 adet ana arı verilecektir. Ana arı ırkları olarak sitemizde bulunan ırklar üzerinden tercih  yapabilirler. Aynı zamanda ana arıların kargo maliyeti kazanan talihlilerimize ait olmaktadır. Kampanya hakkında sorularınızı aşağıdaki yorumlar kısmından sorabilirsiniz.

Birden fazla aynı mail ile yorum yapanların sadece biri dikkate alınacaktır. Lütfen aynı mail adresi ile birden fazla yorum yapmanız işe yaramayacaktır. Aynı zamanda yorum yaparken kullanmış olduğunuz bilgileriniz aktif olsun ki size oradan ulaşabilelim. Aynı zamanda telefon yeri kısmına da yorumlarda eksik geçmeyin lütfen.

2020 ana arı kampanyası

Yine şansını artırmak isteyenler aşağıdaki youtube videosununda altına yorum yaparak iki kere kuraya katılma hakkı kazanabilir. Video youtube Arıcılık TV kanalında yayınlanmıştır. Yine ana arı ve arı hakkında sorularınız olursa bizlere her zaman sorabilirsiniz. 2020 yılı ana arı kampanyası hayırlı ve uğurlu olsun.

Satılık arı veya paket arı satın almak isteyenler Paket Arı Siparişi sayfasını ziyaret edebilirler. Gerekli ayrıntıları oradan edinebilirsiniz.

Daha önceki yıllarda yapmış olduğumuz kampanyalara bakmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

2016 yılı ana arı kampanyası…
2017 yılı ana arı kampanyası…
2018 yılı ana arı kampanyası…
2019 yılı ana arı kampanyası…

Önceki İçerikAna Arı Çeşitleri
Sonraki İçerik2020 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarındayız
Subscribe
Bildir
guest

438 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments