2022 Yılı Ana Arı Kampanyası

569
2022 ana arı kampanyası 1

Sonuçlar yayınlanmıştır. Hayırlı olsun. 25/07/2022

2022 Ana Arı Kampanya Sonuçları Açıklandı

Ana Arı Gen olarak her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz ana arı kampanyası için 2022 yılı içinde yapmaya başlamış bulunmaktadır. Kampanyaya katılmak çok olay olup, aşağıdaki yorumlar kısmına anlamlı ve mantıklı bir cümlelik yorum yapmanız yeterlidir. Toplam 10 kişiye, kargoları kendilerine ait olmak üzere gönderilecektir. Çekiliş yine kameralar karşısında yapılacaktır. Daha önce ki yıllarda yapılan kampanya ve sonuçları için sitemizi arama kısmına kampanya yazmanız yeterlidir.

2022 Ana Arı Kampanya Tarihleri
01.01.2022 – 018.07.2022 (yoğunluktan dolayı uzatıldı)
Ücretsiz ana arı sayısı: 10 Adet

Yukarıda belirtmiş olduğumuz tarihlerde yorum yapmanız durumunda kampanyaya katılabilirsiniz. Yorum yaparken dikkat etmeniz gereken, mail ve telefon numaranızı doğru yazmaktır. Çekilişler mail ve telefon numarasına göre yapılacaktır. Birden farklı mail ve telefon numarası ile çekilişe katılabilirsiniz.

Firma olarak yaptığımız çalışmalardan bahsetmek gerekirse; ana arı üretimi ve paket arı satışı yapmaktayız. Yılın belirli tarihlerinde yaptığımız bu çalışmaları siz değerleri müşterilerimize sunmaktayız.

Paket arı satışı (satılık arı); ülke geneli olarak çerçeve sayılarına göre arı teslimatı yapmaktayız. Uzun yıllardır yapmış olduğumuz bu çalışmaları sitemizden araştırabilir ve 2022 yılı için yaptığımız siparişler hakkında kısa bir bilgi verelim. Kendi araçlarımız ile Türkiye geneli plastik kutularla il ve ilçe bazlı teslimatlar yapmaktayız. Bu yıl sadece 8 çerçeveli olarak sipariş almaktayız. 8 çerçeveli olarak alacağınız arının ortalama yine 6 çerçevesi kapalı ve açık yavrulu olmaktadır. Alacağınız arı ırkları olarak, kafkas, karniyol, anadolu ve belfast ırkları bulunmaktadır. Yine arıları teslim aldığınızda yaşadığınız herhangi bir sorunu bizlere iletmeniz durumunda gerekli telafiler sağlanmaktadır. Sipariş vermek için ve daha fazla bilgi sahibi olmak için paket arı siparişi sayfasınız ziyaret ediniz.

Ana arı üretimi ve ana satışı; yaptığımız diğer ikinci bir çalışma da ana arı üretimidir. Ana arı üretimini nasıl yaptığımız konusuna gelince, damızlık kolonilerden elde ettiğimiz çerçevelerden larva transferi ile yapılan işlem sonucu ortaya çıkan ana arıdır. Bu şekilde üretimi yapılan ana arılar melez yani f1 üretimi olmaktadır. Larva transferi yapıldıktan sonra besleme kolonilerine alınan ana arı çerçeveleri  çıkmaya 2-3 gün kala çiftleşme kutularına alınmaktadır. Çiftleşme kutularında ortalama bir hafta süresince çiftleştikten sonra yumurta atıp kapattığını görünce ana arı kafesleri ile yardımıyla Türkiye geneli her yere anlaşmalı kargo ile göndermekteyiz. Yolda ölüm ve kayıplardan firma sorumludur. Aynı zamanda ana arıyı aldınız ve uzun süre yumurta atmama gibi sorunlar ile yaşarsanız yine firmamız yardımcı olmaktadır. 2022 yılı ana arı rengi sarı olacaktır.

2022 yılı ana arı kampanyası hakkında yorumlarınızı ve sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz. Hayırlı sezonlar diliyoruz herkese.

Önceki İçerik2022 İstanbul Arıcılık Fuarı
Sonraki İçerikAna Arı Kontrolü
Subscribe
Bildir
guest

569 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments