2024 Yılı Paket Arı Satışı

2

2024 yılı paket arı satışları başlamıştır.

2024 yılı içinde düzenli olarak arı satışları devam edecektir. Belli ırklara göre ayırdığımız ve 8 çerçeveli standart arılarımızı siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız. Türkiye geneli kendi araçlarımızı ile nakliye yaptığımız arılar güçlü ve sağlıklı bir şekilde gönderilmektedir. Sevkiyat sırasında ve sevkiyat sonrası arıların aktarma esnasında da yaşadığınız problemlerde de yardımcı olmaktayız. Satış öncesi nasıl ilgi varsa satış sonrası da hizmetimiz devam etmektedir.

Önceki yıllara göre ufak detaylarımız bulunmakta olup, bunları öğrenmek için okumaya devam edelim lütfen. Eski senelerde sattığımız arılarda müşteriler 1 ay sonra da bizi arayıp arısıyla ilgili yaşadığı sorunu dile getiriyor. Ama ilk bizden teslim alınca arısı çok iyi ve o aradan geçen sürede arıya bakmamış ve ilgilenmemiş doğal olarak arıda yaklaşık bir ayı aşkın süredir bakılmadığı için arıda gerileme ve ana arı kayıpları olabilmektedir. Ana arı kaybı veya arıda yaşanan sıkıntıları en geç 1 hafta içerisinde bizlere bildirmelisiniz. Bizde ona göre belirli bir plan yaparak ücretsiz olarak telafileri gerçekleştirmekteyiz.

Hazırladığımız paket arıları havalandırmalı plastik kutulara konularak hazırlamaktayız. Standart 8 çerçeveli olan arıların ortalama 4-5 çıtasında kapalı ve açık yavru olup yine geriye kalan çerçevelerde ise resimlerde ve videolarda görüldüğü üzere güçlü ve baskın arılar bulunmaktadır. Çerçeve basmayan arı olması durumunda eksik çerçeve telafisi yada para iadesi yapılmaktadır. Arıyı açıp şöyle kuşu bakışı baktığınızda bütün çerçevelerde yoğun arı mevcudu olması gerekmektedir. Yaklaşık olarak böyle bir arıya 1 hafta sonra kat atacak seviyeye gelir. Çünkü bizim verdiğimiz 8 çerçeveli güçlü arıları aktardığınızda 10 çerçeve olacak şekilde düzeni vardır. Bundan dolayı yanına yada arasında 2 çerçeve elinizde kabarmış peteklerden ilave yapabilirsiniz. Kabarmış çerçeveniz yoksa normal ham petekli çıta da koyabilirsiniz.

Dağıtım tarihleri yaklaştığında sitemizde gün gün hangi illere sevkiyat yapıldığını yazmaktayız. Yine hava şartlarına bağlı olarak 3-5 gün ileri ve geri oynamalar olabilir. 2024 yılı için yapacağımız paket arı satışı hakkında sorularınız olursa yorumlar kısmından sorabilirsiniz. Aynı zamanda güncel fiyat ve detaylar içinde paket arı sipariş sayfasını da ziyaret ediniz lütfen.

Önceki İçerik2024 Yılı Ana Arı Rengi
Sonraki İçerik2024 Yılı Ana Arı Kampanyası
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments