2020 Yılı Ana Arı Fiyatları

93
2020 yılı ana arı fiyatları

2020 yılı için ana arı fiyatları belli olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yılda yine ilk gönderimler Nisan ayının ilk haftası gibi gönderilecektir. Gönderimler sipariş formunu doldurup ödemelerini yaptıktan sonra sıraya koymaktayız. Eğer listede sıraya girmek istiyorsanız geç kalmamanızı öneririz. Çünkü günlük belirli bir adette gönderim yaptığımız için herkesin siparişini yetiştiremiyoruz. O yüzden dolayı listemizdeki sipariş verip ödeme yapanların sıralamasına göre gönderimler yapmaktayız.

2020 yılı ana arı fiyatları 1

2020 yılında satın alacağınız ana arıların rengi mavi olacaktır. Ana arı satın alacak olan müşterilerimizin buna dikkat etmelerini öneririz. 2020 yılı ana arı rengi mavi olarak işaretlenecektir.

2020 Yılı Ana Arı Fiyatları:

Kafkas Ana Arı: 50 TL
Karniyol Ana Arı: 50 TL
Anadolu Ana Arı: 50 TL
Belfast Ana Arı: 50 TL
İtalyan Ana Arı: 50 TL
Karpat Ana Arı: 50 TL

NOT: Güncel fiyatlar için ana arı sipariş formuna tıklayarak görebilirsiniz.

Ana arı siparişini verirken, bölgenize uygun ve uyumlu olan ana ırkını seçmeye çalışınız. Çünkü her arı ırkı her bölgede verimli olmayabilir. Bir bölgede çok verimli olan ve güzel yavru atan ana arı bir başka bölgede çok farklı tarihlerde yavru atarak koloninin gelişimini mevsime yetiştiremez. O yüzden dolayı yörenize en uygun arı türünü seçmeye çalışın. Bu konuda çevrenizdeki tecrübeli ve uzun süreli arıcılık yapan arıcılardan destek alabilirsiniz. Bu şekilde kişiler yoksa bize aşağıdaki yorumlar kısmından bölgeniz hakkında bitki ve yükseklik ile ilgili bilgi vermeniz durumunda bizlerde önerilerde bulunmaktayız.

Bizden satın almış olduğunuz ana arılar ile ilgili yolda ve kargodaki kayıplarda veya ölümlerde bütün sorumluluk bize ait olup, siz sağlam almakla sorumlusunuz. Bu tarz sorun yaşadığınız durumda WhatsApp hattımıza resmini çekip atmanız yeterlidir.

Önceki İçerikArıcılık Nedir ve Nasıl Yapılır
Sonraki İçerik2020 Ana Arı Rengi
Subscribe
Bildir
guest

93 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments