2020 Yılı Paket Arı Fiyatları

78
2020 yılı paket arı fiyatları

2020 yılı paket arı fiyatları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Düzenli olarak her yıl dağıtımını yapmış olduğumuz arı dağıtımı için 2020 yılı için fiyatlarımızı belirlemiş bulunmaktayız. Burada yazacağımız fiyatlar zaman zaman değişiklik gösterebilir o yüzden dolayı Paket Arı Sipariş Formu kısmına giderek orada güncel fiyatlarımızı görebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Daha önce sitemizi geldiyseniz; bizim arı dağıtımı hakkında ve teslimat hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz ama biz yine sürecin nasıl işlediğine dair yine bilgiler vereceğiz.

2020 yılı paket arı fiyatları 1

2020 Paket Arı Fiyatları: Plastik kutulu ve normal kovanlı olarak teslimatlarımız bulunur.

Alacağınız arıların ana arıları 2019 yılına ait ana arılardır. Arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve belfast arı ırkları mevcuttur. Hangi ırktan alacağınızı belirlemek için sipariş verirken seçebiliyorsunuz.

6 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 370 TL
7 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 410 TL 
8 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 450 TL
9 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 490 TL 

6 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 440 TL 
7 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 480 TL
8 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 520 TL 
9 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 560 TL 

Silkme Usulü Paket Arı: FİYAT: 350 TL (Plastik Kutuda)

Silkeleme usulü olarak getireceğimiz arı ortalama 7-8 çerçeve arıdan silkeleme usulü ile plastik kutulara doldurduğumuz arıları getirmekteyiz. Bu arıda ortalama olarak kovana koyduğunuz zaman 5-6 çerçeveyi kaplamaktadır.

Güncel ilanımızı görmek ve sipariş vermek için tıklayın… 

Teslimatlar: Teslimat tarihleri Mart sonu itibari ile başlamakta olup ve Nisan ayı sonuna kadar devam etmektedir. Sıcak bölgelere Mart sonu gibi başlar ve daha soğuk yerlere ise Nisan ayı içinde devam eder. Yine hava muhalefetine bağlı olarak tarihlerde değişilik olduğu zaman günü birlik müşterilerimize bilgiler vermekteyiz. İkinci dağıtım olması durumunda da buda Mayıs ayı içinde olabilmektedir ama bununla ilgili bilgileri sipariş formu kısmında paylaşmış bulunmaktayız.

2020 yılı paket arı fiyatları 12

Dağıtımlar: Dağıtım işini yaparken açık adres olarak değilde, il ve ilçe noktalarına teslim etmekteyiz. Eğer dağıtım esnasında yol üzerinde ise bizi yolumuzdan çok engellemeyecekse yine adresine çok yakın yerine bırakırız. Adet olarak yüksek adetli alan müşterilerimize yine adres noktalarına bırakabiliriz. Adres olarak dağıtamama sebebimiz ise, araçta fazla arı olduğu için ve arıların sağlıklı bir şekilde sizlere teslim edilebilmesi için hızlı şekilde dağıtımının yapılıp bir an önce ağızlarının açılması gerekiyor. O yüzden dolayı sizlerin belirli bir noktalara gelip, biz o noktaya veya bulunduğunu yakın yere (il yada ilçe) gelirken telefon ile anlık bilgi verip ve öncesinde de SMS ile bilgiler vermekteyiz.

Ödemeler: Sipariş vermiş olduğunuz paket arının özelliğine ve adetine göre 1/3’ünü peşin yatırmanız gerekmektedir ve geri kalanı ise teslimatta elden ödeyebilirsiniz. Sipariş formunu doldurduktan sonra ödemenizi yapabilir ve ödeme yaparken açıklama kısmına telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Eğer sipariş formunu dolduramaz iseniz bize WhatsApp hattından yazarak gerekli bilgilerinizi siparişinizi de oluşturabiliriz.

Gerekli Videolar: Aşağıda paylaşmış olduğumuz videoları izleyerek plastik kutulu ve kovanlı olarak arıların nasıl dağıttığımıza dair görüntüleri izleyebilir ve arılar hakkında da bilgi edinmiş olursunuz.

Önceki İçerikSatılık Arı Kastamonu
Sonraki İçerikArı Oğulu Satışı
Subscribe
Bildir
guest

78 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments