2022 Yılı Paket Arı Satışı

46

2022 yılı paket arı satışı hakkında duyuru yapmak istiyoruz. Her yıl düzenli olarak dağıtımını yaptığımız paket arı satışı için genel bilgiler vermek istiyoruz. Buraya yazacağımız bilgiler zamanla güncelliğini yitirebilir o yüzden dolayı Paket Arı Siparişi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Çünkü sipariş formu ve arı fiyatları hakkında gerekli bilgilerin son güncel halini oradan bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldaki bazı tecrübelerden dolayı bazı kararlar aldık ve bunların doğrultusunda zaman zaman güncellemelerde olacaktır.

  • Sadece 8 çerçeveli plastik kutulu olarak sipariş alınacaktır. (6’sı kapalı ve açık yavrulu, 2’si bal ve polenli olarak)
  • Adet sınırlaması olmayıp, ülke geneli sipariş alımlarımız devam edecektir.
  • Yeni ve sıfır kovanlı olarak sipariş verecekler için önceden boş kovanlarınızı alabilmek için Avrasya Arıcılık firması üzerinden veya farklı bir firma üzerinden boş kovan temin edebilirsiniz. Bu şekilde almanız durumunda size arıları teslim etmenden önce Nisan ayından önce kovanlarınızı hazır etmeniz gerekir. Çünkü biz plastik kutular ile arıları verdikten sonra bu boş kovanlarınıza 1-2 gün içinde aktarmanız gerekir.
  • Satın alacağınız ahşap arı kovanları 23*47,5 cm ve 24*48 cm çerçeve ölçülerinde olmaktadır. Plastik kutulardan aktarma yapacağınız çerçeveler bu kovanlara tam oturmakta olup, herhangi bir ölçü sorunu yaşamazsınız. Almaya düşünenler için yukarıda belirttiğimiz yerin sitesi üzerinden alabilirler.
  • Türkiye geneli teslimatlarımız devam edecektir.
  • Arı ırkları olarak, kafkas, anadolu, karniyol ve belfast arı ırkları olacaktır. Satışı yapılan arıların anaları bir önceki yılın ana arılar olmaktadır. Ekseriyette işaretli olmaktadır ama işareti zamanla deforme olarak silinenlerde olmaktadır.
  • Teslimatlar Nisan ayı içinde olacaktır ama hava şartlarına bağlı olarak tarihler daha erkene ve ileriye çekilme durumu vardır. Önceki yıllardan edindiğimiz tecrübelere dayanarak Nisan ayında kar yağdı, bu durumda dağıtımları aksatıyor. Geçen yıldan önceki yıllarda Mart sonunda ve Nisan ilk haftasında dağıtım yapılan noktalar olmuştu.
  • Ödemeler olarak siparişin toplam 1/5’te oranı kapora olarak alınmakta olup, geri kalanı teslimatta alınacaktır. Asıl fiyatları Kasım ayı içinde açıklayacağız. Yine fiyatlar ve siparişler hakkında haberdar olmak istiyorsanız aşağıdaki paket arı sipariş formunu doldurabilirsiniz. Yine sizlerde fikir ve önerilerinizi bizlere aşağıdaki yorumlar kısmından iletebilirsiniz.
  • 2022 yılı için paket arı satış fiyatı: 800 TL olarak karar verilmiştir.

2022 yılı paket arı siparişi vermek için tıklayın… 

Önceki İçerikAna Arı Ölürse Ne Olur ve Ne Yapılır
Sonraki İçerik2022 Yılı Ana Arı Fiyatları
Subscribe
Bildir
guest

46 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments