2019 Yılı Paket Arı

61
2019-yili-paket-ari

2019 yılı için paket arı siparişlerini almaya başladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak arı dağıtımını yapmaktayız. Gerekli şartları ve yapılması gerekenleri tek tek buraya da yazmaya çalışacağız ama aynı zamanda her zaman güncel olan yazımız Satılık Arı isimli yazımıza bakmanızı tavsiye ederiz. Burada yazılanlar güncel olmayabilir. Güncel olan yazımıza bakmayı unutmayın.

2019 Yılı Paket Arı Hakkında Bilgiler: 

1) Arıları, kendi araçlarımız ile il ve ilçe olmak üzere belirli noktalara teslim edilir. Adrese teslim değildir. Adet yüksek olursa ve yolumuzun üzeri ise adrese bırakılır. Nakliye ücreti alınmaz.
2) Alacağınız arılar 6-7-8-9 çerçeve olup, hangi pakette alacağınızı nasıl özellikle olduğu aşağıda yazmaktadır.
3) 2019 yılı için alacağınız arıların, ana arıların hepsi 2018 yılı ana arısı olup, geneli boyalı olup ama olmayanda çıkmaktadır. Analar hepsi boyalı değildir. Boyalı olmaması eski ana olduğunu göstermez.
4)Teslim almış olduğunuz arılardan, kontrol ettikten sonra anası çıkmayan arı olursa yeniden ana arı kaybı için ana arı gönderimi ücretsiz yapmaktayız. Eğer fazla tecrübeli değilseniz, ana arı kontrolünü arıcılıktan iyi anlayan birisine yaptırın. Ana arıyı göremeyip ikinci olarak bizim gönderdiğimiz ana arıyı verirseniz bu sefer her iki ana arıdan da olursunuz. Ana arının olmadığına emin olunuz.
5) Paket arı ırkları olarak; kafkas, karniyol, anadolu ve belfast ırkları bulunmaktadır. Sipariş formunu doldururken gerekli ırkı seçmeniz gerekir.
6) Siparişlerde belirli bir kaparo alınmakta olup, hangi adette ne kadar ödeme alınacağını aşağıya yazdık. Ödeme yapılmayan siparişler dikkate alınmaz.
7) Siparişler, Plastik Kutulu, Tek Katlı Yeni Kovanlı yada Plastik Tabanlı olarak alınmaktadır. 20 Adet ve üzeri olan siparişler Çift Katlı olarak yani takım olarak siparişlerinizi almaktayız.
8) Bizi aklımıza gelmeyen ve sizin yine soracağınız soru varsa YORUMLAR kısmında her zaman sorabilirsiniz. Yorumları da okursanız gerekli cevaplarınızı da bulmuş olursunuz.

PAKET ARI -1 (Plastik Kutulu): Arıları, 6-7-8-9 çerçeveli koyu renkli plastik kutularında getirmekteyiz. Bu şekilde getirtiğimiz taşıma bal kutularını yine arı bölmelerinde yada bal mevsiminde bal taşıma işlemlerinde değerlendirebilirsiniz. Ana arısı ise istemiş olduğunuz paket arının ırkından olan o yılın ana arıları olur. Analar her yıl değişmektedir. 2019 yılı için alacağınız arıların ana arıları 2018 yılının anasıdır. Çerçeve ölçüleri olarak 48*23 cm ve 47,5*22 cm boyutlarındadır. Arıların çerçeve sayısına göre açık/günlü ve kapalı yumurtaları bulunmaktadır. Arı sizi sezona çıkarak ve o sezonda yüzünüzü güldürecek arı olacaktır. Çerçeve sayısına göre arılar güçlü ve normal olur. Aşağıda yazılanları dışında herhangi bir ücret alınmaz ve nakliye ücreti yoktur.

6 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 330 TL (Plastik kutu fiyata dahildir.)
7 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 370 TL (Plastik kutu fiyata dahildir.)
8 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 410 TL (Plastik kutu fiyata dahildir.)
9 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 440 TL (Plastik kutu fiyata dahildir.)

PAKET ARI -2 (Tek Katlı Yeni Kovanı – Ahşap Tabanlı): Bu paketimizde yukarıda saymış olduklarımız arı çerçeve sayısı aynı olup, arıları getirdiğimiz kovanlar standart ölçülerde olan kovanlar ile nakliyesini yapmaktayız. Daha önceki yıllar ikinci el kovan ile getiriyordur ve bazı müşteriler pek beğenmediği için artık onu tamamen kaldırdık. Yeni kovanlara koymuş olduğumuz çerçevelerdeki kapalı ve açık yavru durumu yukarıda belirttiğimiz şekilde olacaktır. Aradaki fark kovanlı gelmesidir. Kovanlarımızın kapakları saç ile de kaplamıştır. Eğer kovanınız yoksa, kovanlı bir şekilde almanız en mantıklıdır.

6 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT:  380 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
7 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 420 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
8 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 450 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)
9 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 480 TL (Taban ahşap, üst katı yoktur.)

PAKET ARI -3 (Tek Katlı Yeni Kovanı – Plastik Tabanlı): Yeni kovan olarak getirdiğimiz arı kovanlarının aynı zamanda plastik tabanlı olarakta getirebiliriz. Bu paketin tek özelliği tabanın plastik olmasıdır.

6 Çerçeveli Yeni Tek Katlı Paket Arı: FİYAT:  400 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
7 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 430 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
8 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 460 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)
9 Çerçeveli Yeni Tek Katlı  Paket Arı: FİYAT: 500 TL (Taban plastik, üst katı yoktur.)

AYNI ZAMANDA;
1) 50 adet ve üzeri alımlarda fiyatta indirim vardır. İrtibat numaramızdan görüşebilirsiniz.
2) 20 adet ve üzeri alımlarda yeni kovanlardan alacaklar için ikinci katı da getirmek üzere teslim edebiliriz. İkinci kat olarak gelecek kovan çerçeveleri olmaz. Alt katta bizim arı koyacağımız çerçeveleri vardır. İkinci katın farkı: 50 TL’dir.
3) Dağıtımlar Mart sonu ve Nisan ayı içinde teslim edilir. Arıları kendi aracımız ile dağıttığımız için her yere girip çıkamıyoruz. Belirli güzerganlara gelip arılarınızı alabilirsiniz. Bu güzergahlar il ve ilçeler olarak dağıtım yapıyoruz. Eğer bizim yol üzerinde ise zaten biz bırakırız yine bizi çok yolumuzdan etmeyecekse yine bırakmaya çalışırız. Çünkü, aracımız arı yüklü olduğu için fazla zaman kaybetmeden o arıların sahiplerine teslim edilmesi gerekmektedir.
4) Paket arıları biz getirirken yolda kaybolma veya telef olması durumunda yeniden arı gönderimi yada para iadesini yapmaktayız. Kesinlikle mağdur olmazsınız.
5) Bulunduğunuz yöreye uygun hangi arı ırkı ile çalışmanız gerektiğini bilmiyorsanız, öncelik olarak çevrenizdeki tecrübeli arıcıların görüşlerini alabilirsiniz. Yada bizlere aşağıda bulunan Yorumlar kısmından yöreniz hakkında yükseklik, flora ve bitki örtüsü hakkında bilgiler verirseniz yardımcı olmaktayız.

TESLİMATLAR: 2019 yılı Mart sonu ile başlar Nisan ayı içinde biter.

Burası güncel olmayabilir. Güncel arı satışı için TIKLAYIN…

Önceki İçerik2019 Ana Arı Fiyatları
Sonraki İçerik2019 Yılı Ana arı Rengi
Subscribe
Bildir
guest

61 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments