2021 Yılı Ana Arı Kampanyası

470
2021 yılı ana arı kampanyası

2021 ana arı kampanya sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları görmek için aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 2021 Ana Arı Kampanya Sonuçları

Toplamda 10 kişiye ücretsiz ana arı gönderimi yapılacaktır. 2021 yılı ana arı kampanyasına katılmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki yorumlar kısmına yorum yapmanız yeterlidir. Eğer şansınızı ikiye katlamak istiyorsanız yine Arıcılık TV youtube bulunan videonun altına da yorum yazarsanız kurada iki kere adınız geçmiş olur.
2021 ana arı kampanya duyurusuHer yıl düzenli ana arı kampanyası düzenlemekteyiz ve talihli ziyaretçilerimize aşağıda yorumlar kısmından anlamlı ve düzgün yorum yapmaları durumunda ücretsiz olarak ana arı gönderimi yapılacaktır. Yine çekiliş kameraların karşısında yapılacak olup, kazananların ana arıları anlaşmalı olduğumuz ilgili kargo firması ile gönderilmektedir. Kargoda herhangi bir kayıp veya ölmesi durumunda sorumluluk bize aittir. Almış olduğunuz ana arı yine sitemizde bulunan ana arı verme yöntemleri doğrultusunda vermeniz gerekir.

2021 Ana Arı Kampanya Tarihleri:
Başlangıç: 22.12.2020
Bitiş tarih: 01.07.2021

Yukarıdaki tarihler arasında aşağıya veya youtube kanalındaki videoya yapacağınız yorum, kampanyaya otomatik olarak katıldığınız gösterir. Buraya yorum yapanlar ve youtubedeki videonun altına yorum yapanların aynı torbada olacağı bir kura ile toplam 10 kişiye ana arı ücretsiz olarak ana arı gönderilecektir.

2021 yılı ana arı kampanyası 2

Ana Arı Gen olarak ülke genelinde paket arı (çerçeve arı) ve ana arı satışı yapmaktayız. Konu hakkında detaylı bilgi için paket arı sipariş forumu sayfasına ve ana arı için ise ana arı sipariş formu sayfasına bakarak siparişlerinizi verebilir ve gerekli ayrıntıları inceleyebilirsiniz. Paket arı olarak çerçeve sayılarına göre 7-8-9 çıtalı olarak ve paket arı dediğiniz silkme usulü şeklinde teslimatlar yapılmaktadır.

Aynı zamanda daha önce yapmış olduğumuz ana arı kampanyalarını görmek için sitemizin arama kısmına ana arı kampanyası yazarak yapılan ve kampanya sonuçlarını yıllara göre görebilirsiniz. 2021 yılı bütün arıcılar için hayırlı olsun.

Önceki İçerik2021 Ana Arı Rengi
Sonraki İçerikArı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
Subscribe
Bildir
guest

470 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments