2024 Yılı Ana Arı Siparişi

22

2024 yılı ana arı satışı ve siparişleri başladı.

2024 yılı Nisan ayı itibari ila ana arı siparişlerini göndermeye başlıyoruz. Yeni yıl için erkenden sipariş vermek için ön kayıtlarınızı ana arı siparişi formu aracılığı ile verebilirsiniz. Ana arı siparişlerini belirli bir kayıt sırasına göre ve ödeme önceliğine göre yapmaktayız. Bu şekilde yaptığımız kayıtları ana arılar çıkmaya başladığı Nisan ayında kargoya vermiş bulunuyoruz.

2024 Yılı Ana Arı Fiyatı: 280 TL’dir.

Güncel ana arı fiyatları için ana arı sipariş sayfasına bakınız.

Ana arı üretimi olarak erken baharda sıcak bölgelerde yazın ise iç bölgeleri doğru ilerlemekteyiz. Ana arı üretimi yapmak için, var olan damızlık kolonilerden elde edilen larvalar aracılığı ile üretim safhası başlamaktadır. Irklarına göre kolonilerden alınan larvalar ile aşılama yapılmaktadır. Aşılama sonrası besleyici kolonilerde durduktan sonra kapanan memeler ana arı çiftleştirme kutularına dağıtılmaktadır. Çiftleştirme kutularında çiftleştirme uçuşundan dönen yeni kraliçe arıların yumurtayı atıp kapattıktan sonra kafesleme yöntemine geçilmektedir.

Ana arı kutularından toplana analar kafeslere konularak kargo aracılığı ile her yere gönderilmektedir. Kargo da yaşanan ölüm veya telefler tarafımıza aittir. Siz ana arının elinize sağlam bir şekilde teslim edilmesinden mesulsünüz. Lakin, bilerek veya önemsemeyerek uzun süre kargolarda bekletmelerden dolayı ana arı ölümleri olursa bu durum sizin sorunluluğunuzdadır. Bundan dolayı ana arı çıktığı zaman size kargo takip no gelir eğer gelmezse bizim tarafımızdan Ana Arı Gen olarak ana arınız kargoya verileceğine dair gerekli bilgiler verilmektedir. Sizlerde o bilgiler doğrultusunda ana arınızı takip ederek kargo sürecinden hızlı bir şekilde almalısınız.

Ana arıyı aldıktan sonra uzun süre yumurta atmama gibi durumlarda da yine yardımcı olmaktayız. Üzerinden uzun zaman geçmesi durumunda bununla ilgili resim ve videoyu bizlere ulaştırması durumunda yine yerine ana arı gönderimi gibi kolaylıklar sağlamaktayız.

2024 yılı ana arı hakkında sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere sorabilirsiniz.

Önceki İçerik2024 Yılı Satılık Arı Fiyatları
Sonraki İçerik2024 Yılı Ana Arı Rengi
Subscribe
Bildir
guest

22 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments