2024 Yılı Satılık Arı Fiyatları

34

2024 Yılı 8 Çerçeve Satılık Arı Fiyatı: 2.500 TL ‘dir.

Ana Arı Gen firması olarak her yıl düzenli olarak 8 çerçeveli plastik kutularda Türkiye geneli arı dağıtımı yapmaktayız. 2024 yılı için yine aynı şekilde siz değerli müşterilerimiz için özenle hazırladığımız yavrulu ve güçlü arılarımızın teslimatlarını yapacağız. Ülke geneli il farkı gözetmeksizin 8 çerçeveli paket arıları plastik kutuların içerisinde sizlere ulaştırıyoruz.

8 Çerçeveli olarak, hazırlanan arıların ortalama 4-5 çerçevesinden açık ve kapalı yavru durumu olmaktadır. Geriye kalan çerçevelerinde yine ortalama yarısı günlü açık yavru olup aynı zamanda bu 8 çerçevenin üzeri yoğun bir şekilde arı ile kaplıdır. Çerçevelerdeki arı yoğunluğu sitemizde bulunan resim ve videolarda görüldüğü gibidir.

Güzden hazırlamış olduğunuz arı kolonilerini kışı sağlıklı bir şekilde çıkarması durumunda yanına aktaracağımız plastik kutuları koyarak aynı şekilde koloni arıyı bozmadan aktarımı yapılmaktadır. Herhangi bir şekilde bölme ve toplama arı tarzında olmayıp. Arı kovanının düzeni bozulmadan aynı şekilde yanında duran plastik kutuya aktarımı yapılmaktadır. Bu şekilde aktarımı yapılan arılar daha sonra akşam olunca bütün arıları plastik kutuların içine girmektedir. Daha sonra uçma delikleri bantlanarak araçlara yüklemi işlemi yapılmaktadır. Yüklemesi yapılan arıların sahiplerine teslim edilmek üzere il il dolaşmaktayız.

Almış olduğunuz 8 çerçeveli satılık arılarda herhangi bir şekilde arı mevcudunda eksiklik olması durumunda resmini veya kısa bir video çekerek iletişim kısmındaki telefonlarımızın whatsapp hattına atmanız durumunda gerekli telafileri yapılmaktadır. Telafi olarak yeniden arı teslimatı veya ücret iadesi olmaktadır. Yine aldığınız arıların bir önceki yılın ana arıları bulunmaktadır. Bunlarda boya olmasına rağmen zamanla deforme olarak boyası çıkmış olabilir. Boyasının olmaması eski ana arı olduğunu kesinlikle göstermez. Zaten arıyı kontrol ettiğinizde içinde arı mevcudu ve sağlıklı yavru durumu gördüğünüzde ana arının ne kadar genç ve verimli olduğunu anlayacaksınız. Olur da ana arıyı göremez veya bulamaz iseniz ücretsiz olarakta ana arı gönderimi sağlamaktayız. Ana arı kontrolleri 5 gün içinde yapılmalıdır. Üzerinden fazla zaman geçmiş koloniler için ana arı telafisi yapılması etik olarak doğru olmamaktadır.

Teslimatlar Nisan ve Mayıs aylarından yapılacaktır. Nisan ayının ilk haftası gibi başlar tabi buruda hava şartlarına göre hareket edilmektedir. Hava şartlarının müsaitlik durumuna bağlı olarak Nisan’ı 5 ila 10’u arasında dağıtımlara başlanmaktadır. 2024 yılı satılık arı fiyatları ve paket arı için güncel bilgiler için Paket Arı Sipariş sayfasına bakmayı unutmayınız.

Güncel bilgiler için buraya tıklayınız…

Önceki İçerikAna Arı Gen Ankara Arıcılık Fuarında
Sonraki İçerik2024 Yılı Ana Arı Siparişi
Subscribe
Bildir
guest

34 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments