2019 Ana Arı Kampanya Sonuçları

0
2019 ana arı kampanya sonuçu

Her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz ana arı kampanyası ile ilgili sonuçları 2019 yılı içinde açıklamak istiyoruz. Mevsim şartları gereği yoğunluktan dolayı fazla zamanımız olmadığı için 2019 yılı kampanya sonuçlarını açıklama fırsatını yeni bulduk.

Kampanya duyuru yazısı için aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
2019 Yılı Ana Arı Kampanyası

2019 ana arı kampanya sonuçu 1

Bilindiği üzere kampanya katılmanın tek şartı basit ve anlamı bir yorum yazmaktı. Amaç hem arıcılarımız ile yazışarak bu durumu eğlenceli hale getirmek istedik. Aynı zamanda ana arı ihtiyacı olan siz değerli arıcılarımıza da destek olmak istiyoruz. Hediye olarak gelen bir ana arı belki sizin arı kolonisini kurtaracaktır. O yüzden dolayı arı kovanının devamı için sağlıklı ve genç bir ana arı olmazsa olmazdır.

Ana Arı Gen firması olarak yapmış olduğumuz bu tarz çalışmalar ile ilgili olarak aynı zamanda yaptığımız işler hakkında da sizlere bilgiler sunmak isteriz. Yıl boyunca yaptığımız iki türlü çalışma vardır biri paket arı diğer adı ile çerçeveli arı satışı (satılık arı), ikinci ise ana arı üretim çalışmasıdır. Bu yapılan çalışmalara biraz daha detaylı anlatmak istersek şu şekilde devam edebiliriz.
2019 ana arı kampanya sonuçu 3

Paket arı diğer adı ile satılık arı; 
Satışını yapacağımız arıların çerçeve sayılarına göre özel kutular vasıtası ile Türkiye’nin her köşesine kadar teslimatlar yapmaktayız. Örneğin, kovanlı yada kovansız olarakta siparişler verebilirsiniz. Aynı zamanda alacağınız bu arılar yine arı ırklarına göre ayrılarak sizlere ulaştırılıyor. Konu hakkında fazla detay ve bilgi edinmek için Satılık Arı Siparişi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz.

Ana Arı diğer adı ile kraliçe arı üretimi;
Damızlık ana arı kolonilerinden elde ettiğimiz f1 ve melez ana arıları siz değerli müşterilerimize kargo vasıtası ile gönderim sağlamaktayız. Arı ırklarına göre ayırdığımız ana arıları kafkas, karniyol, belfast ve anadolu gibi ırklar ile yapılan larva transferi ile bunlardan elde edilen ana arıların çiftleştikten sonra hazır kafeslerine konularak kargo yapılma sürecine geçmektedir. Kargoda kaynaklı ölüm ve zaiatlardan firmamız sorumludur. Yine ana arıyı koloniye verdiniz bir hafta 10 gün olduğu hala bir yumurta atmama gibi durum olursa yine yerine ana arı gönderimi sağlamaktadır. Bundan dolayı ana arıları güvenle Ana Arı Siparişi sayfasından alabilirsiniz.

Yaptığımız çalışmalardan bilgi verdikten sonra şanlı olan üyelerimizi görmek için aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Önceki İçerikArıcılık Yapmak İstiyorum
Sonraki İçerikArı Bölme ve Birleştirme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments