2021 Satılık Arı Siparişi

50
2021 yılı satılık arı siparişi

2021 yılı satılık arı hakkında genel bilgiler

2021 yılı siparişlerimizi almaya başladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda plastik kutulu ve kovanlı olarak siparişlerimizi almaya devam edeceğiz. Arı almaya karar vermeden önce sitemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Tavsiye ettiğimiz kısmı şudur; ne alacağınıza, nasıl bir arı almanız gerektiğine eğitim niteliğinde bilgiler vermekteyiz. Gerekli bilgiyi aldıktan sonra eğer ekonomikse çevrenizdeki herhangi bir arıcıdan da arınızı alabilirsiniz.

2021 yılı için satışını yaptığımız arılar 7 çerçeveli, 8 çerçeveli ve 9 çerçeveli sayılarında olacaktır. Aynı çerçeve sayısına göre 7 çerçeveli kovanlı, 8 çerçeveli kovanlı ve 9 çerçeveli kovanlı olarakta sipariş alacağız. Aynı zamanda kovanlı siparişlerinizde eğer katlarını istiyorsanız katı ile de birlikte getirmekteyiz. Alacağınız arıların çerçeve sayılarında yola çıkarak arıların nasıl olacağına dair genel bilgi vermek gerekirse;

2022 paket arı satışı hakkında 4
2022 paket arı satışı hakkında 4

2021 yılı satılık arı fiyatları:
Silkme paket arı: 430 TL
7 çerçeveli paket arı: 480 TL
8 çerçeveli paket arı: 530 TL
9 çerçeveli paket arı: 590 TL
Kovan farkı: 120 TL
Kat farkı: 80 TL’dir.

7 çerçeveli arı; ortalama bu arının 5 çerçevesinde kapalı ve açık yavrusu olmakta olup, geriye kalan yine 2 çerçevesi yoğun bir şeklide arı ile dolu olmaktadır. Alacağınız arılarda boş çerçeve yoktur.

8 çerçeveli arının ise, yaklaşık 5 ila 6 çerçevesinde kapalı ve açık yavrusu bulunur. Geriye kalan 2-3 çerçevesi ise yoğun bir şekilde arı olup, yine 7 çerçevede olduğu gibi bütün çerçevelerin üzerinden baskın bir arı yoğunluğu bulunmaktadır.

2022 paket arı satışı hakkında 5
2022 paket arı satışı hakkında 5

9 çerçeveli olarak paketlenen satılık arılarda ise, 7-8 çerçeveye kadar kapalı ve açık yavruları olur. Yine geriye kalan çerçevelerde ise baskın arı olur aynı zamanda bütün çerçevelerin üzerinden videolarda ve resimlerde görüldüğü üzere arısı bulunmaktadır.

Kovanlı olarak alacağınız arılarda ise; aynı çerçeveli arıların kovanlara aktarılmasıdır. Yoğunluk ve yavru bakımı olarak aynıdır. Yine kovanlı satılık arı siparişlerinden katı ile isteyen olursa, paket arı sipariş formunu doldururken notlar kısmına katını da istiyorum diye belirtmesi yeterlidir. O şekilde notunu alıp, katı ile teslimat yapmaktayız.

Buraya yazacağımız fiyatlar güncel olmayabilir, daha güncel fiyatlar ve bilgiler için paket arı sipariş sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Yine sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından veya aşağıda paylaştığımız yerden bizlere her zaman sorabilir ve arayabilirsiniz.
Paket arı sipariş formu sayfasına gitmek için tıklayın… 

Önceki İçerikArı Nereden Alınır
Sonraki İçerik2021 Ana Arı Kampanya Sonuçları
Subscribe
Bildir
guest

50 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments