2024 Yılı Ana Arı Rengi

0

2024 yılı ana arı rengi yeşildir.

Yıllara göre dünya genelinde ana arı renkleri bulunmaktadır. 2024 yılına denk gelen ana arı rengi ise yeşil olarak kabul edilmiştir. Yani 2024 yılı içinde alacağınız ana arıların işaret boyasının yeşil olmasına dikkat ediniz. Boyalı olarak ana arı gelirse ve yeşilse bilin ki o yenin yılın ana arısıdır.

Ana arıların işaretleme süreci hakkında da biraz bilgiler vermeye çalışalım. Ana arı memeleri memelerinden çıkmak ve çiftleşme uçuşuna gitmesi için ana arı çiftleştirme kutularına alınmaktadır. Bu kutularda iken ana memelerinden çıkan yeni bakire kraliçe arılar daha sonra ortalama 1 hafta gibi bir sürede çiftleşme uçuşuna çıkarlar ve daha sonra dönen ana arılar yumurta atmaya başlar. Akabinde yumurta atıp larva kapandıktan sonra ana arı el yordamıyla yakalanarak var olan yılın boya veya ana arı işaretleme kalemi ile işaretlenerek gönderilmek üzere hazır olan ana arı kafeslerine konularak aynı zamanda kafeslere konulan ana arıların yanına yolda refakatçi olarak 7-8 adette işçi ana arı konulmaktadır. Bu şekilde hazır edilen ana arılar kargo ile her yere sağlam ve güvenli bir şekilde gönderilmektedir.

Ana Arı Gen firması olarakta ana arı üretim süreçlerini başarılı bir şekilde geçen yeni aday ana arılar kafeslere konularak siz değerleri arıcılarımıza ulaştırmaktayız. Yine ana arı gönderim sürecinde kargodan kaynaklı ölüm vs olması durumunda telafi edilmektedir. Ana arıyı kovana verdiniz uzun süre yumurta atmama gibi durumlarda da yerine yeni ana arılar gönderilmektedir.

Ana arı renkleri ile ilgili veya 2024 yılı ana arılar hakkında sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere her  zaman sorabilirsiniz.

Önceki İçerik2024 Yılı Ana Arı Siparişi
Sonraki İçerik2024 Yılı Paket Arı Satışı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments