2021 Yılı Paket Arı Satışı

60
2021 paket arı satışı

2021 yılı paket arı satışı için hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız. Bilindiği üzere her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz arı satışı çalışmalarına bu yılda başladık ve bütün sezon boyunca sipariş alımlarına devam edeceğiz. Konunun ayrıntılarına girmeden önce daha fazla ayrıntı ve güncel fiyat bilgilerine ulaşmak için Paket Arı Sipariş sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Buradaki bilgiler zamanla güncelliğini yitirmiş olabilir.

2021 yılı paket arı satışı için gerekli şartlar ve ayrıntılar; bizim ile daha önce alışverişi olan bir çok müşterimiz bilir nasıl çalıştığımızı. Her yıl yaptığımızdan farklı olarak bu yıl 6 çerçeveli olarak arı satışı yapılmayacaktır. Böyle bir şey yapmamızın sebebi arıcımızı 6 çerçeveli arı yoğunluk ve çerçeve sayısı olarak tatmin etmediğiniz ve kendisinden yanlış karar aldığını gördüğümüz için 6 çerçeveli arı satışından vazgeçtik. Onun dışında her şey aynıdır.

Bizden ilk defa sipariş verecek olan müşterilerimiz için daha fazla detaya girmemiz gerekiyor. Biz Türkiye geneli çerçeve sayısına her yerine kendi araçlarımız ile arı teslimatları yapmaktayız. Genel olarak dağıtımları Mart sonu ve Nisan ayı içinde yapmaktayız. İkinci dağıtımlarımız olması durumunda Mayıs ayında da dağıtımlarımız devam etmektedir. Ama genel dağıtım tarihlerimiz Mart sonu ve Nisan ayı içinde bütün müşterilerimiz arıların teslim almaktadır. Teslim edilecek olan arılar istemiş olduğunuz paket arının çeşidine göre ayarlanmaktadır. Kovanını varsa plastik kutu ile çerçeve sayısına göre alabilirsiniz. 7-8-9 çerçeveli arı olmak üzere plastik kutulara o şekilde ayarlanarak teslim edilmektedir. Kovanlı olarak almak isterseniz yine aynı şekilde içinde çerçeve sayılarına göre yerleştirilip, kovanı ile birlikte teslimat yapılmaktadır.

7 çerçeveli plastik kutulu paket arı: 2021 yılı için 7 çerçeveli arının ortalama 5 çerçevesi kapalı ve açık yavrulu olacak şekilde teslim edilir. Yine 7 çerçevesinin üzerinden de baskın arı mevcudu bulunmaktadır. Fiyat: 480 TL

8 çerçeveli plastik kutulu paket arı: 2021 yılında satışını yapacağımız 8 çerçeveli arının ortalama 6 çerçevesinde açık ve kapalı yavru durumu olmakta olup, geri kalan ballı ve polenli olarak aynı zamanda bütün çerçevelerin üzerinde yoğun arı durumu vardır. Fiyat: 530 TL

9 çerçeveli plastik kutulu paket arı: Yine dağıtımını yapacağımız 2021 yılındaki paketlerimizden birisi de 9 çerçeveli arının ortalama 7 çerçevesinde kapalı ve açık yavru durumu bulunmakta olup, toplam bütün çerçevelerin üzerinde baskın bir şekilde arı yoğunluğu vardır. Fiyat: 590 TL

Yukarıda 7-8-9 çerçeveli olarak satışın yapılan arıların aynı şeklide sıfır arı kovanına aktarılarak da teslimatı yapılmaktadır. 100 TL fiyat farkı ödenerek kovanlı bir şeklide de teslim alabilirsiniz. Katını da almak istiyorsanız 100 TL de fiyat farkını ödemeniz durumunda kovanı ve katı ile birlikte teslimatını yapmaktayız. Bu ödeyeceğiniz fiyatlar tek fiyat olup, nakliye dahil fiyatlarımızdır. Bunun dışında herhangi bir ücret talep edilmez.

2021 yılı paket arı siparişleri için değinmediğimiz herhangi bir konu varsa aşağıdaki yorumlar kısmında bizlere her zaman sorabilirsiniz. Aynı zamanda sipariş vermek ve güncel fiyat bilgilerini ulaşmak için Paket Arı Sipariş sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.


Önceki İçerik2020 Ana Arı Kampanya Sonuçu
Sonraki İçerik2021 Yılı Canlı Arı Fiyatları
Subscribe
Bildir
guest

60 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments