2023 İstanbul Arıcılık Fuarındayız

0

Ana Arı Gen firması olarak her yıl düzenli olarak ülkemizde yapılmakta olan arıcılık fuarlarına katılmaktayız. Bizlerden paket arı ve ana arı alan müşterilerimiz ile görüşme ve fikir alış verişi yapma fırsatı bulduğumuz yerlerden birisi. Bu tarz fuarlara gelerek bizlerden alış veriş de yapabilir ve ürünlerimizi görebilirsiniz.

Tarih: 2-3-4-5 Mart 2023 tarihinde olacaktır.
Yer: Haliç Kongre Merkezi – Kağıthane/İstanbul
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

Paket arı alacak olan müşterilerimiz standımıza gelerek sipariş verebilirler. Sattığımız paket arılar 8 çerçeve standardında olup, Türkiye geneli il ve ilçe bazlı olarak teslim etmekteyiz. Almış olduğunuz çerçeveli arılarda ortalama 4-5 çerçevesi kapalı yavrulu olup bunun geri kalan 2-3 çerçevesi yine günlü yumurtalı olmaktadır. Geneli itibarına bakıldığı zaman 8 çerçeve arı baskın ve güçlü olmaktadır. Yine arılarda kaynaklı bir sorun olması durumunda çerçeve eksikliği ve ana arı kaybı gibi durumlarda telafi yapılmaktadır.

Ana arı alacak olan müşterilerimiz yine standımıza da gelerek ana arılar hakkında detaylı bilgileri alıp siparişleri geçebilirler. Elimizde bulunan damızlıklardan elde ettiğimiz melez f1 ana arıları göndermekteyiz. Gönderme sürecine geçmeden önce larva transfer aşaması sonrasında ana arının çiftleştirme kutusuna aldıktan sonra yumurtayı atıp kapatınca ana arı kafesine alarak göndermekteyiz. Bundan dolayı gönderdiğimiz ana arılar yumurtlama garantili olup, yine yolda başına bir iş gelmesi durumunda (ölme vs.) yerine ücretsiz ana arı gönderimi yapmaktayız.

Standımızı ziyaret eden müşterilerimize süpriz hediyelerimiz olacaktır.

 

Önceki İçerik2023 Yılı Paket Arı Dağıtılacak İller
Sonraki İçerikPaket Arılarda Teslimat Sonrası Süreç
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments