2019 Yılı Ana Arı Kampanyası

271
2019 yılı ana arı kampanyası 1

Her yıl yapmış olduğunu ana arı kampanyasının bu yıl yine yapmaya başlıyoruz. 2019 yılı ana arı kampanyası için aşağıda bulunan yorumlar kısmına mantıklı ve anlamlı yorum yapmanız yeterlidir. Aynı zamanda yine aşağıda bulunan ana arı kampanyası hakkında video içinde ilgili videonun youtube kanalında da yorum yapabilirsiniz. Her iyi yerdeki yorumunuz da dikkate alınacak olup, torbaya iki isim olarak konulacaktır.

2019 yılı ana arı kampanyası için yorum yapanlar arasında toplam 3 kişiye ana arı gönderilecektir. Ana arılar yeni yılın ana arısı olup, döllü ve yumurtlama garantili olarak kargoya verilmektedir. Kargo ücreti müşterimize ait olup, yoldaki ölme kaybolma durumu bize aittir. Tek yapmanız gereken yorum yapmaktır. Yorum yapan kişiler arasında üç kişiye ana arı verilecektir.

Kampanya Başlangıcı: 12/12/2018
Kampanya Bitiş: 15/06/2019 tarihinde Saat: 23:00’de sonlanacaktır.
Kampanya Sonuçları: 15-20/06/2019 tarihleri arasında yine kamera karşısında çekilecek olup, sitemizde ve youtube kanalında yayınlanacaktır.

Daha önceki yıllar yapmış olduğumuz ana arı kampanyalarını görmek buraya tıklayınız…
2019 yılı için ana arı ve paket arı siparişi verecek olan müşterilerimiz ilgili sipariş formu aracılığı ile verebilirler. Aynı zamanda ülkemizde yapılmakta olan arı ve arıcılık fuarlarına katılmaktayız. Bizleri o fuarlara gelip, Avrasya Arıcılık standında görebilir ve siparişlerini birebirde verebilirler.

2019 yılı için ana arısı hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; bizden veya bir başka yerden alacağınız ana arılar yeşil renkli olmasına dikkat ediniz. Aynı zamanda bölgeniz için hangi ana arının uygun ve iyi olacağını bölgenizin arıcılık yapan tecrübeli arıcılarımızdan faydalanabilir yada yorumlar kısmından bölgeniz hakkında bitki ve flora gibi özellikler ilgili bilgi verirseniz bizlerde yorumlar kısmında yardımcı oluruz her zaman.

Kampanya katılan ve ana arı hediyesi için yorum yapan herkese teşekkür ederiz.

2019 yılı ana arı kampanya (hediyesi) sonuçları açıklanmıştır. Aşağıda paylaşmış olduğumuz videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Kazananlar bize video da anlatıldığı üzere ulaşırsa memnun oluruz.

Önceki İçerikTrakya Arı Irkı ve Ana Arısı
Sonraki İçerikArıcılık Yapacaklara Tavsiyeler
Subscribe
Bildir
guest

271 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments