2022 Ana Arı Kampanya Sonuçları Açıklandı

17

2022 Ana Arı Kampanya Sonuçları Açıklandı (10 Adet Ücretsiz Ana Arı)

Yılbaşında başlatmış olduğumuz 2022 yılı ana arı kampanya sonuçlarını açıklamış bulunuyoruz. Kazananlar hayırlı olsun. Yine kazanan takipçilerimizin aşağıdaki yorumlar kısmında kendilerine çıktığını yazabilirler.

Ana arı kazanan talihliler videonun sonundadır. Kampanyaya katıldığı mail adresi ile bizim iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden bize yazması yeterlidir. İletişime mail adresi üzerinden geçilecektir. Çünkü kazanan gerçek kişinin o kişinin mail adresi olduğuna ve o kişinin olduğuna emin olmak için lütfen mail adresi üzerinden ulaşınız.

info @ anaari gen tr mail adresine mail atabilirsiniz. Mail adresimizi yazarken aralarda boşluk olmadan ve (.) nokta koymayı da unutmayınız.

Ana Arı Gen firması olarak ülke geneli arı satışı ve ana arı üretimi yapmaktayız. Arı satışı olarak diğer arı ile paket arı çalışmalarını yılın belirli aylarında bu aylar genellikle Nisan ve Mayıs aylarında olmakta olup, yine özel isteğe bağlı olarakta farklı tarihlerde teslimatlarımız devam ediyor.

Ana arı üretimi ve satışı ise Nisa ayı başı ile başlayıp, Kasım ayına kadar gönderiler devam ediyor. Ana arılar döllü ve yumurtlama garantili olup, herhangi bir problemde yerine yeni ana arı gönderimi yapılır. Aynı zamanda kargo firmasından kaynaklı ölümler ise firmamıza aittir.

Yapmış olduğumuz hizmetlerle ilgili olarak sitemizde gerekli bilgiler bulunmakta olup, incelemenizi tavsiye ederiz.

Önceki İçerikYerli Ana Arı
Sonraki İçerikYaşlı Ana Arı Nasıl Anlaşılır
Subscribe
Bildir
guest

17 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments